עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aviman,

אני רוצה שתמליצו לי על משחקים של מירוצי רחוב, ראלי .

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.breedgame.de/screenshots/screenshots.php?l=e עושה שימוש במנוע הגרפי - Mercury. צפיה מהנה, מוריד כרגע את הדמו (שוקל 217 מגה).

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by club_501,

תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Leonid18,

אוקיי. אני נתקע בבעיה שונה בהרצת המשחק. אני נכנס למשחק, רואה את הסרט, עושה לעצמי שחקן, ואחרי זה אני מועף חזרה לווינדוס ! דיברתי עם עוד כמה אנשים וגם להם יש את הבעיה. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? :-[

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Nullity,

האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by AB,

מישהו יודע מה המטרה במשחק ואיך עוברים שלבים????

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by R.Z,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש, פנטיום 4, 1.7GHZ עם 512RAM וכרטיס מסך מובנה של אינטל (82845G, אם זה עוזר). ניסיתי להתקין את טומב-ריידר 4 עליו, אבל למרות שאני מאמין שהוא עונה לדרישות (ועלה על המחשב הקודם שהיה לי שהיה ישן וחלש משמעותית) הוא לא עובד. מערכת ההפעלה היא XP (גרסה בייתית) באנגלית, ולאחר ההתקנה כמפעילים את המשחק - או את ה-setup, מיד מופיעה הודעת שגיאה לדיווח על תקלות "tomb4.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." החתימה של השגיאה: AppName: tomb4.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: tomb4.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008d843 יש למישהו רעיון מה התקלה, ומה אפשר לעשות כדי לזכות לראות את לארה קרופט מפזזת על המסך?…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום לכולם .. אני תקוע בקונדישן זירו 'בסצינות המחוקות' באיזה שלב (ונציה) .... יש שם שתי גונדולות כאלה ואיזה איש בתוך בית מוגן ..... הרגתי שם את כולם.... ורק אותו אי אפשר להרוג ... ז"א איך אני מגיע אליו...... חפשתי כל מיני מקומות שדרכן אני יוכל להגיע אליו..... אבל לא מצאתי כלום.... כל מי שיחק במשחק ויכול לעזור... אני מודה לו מאוד !!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by waizman,

;D אחלה של משחק עד עכשיו, אני עכשיו במשימה 3-4 ככה, וזה מתבצע ב.... ירושלים! 8) הרג אותי שאני רואה מולי שוטר ומאחוריו 2 דוסים מדברים בעברית או לשמוע ערבים צועקים אחד על השני... צילמתי לכם 3 תמונות שיצאו מגה כהות מהפיינט שופ, לא שמתי לב ממש. בכל מקרה, הבהרתי אותם כדי שיהיה אפשר לראות משהו אז האיכות קצת מעפנה אבל לא נורא... קבלו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by graviton,

בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה של האנטרפרייז, הכיצד ????????

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by almog333,

אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. אין לי כל כך במה לשחק כרגע וגם, אני רוצה לראות איך המשחק יעבוד עים הכרטיס המסך החדש.!! תודה לכול מי שיכול לעזור לי בקשר לקוד.!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by stingeR-,

המשחק המצופה HL2 של חברת Valve הוכרז והולך לצאת רשמית בעוד כעשרה ימים!!!!!!

14. שלום אני רוצה משחק אסטרטגיה לא ישן מדי שפועל על המפרט (העלוב) שלמעלה.... משחקים כגון CAESAR3 או generals וכל הדומה יהיו טובים מאוד. כל העוזרים יבורכו ותודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by source,

יש לי את cry far בגרסת dvd התקנתי את המשחק אבל הבעיה היא הוא נתקע לי בשלב הראשון ומופיע לי השלח מייל לATI על קריסת מנוע ניסיתי הכל לבטל vpu להתקין 4.3 שוב להתקין את המשחק שוב שום דבר לא עזר חוץ מפעם אחת שהמשחק עלה אבל זהו בכל פעם הוא נתקע עם בעיית כרטיס מוזר משום שזה רדאון 8500 le 128 עם פ4 3.0 800 512 דואל צאנל 400 ציפסט 875 כל המשחקים עולים לי פיצוץ ברמות התלת הכי גבוהות בניד פור ספיד אנריל 2004 מקס פיין 2 nba 2004 מה הבעיה? חשבתי בתחילה שהקובץ של המשחק פגום אבל נראה לי מוזר בי הכל עולה חלק עד השלב הראשון ולפעמים גם הוא עולה אך בגרפיקה ענייה מאוד עם משהו מוזר כאילו חסק אלמנטים בתמונה!רק פעם אחת עלה לי טוה בבקשה עזרתכם! אלעד

• 77 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. נתקעתי בשלב אני חושב האחרון ב FARCRY במשימה אומרים לי להגן על הבחורה אני מתקרב אליה וכלום לא קורה אני לוחץ על USE והיא רק מסתובבבת בחדר מה צריך לעשות????? http://www.fresh.co.il/dcforum/ComputerGames/22208.html

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

שאני מעלה אתה משחק בשני המצבים (רגיל או DELETED SCENES) אז באחד מהם הוא יוצא לויינדוס ובאחד הוא חוזר לתפריט הראשי זה קורה לאחר שאני טוען את השלב. מחקתי את הדרייברים והתקנתי ישנים יותר בבקשה עזרה תודה. :-\

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by yot,

מאות לקוחות CompUSA (ארה"ב) שהזמינו PreOrder של המשחק Half Life 2 קיבלו היום אי מייל שבו כתוב שההזמנה שלהם אושרה, ושהם יחוייבו על כרטיס האשראי שלהם. כמו כן, הם גם קיבלו אי מייל שבו יש להם את מספר החבילה, ואת מועד הגעתה המשואר: Expected Ship Date: Tuesday, March 30, 2004. הם זה נכון? האלף לייף הזדהב? ללא שום הכרזות ענקיות? רק הזמן יגיד. מקור לדיון שבו מספרים האנשים שקיבלו את המיילים: http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=23146

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Tom3bar,

קיבינימט ! אני משחק לי בכיייף מסיים שלב.. ואני לא מצליח לעלות לשלב הבא כי זה אומר לי שחסר לי כוכב או משו, ואין לי שום אפשרות שלב אחר ! יענו אני תקוע ?! מהתחלה ?! הצילו ! תודה תום.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by waizman,

כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני ממש מת למשחקים בסגנון של מוטוקרוס , אופנועים , באגי , טרקטורונים, יש גם את motogp (משחק אדיר דרך אגב) אני הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון כזה. כל העוזרים יבורכו ;D

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by DJO,

שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים