עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by idan1836,

מישהו יודע איך משנים את לוחות המכונית?? כשאתה במשחק....

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. המשחק הישן הזה שהיה אפשר לשחק עם כמה אנשים במסך מפוצל....? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום לכולם אני חדש כאן לא מכירים אותי... אני לא יציג את עצמי אתם כבר תכירו אותי אחר כך.. אז לעניין יום רביעי חמישי או שישי מגיע המחשב החדש והכנתי רשימה של משחקים שיהיו לי רציתי לשתף אותכם בזה... ואתם יכולים גם להוסיף משחקים שלא כתבתי שאתם חושבים שכדאי לי ולחברי הפורום לשחק... רשימת משחקים: Hidden & dangerous Ground control 2 Call of duty need for speed underground RTCW: enemy territory Splinter Cell counter strike 1.6 Americas army Colin Macry rally 4 [משהו כזה] Vietcong + fist alfa rainbow six 3 FIAFA 2004 far cry כרגע אני צריך לזוז אבל אחר כך אני יתן הסבר על כל משחק ומשחק... ואני חייב לאמר כל משחק שכתוב ברשימה הזאת אני ממליץ עליו והוא משחק יפה ששווה לשחק! אז תגיבו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DrizziTx,

חבל"ז של משחק (ניראה ככה)! לכל מי שלא ראה, יש 3 סרטונים בני 20 דקות בערך, סה"כ 350MB מחולקים ל-3, כאן : http://www.fearhq.com/ => downloads => video קדימה להוריד!!! כשראיתי את ה-preview של E3 חשבתי שזה סתם משחק או שלפחות הם לא מראים כלום, אבל עכשיו, אני מאד מחכה.... עם משחק כמו NOLF2 מאחוריהם אני בטוח ש-Monolith ישחקו אותה, קיצר עוד משחק לרשימת קניה 8) מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by boogala,

קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שמעתי שזה בחינם. ;D

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by Raul,

יש למשהו CRACK שבעזרתו יהיה אפשר לשחק ברשת??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by TeaTime,

שיעמום החופש פקד אותי... אני משתגע פה ואין שום דבר באופק הייתי רוצה הצעות למשחק (מכל הזמנים לא משנה כמה מכוערים/עתיקים) שמעט אנשים שמעו עליהם (כלומר לא המשחקים הפופולריים ביותר הנדירים האלה ששלוש אנשים שיחקו בהם כמו סקריפייס או ג'אינט סיטזן קבוטו שהוכרזו כמשחקים הטובים ביותר שאף אחד לא שיחק) אני ממש מת פה וניסתי כבר הכל... אני מקווה שפרץ נוסטלגיה יחזיק אותי

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by TimoTy,

אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by SoD,

כאשר אני מנסה לשחק משחק רשת,כאשר אני מתחבר לחבר,אז העלייה של המשחק פתאום נתקעת באמצע או אפילו לקראת הסוף..וכתוב Connection lost מה עושים? יש לציין שהוא שיחק כבר עם אנשים אחרים ברשת כך שהבעיה חייבת ליהיות אצלי..

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by liav12,

יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by R0ck,

'>212.143.21.210:7780 לסרבר גישה מהירה עם סגנונות המשחק הבאים : Insta-CTF עם אופציה גם ב DM. 19:30 בערב. בתקווה שתיענו לת'ראד זה ותראו נוכחות. Quality fragging, every1!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. משחק האסטרטגיה עם הגרפיקה הכי יפה שראיתי מעודי. מעניין ומאתגר, פשוט מוצלח. מומלץ מאד לאוהבי אסטרטגיה ולחנונים. רק שאלה אחת , אם מישהו כבר מכיר את המשחק: בשורה העליונה של המסך, ליד ה AP, ישנו מיון של מספר כוחות ולידו אחוזים, כגון :25/75%. מה פשר הדבר?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , מכיוון שאין הרבה מודעות למשחק הזה , אני פותח תארד, דברו עליו כאן , בינתיים , היה לי משעמם, אז עשיתי כמה תמונות מסך מאיך שזה נראה על המחשב שלי(ככה אני משחק) , גמרתי את המשחק , המשחק מאוד אבל מאוד קשה ומאתגר , הגראפיקה כפי שתוכלו לראות פשוט מדהימה , ואין מילים בפי , אז - שימותו הקנאים(גם אלו שיש להם את המשחק אבל אין להם את המכוניות הנדירות האלו , וגם לאלו שאין להם את המשחק....) http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406290217316643&user=guymichael

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by overload,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=1178 אני חושב שזה יחזיר אותי למשחק שוב (בפעם השלישית).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני בעד לארגן משחק רשת בשביל כל חברי הפורום. אני רוצה אנריל. אני מניח שחלק מכם לפחות בעד כן? עכשיו יש כמה שאלות: אם אני אארח יהיה לכולם פינג נורא גבוהה לא? זה משנה איזה אינטרנט יש לי? חוץ מהשאלות מי שתומך שירשום כאן.

• 175 תגובות
    • 13.6k צפיות
  19. Started by m83b4,

היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by TimoTy,

אין לי מה להוסיף פשוט תנו לי משחקים טובים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by gshhar,

האם המשחק הזה כבר יצא ואיך הוא?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי שמתי שהמשחק יצא בנובמר 2004 אז החלטתי למיצוא אתרים עליו. אז מצאתי את האתר הזה: http://www.nfsu2.tk הבנתי שלנו (הגיימרים) תיהיה שליטה מלאה מלאה על המירוצים, נוכל לקנות מערכת סראונד, ניצתרך להחליט איזה קיט לקנות מבחינת ביצועים ומחיר, ניצתרך להחליט על מה אנו מוכנים לוותר כדי לקבל ביצועים יותר טובים וכו' תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 82 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים