משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, אני פותח את התראד הזה כדי שכולם יראו את העיצובים שלהם למכוניות שונות לאו דווקא אלה שהם שיחקו איתן במצב ה Underground אלא גם עיצובים של סתם מכוניות שהם בוחרים. אני אתחיל, האחיות מאזדה:
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משום מה אני לא מקבל שום טלפונים מאנשים כדי לקבל משימה ולפי מה שהבנתי צריך לקבל טלפון מפיל קסידי אחרי שדידת הבנק אבל משום אני לא מקבל טלפון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך פותחים חדר בניד פור ספיד החדש? ואיך מגדירים כמה שחקנים יהיו בוא איזה מפה? סוג משחק?(DRAG,CIRCUT,SPRINT,DRIFT,)
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם חברים בDIRECT CONNECT איך עושים את זה? צריך להוריד משהו? זה יהיה רק אחד על אחד או יותר? ???
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היה לי ג'יפה 2 והיה לי אז 100FPS ועכשיו שידרגתי לנ"ל ויש לי 60FPS דרייברים של אומגה ללא סופט מוד. למה? וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב רשימת פקודות מועילות לCS אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, משום מה כשאני יוצא ממשחק ואז לוחץ על Resume, הוא מחזיר אותי למסך כזה סטטי (שלא זז) ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו או לשחק בו. מה קורה פה ואיך מתקנים? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי תקופה של משחק מירוצים ארוך מידי ומעצבן בסוף (NFSU), ומשחק פעולה לא רע עם רעיון מצויין אבל שמירות ממש ממש מעצבנות של החיים (XIII), סוף סוף משחק שבאמת שווה את הזמן: Armed and Dangerous. המשחק מגיע אלינו מבית LucasArts שהביאה לנו את סדרת Monkey Island, את S&M ועוד רבים וטובים אחרים, הפעם הם מגיעים אלינו עם משחק פעולה איכותי. המשחק שנראה בהתחלה רק לקונסולות, נבנה מצויין גם למחשב, אבל עדיין המאפיינים של הקונסולה נשארו בו, המון יירי והכל זז מהר וממש טס. בין לבין יש כמובן את ההומור המשובח שאנחנו כ"כ אוהבים, אני די התחלתי לצחוק כמו משוגע על תחילת המשחק, זה פשוט משהו מדהים. ממליץ עליו בחום רב, מקווה שתאהבו.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב athlon 2800 לוח gigabyte 7n400 pro2 כרטיס מסך gigacube radeon 9600 pro vivo. אין שום בעיה בשום דבר אחר לא בתצוגה ולא בסאונד, רק במשחק הזה (וזה המשחק היחיד שיש לי כאן כרגע) מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא יודע מתי לשמור ... כאילו יש לי כפתו SAVE רק בתפריט הראשי ואני לא יכול לצאת אליו באמצע משחק ... ואין לי כפתור SAVE ב"תפריט ה ESC" שאני עושה (כשלוחצים איסקייפ תמיד אז יש תפריט קטן) ... ???
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו ראה את המשחק? הוא יפה? כי אני חושב לקנות אותו אז אני רוצה חוות דעת של אנשים שיש להם כבר את המשחק מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו זיכוי מאיזו חנות בסך 350 ש''ח, אז החלטנו לקנות Call OF Duty. אבל זה לא העניין כרגע. העניין הוא שנשארו לי 120 ש''ח כדי לקנות UT2003 שעולה שם 99 ש''ח! ;D האם כדאי לי לקנות? הכסף הזה ישר יכול לעבור לקופת החיסכון שלי. אבל תמיד רציתי את המשחק הזה! אני שואל את השאלה הזאת בגלל ש- UT2004 בקרוב ייצא, ואני לא יודע אם לחכות לו. מה אתם אומרים? ;D
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם יש השפעה שלילית על ביצועי משחק כלשהו אם התקנתי אותו על המחיצה שלא מכילה את מערכת ההפעלה (ב-D ולא ב-C)?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני יצרתי משתמש למשחק באינטרנט איך שאני נכנס לשרת אני מנסה לעשות עם מישהו מרוץ ו זה אומר לי שאי אפשר להתחבר עם FIREWALL ויש לי firewall מובנה כי יש לי נתב :-\ מישהו אולי יודע איזה פורטים צריך לפתוח?! כל דבר שיכול לעזור תגידו........
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז ככה, היום השגתי את כל השידרוגי ביצועים רמה שלישית, והחלטתי לעשות בדיקה קטנה של מהירויות של מכוניות עם כל השידרוגים האלו. אז ככה: אם אתם שמים N2O מתחילת הילוך רביעי עד שהוא נגמר (אחרי העברה להילוך שישי בד"כ) אז בינתיים לפי מה שבדקתי הS2000 תהיה הכי מהירה ב338 קמ"ש (עוד לא בדקתי את המאזדות) אם אתם שמים מתחילת הילוך חמישי עד הסוף אז המכונית הכי מהירה בינתיים לפי בדיקותיי היא הסופרה (344 קמ"ש), אבל אם אתם משתמשים במכונית שלכם (שמקבלים במהלך המשחק כל מיני שידרוגים למנוע שאי אפשר לקנות) אז היא תהיה הכי מהירה. הS2000 תהיה גם הכי מהירה פה, ששמים N2O מתחילת הילוך שישי ועד הסוף, ב362 קמ"ש. בלי N2O המכונית הכי מהירה תהיה הסופרה,ב314 קמ"ש, אבל שוב, המכונית שלכם יותר מהירה) השי…
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני עכשיו בחלק הראשון בשלב השני, השדה תעופה עם האיטלקים. אז בשלב מסויים מגיע טנק תיגבורת(אחרי שפוצצתי את המטוס שניסה להרוג את היחידה שלי ). מה שכל מפגר היה אומר לי זה שצריך בזוקה, אז לקחתי בזוקה מחייל איטלקי שהרגתי לפני זה וניסיתי לפוצץ את הטנק אבל זה לא מוזיז לו! בכלל!זרקתי עליו רימונים, ניסיתי גם לירות בו עם ה heavy Machine Gun שיש שם בבסיס אבל לא מזיז לו אפילו קצת, אפילו לא שריטה קטנה!! נ.ב (כבר פוצצתי את כל המטוסים ומיכלי הדלק) נ.ב2 אם זה משנה יש לי חייל עם rifle, חייל על sniper rifle, חייל עם כזה רובה שקט(קצר טווח) וחייל עם m40(אוטומטי של גרמנים).
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני משחק באינטרנט עם אנשים ופתאום זה יוצא לי מהמשחק ורושם הודעה: error: you have been kicked via Punkbuster אני ממש עצבני כי אני קניתי את המשחק הזה ויש לי סידיקי מקורי ועידכנתי את המשחק לגרסה הכי חדשה שיש ופעם הכל עבד מצויין והיום כל פעם שאני מנסה לשחק ברשת זה רושם לי את ההודעה המפגרת הזאת
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק בזה כבר!! ואצל חברים שלי המשחק פועל טוב... יש דרך לסדר למישה וזה קרה והוא סדר את זה??? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני הורדתי כבר את הפאטש', יש את האפשרות של לשנות מקשים. אני לוחץ על משהו לשנות, והוא פותח לי הודעה "Press any key" ואני לוחץ על איזה מקש שלא יהיה והוא נשאר באותו מצב.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-