עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dr Hardware,

קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by aleXtazi,

יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by assaf990,

התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by tulicooli,

כמו שרשום איזה משחק אתם רוצים לשחק ברשת פתוח לעוד הצעות!!!

5. Started by orlupo,

אני התחלתי לשחק ב-HITMAN חוזים. עכשיו אני במשימה הראשונה. הגעתי לקומה השלישית. איך אני יוצר החוצה? בתודה מראש orlupo

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by Itamaro,

הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום תקשיבו אני ממש חייב תסידיקי של סטארקראפט אבל שאני יוכל לשחק באינטרנט אני צריך סידיקי מקורי ואל תדאגו בסטארקראפט אפשר לשחק שני אנשים על אותו סידי קי אז בבקשה אם מישהו יכול אני ממש יודה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by artur2,

התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…

10. אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Mr.Angel,

אוקי לחבר שלי יש PS2 ויש לו צ'יפ שמאפשר קריאת משחקים צרובים מותקן כבר. עכשיו הוא אומר לי שכל משחק שרוצים לצרוב מהמחשב לדיסק לPS2 (משחקי ריפים, על דיסקים רגילים 700MB), צריך לצרוב אותם במהירות X4 ולא נגיד X52 כמו שהצורב מסוגל, כי אז זה הורס את העינית של הפלייסטיישן. עכשיו לי זה נראה די הזוי... הרי מה הקשר בין מהירות הצריבה למהירות הקריאה? שיקרא כל דיסק איך שבא לו...... מישהו מוכן לשפוך אור על העניין? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by re5pect,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.. יש לי כמה שאלות בקשר למתאם רשת לפליסטישן 2 1.הוא פועל בארץ? 2.באיזה אינטרנט אפשר להשתמש בו?(כבלים ADSL מודם) 3.יש לי מודם USB האם אני יוכל להשתמש בו? 4.אני יכול לחבר אותו לבד או צריך משהו מיוחד כמו לפתוח את הפלייסטישן ולהלחים? 5.מה המחיר הכי זול שאני יכול לקנות אחד כזה?(חדש לא משומש) מקווה שתעזרו!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by GamePad,

אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by ryu,

מישהו? זה לא ממש ווארז נכון? :-\

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  17. אני רוצה לעשות לי קליפ ואני צריך להפעיל את הדמואים שהקלטתי ולעשות לקט ביצועים של WaRLocK. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by R0ck,

תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by friedman3010,

בעיה שחוזרת על עצמה כבר פעם שניה עשיתי extract לקבצי ה- bin של המשחק, צרבתי אותם על דיסקים... הדיסק הראשון עולה, אבל כשמגיעים לשלב שהוא מבקש את הדיסק השני, הוא לא מזהה אותו !! (ניסיתי לצרוב אותו כמה פעמים - לא עזר). אני כבר די נואש... אותה הבעיה חזרה על עצמה גם ב- Doom3 וגם ב- Far Cry מה אני לא עושה נכון? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  20. זה קשור למשחקים כי זה מנוע לש משחק מה זה המנוע הזה שאתם מדברים עליו עם הגרפיקה הבלתי יאומנת ? פשוט אןי יל מושג על מה מדברםי בכמה הגרפיקה שלו חזקה משל doom3 ? תודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני לא יודע מה זה, ניסיתי את מה שאני יודע...בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by kisharon,

אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by theone123,

שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים