עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tomi versedi,

:'(מה הקוד למישחק מרובי מישתתפים אני חייב אותו דחוף בבקשה :'(

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by tom123,

שאני יקנה אותו אני יקבל שובר לHL2???

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by lazy-bones,

חברה זה לא יכול להמשך ככה כבר כמה שבועות שאני יושב על המחשב בלי מעש. פשוט שומע מוסיקה ובודק הודעות. מה יהיה?? אני חייב איזה משחק חדש וטוב, משהו עם גרפיקה מעולה ( יש לי תסביך גרפיקה...) אני בעיקרון אוהב משחקי אסטרטגיה ו3DSHOOTERS, אבל שונא משחקי 3D של צבא CALL OF DUTY למשל למישהו יש איזה שם טוב?? זה דיי דחוף אפשר לומר...

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by iib,

שלום. איך אני שם טראקים של MP3 ומפעיל אותם בSimcity 4? תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום באחד המשחקים שלי, כנראה שלחצתי או אחי לחץ על משהו ועכשיו כל מפה נעשת הקלטה של הנעשה. איך מבטלים את זה? בכיוון המקשים יש רק כפתור להפעיל את האופציה, אך לא מצאתי איך לכבותה.. תודה מראש d

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by gambit_elaad,

לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by Mishmish,

שלום ! אני תקוע במשחק הנסיך הפרסי חולות הזמן ( כבר די הרבה זמן ) . רציתי לשאול אם יש אתר שנותן קודים למשחק ? (או שהוא יודע אותם בעצמו ויכול לרשום אותם ) נ.ב. : אני צריך קוד של "תעופה" (אם יש דבר כזה בכלל) .

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. כל סוג של משחק :-\

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by BURTON,

מישהו יודע אם מתכוונים להוציא משחק המשך למאפיה?? המשחק הראשון היה פשוט ענק חובה להוציא לו המשך

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. ממש בשלב הראשון, יש איזה קטע שהורגים איזה 4 שומרים ואז יש סרט כזה שנכנס כדור עם אש לתוך קיר וניהיה שם חור וכנראה שצריך להיכנס לשם, אבל כדי להגיע לשם צריך לעלות על חומה קטנה ולזוז שמאלה רק עם היידים, כי אי אפשר לעבור בהליכה בגלל שיש פסל של פנים כאלה שמפריע, ואז אחרי שעוברים את הפסל אפשר לעלות לחומה השניה וקצת הולכים שמאלה ויש עוד פסל של פנים. ואז אני ניסיתי לרדת כך שאני יעבור עם היידים אבל אני לא מצליח לגרום לו לרדת. ואז ראיתי שיש איזה דגל שמתנופף לו שמאלה וימינה וחשבתי אולי לקפוץ ולאחז בו, אבל זה גם לא הצליח. יש למישהו רעיון מה אני צריך לעשות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

1. איפה נמצאים קבצי השמירות (הם לא תחת המסמכים שלי) 2. אחרי שסיימתי את המשחק הוא לא נותן לי להכנס ל"קסטומייז רייד" למכוניות שניצחתי איתם לדוגמא, שיחקתי עם הניסן סקייליין, ובמרוצים האחרונים (110) צבעתי אותה קצת אחרי שסיימתי את המשחק נכנסתי לONLINE והצבעים שעשיתי נשמרו, אבל לא מצאתי שום מקום לשנות את הצבעים האלה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by jenia1989,

הבעיה שלי הוא שאני לא יודע איך להוריד משחקים חדשים+מלאים אני מקווה שתעזרו לי icq 346468469

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שכחתי איך אני מעלה נקודות ציון חדשות בחדר תיכנון עם העכבר הוא לא נותן לי לסמן אולי צריך לשנות משהו?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by composite,

הורדתי את הדמו, והסקתי שלא לחינם זהו אחד המשחקים המצופים של השנה - המשחק הזה פשוט מדהים! דבר ראשון, המנוע הפיסיקלי לא נופל מרמתו של המנוע של HL2 (מנוע Havoc מתקדם). גם הרכבים, המים, העצים והצמחייה - נראים מצוין. הסאנוד מעולה, והוא מנצל את כל יכולתם של כרטיסי קול מתקדמים כמו Audigy2 ודומיו. הומור לא חסר במשחק - האויבים במשחק מדברים ביניהם באופן אקראי ברחבי השלב, יורדים אחד על השני (באמת), מספרים בדיחות וכו'. בעניין הגראפיקה - אני לא יכול לנצל את מלוא יכולות המשחק (GeForce4 MX440 :'(), אבל אני מוצא כאן פוטנציאל לגראפיקה מדהימה ומפורטת להפליא. עד עכשיו, מצאתי שני חסרונות עיקריים למשחק: הוא נשמר ע''י צ'קפוינטס ושהוא כבד נורא (מאוד כבד). תאריך יציאה משוער ל- 5 בינואר, השנה. מ…

• 105 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. Started by Voodude,

אחרי שקבלתי את המחשב בחדש החלטתי לבדוק אותו במשחקים, והשאלתי מחבר שלי את המשחק Prince of Persia: Sands of Time. התקנתי DirectX 9 אתחלתי את המחשב והתחלתי להתקין את המשחק. בערך במצב של 50 אחוז ממהתקנה, ההתקדמות נעצרת ולאחר כמה שניות מופיעה שאיגה בהמשחק מאבחן שמקורה בהגדרות הוידאו. הדבר מוזר לי כי המחשב עצמו רץ חלק, ומותקן עליו Catalyst 4.1. כשניסיתי להסיר את המשחק (גם דרך Unistall וגם דרך לוח הבקרה) המערכת סרבה להסיר אותו, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש נתקלתי באותה בעיה, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  16. [glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by swampfrog,

היתי מודה לכם אם היתם יכולים להביא לי רשימה של כל המשחקים הכי טובים שיצאוב בבערך 3-4 החודשים האחרונים ל-pc 8)

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

K, אני בוחר בסוג החיבור והמהירות, מקבל רשימת שרתים, בוחר בשרת עם מקום פנוי ופינג נורמלי ומנסה להתחבר, אבל הוא רושם Awaiting Connection ולמטה INVALID_CDKEY. הוא ממשיך בספירת השניות וזהו. אין שינוי. ובכן, ב-Options ה-CD KEY הוזן ואני מקבל למטה שהוא Valid. המשחק הוא מקורי. What gives?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by overload,

כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by EG,

אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הצילו!!! Monster Garage מיתרסק לי אחרי המישמה ה-4 (זאת אם האמבולנס) זה מראה לא את שלושת הסרטים של הלימוזינה ואז יוצ לווינדוס!!!!!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by Kenny,

טוב , אז הורדתי את הדמו ששחררה החברה של המשחק קודם כל צריך לציין שיש למשחק גרפיקה בהחלט מדהימה. זה המפרט שלי : amd 2600 (2170mhz 512DDR @ 2-2-2-2 Epox8rda+ 195bfsb Radeon 9700 pro בכל מקרה , אני מפעיל את המשחק ברזולוציה 800\600 כאשר aa\af לא מופעיל כלל. בהגדרות של הגרפיקה במשחק שמתי הכל על high יש אפשרות לבחור בין : very high \ high \ medium \ low והמשחק פועל דיי בפריימים. וגם שאני מוזיז את העכבר מהר , כאילו מפנה את המבט במהירות , התמונה נהית קצת מטושטשת אני חושב שזה בגלל המסך (17 אינץ , אין לי מושג איזה חברה יש לי אותו שלוש שנים) זה נראה כאילו המסך לא מספיק לצייר , או שיש לו יותר מידי פרטים להציג בואו נגיד שאם יש עץ ואני מעביר את המבט במהירות עליו , רואים …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by peralon,

כשאני מנסה להעלות את המשחק יש לי את ההודעה הבאה : הכרטיס מסך : GF4 MX440 מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים