משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמשחק המקורי איך אני יכול לשחק ברשת מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הרגע יצא טריילר: I Am Alive PC Announcement Trailer [HD]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב חברה אם מישהו יודע איפה משחקים און ליין, איזה PATCH צריך ל מישחק הנ"ל מוזמן לעזור. אגב יש שרת ישראלי ל UT גירסא 436 ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
לא מזמן קניתי את המשחק NFS:MW, שיחקתי קצת והפסקתי עקב הביצועים של ה-MX440 שלי, לכן קניתי את NFS:U. כרגע הכנסתי את הדיסק הראשון של ההתקנה, אבל אין לי כפתור Install, אלא רק Play שמפעיל את NFS:MW. כיצד אפשר לסדר את הבעיה כך שאוכל להתקין את ה-NFS:U?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
גירסת המחשבים האישיים של אחד המשחקים המתקדמים ביותר בסביבה תוכל סוף סוף לפעול ברזולוציה האמיתית של המסך, בהנחה שיש לכם חומרה מתקדמת מספיק בכדי לאפשר זאת בתחילת החודש ראינו את Remedy Entertainment, יוצרת Max Payne ו-Alan Wake, משיקה את Quantum Breakעבור קונסולת ה-Xbox One ועבור המחשבים האישיים. משחק הפעולה השאפתני שמשלב בתוכו מעין סדרת טלוויזיה קצרה אשר מרחיבה ומעמיקה את העלילה זכה לקבלת פנים סבירה אצל המבקרים עם ציון ממוצע של 77 מתוך 100 (לגירסת הקונסולה), ובמפיצה מיקרוסופט מיהרו להצהיר כי מדובר בהצלחה הגדולה ביותר בדור הנוכחי עבור מותג טרי שאינו חלק מסדרת משחקים קיימת – אך במקביל בחרו להתעלם באלגנטיות מגירסת ה-PC, אשר הושקה באופן בלעדי לחלונות 10 ולחנות …
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות , אני לא ממש גיימר למרות שאני משחק במשחק או שניים בצורה קבועה . בקרוב אני עושה מעבר לכונן SSD (קטן יחסית 500GB) , ורציתי להתייעץ האם כדאי לי לאחסן את המשחקים בכונן נפרד ? בגדול לא הייתי שואל , אבל אחד מהמשחקים שבהם אני משחק זה משחק רשת MMO שיש בו גם PVP , וזה מצריך כל חלקיק של שנייה ... (במיוחד עם האינטרנט שיש לנו בארץ) -- לכן אני לא סגור מה לעשות . האופציה ששקלתי זה לשים את שאר המשחקים בכנון נפרד (WD כחול) , ואת משחק הרשת על כונן C . מסכימים ? לא מסכימים ? אשמח לשמוע !
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות למשחקים טובים ומעניינים שיתאימו למפרט הזה: מעבד: פנטיום 4 2.8GHZ ראם: 1GB כרטיס מסך: GEFORCE FX5200 128MB (תומך ב-PIXEL SHADER 2.0, VERTEX SHADER 2.0 ו-OPENGL 1.5) תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרה לכם פעם שאיבדתם את החשק לשחק במשחק כלשהוא או בכלל בהרבה משחקים? אתם יודעים למה פתאום זה קרה לכם? אני שואל את השאלה הזו כי בזמן האחרון ממש אין לי חשק לשחק משחקים מסוימים "השגתי" כבר 6 משחקים חדשים... ואין חשק לשחק בהם! זה קרה לי מייד אחרי שהפסקתי לחרוש את nfsu :need for speed underground, יצאתי לסוף שבוע במצפה רמון שיחקתי שם מלא סנוקר ופינג-פונג באמיתי.... ושחזרתי לבית לא רציתי לשחק כלום! פעם ראשונה בחיים שלי :
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקודם שיחקתי max payne 2, גמרתי את המשחק בערך 6 פעמים, משחק אדיר מאין כמוהו. במשחק יש cut-secre בה שומעים הודעה של הבלשית וינטרסון הרבה לפני שנהרגה "ולאד, היכן אתה?, הם לא ראו אותך עם איתי, הם לא ראו אותך עם הבן שלי (my boy) אני יודע שזה נשמע דמיוני, אך כשמחברים את זה עם משפט הסיום בסוף המשחק "max payne's joruny into the night will continue" אפשר להבין כי רומזים לנו שהעלילה תמשיך, חוץ מיזה אני חושב שremdy ידעו שמי שפספס את הקטע הקצר הזה שתארתי, מתוך כל המשחק בטוח יגיד, יאללה מקס הרג את כולם עד האחרון, ומונה נשארה בחיים אז הם בטח יתחתנו, כנראה יהייה בטוח שנגמרה העלילה וננעלה בנקודת אל-חזור. לא, ככל הנראה למקס פיין ולאשתו מונה יהייה שקט למספר שנים (ככל הנראה 20-19) שנים, עד…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-DREAMFALL המשחק כאילו לא שומר לי את הגדות של הפאד שלי (RUMBALE PAD2) כלומר אני מגדיר את כל הפתורים ואז רושם לי שזה נשמר אבל בפעם הבאה שאני מפעיל המשחק - הכפתורים לא עובדים!! למרות שהכוונים האנלוגים כן עובדים! למישהוא יש פיתרון???
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
תודה .. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה זה המוד הזה ? מה המטרה מה הולך שם ? הורדתי את המוד ולחצתי על סינגל פלייר וכל מה שאני רואה זה אותי עוצר דברים באוורי וכאלה עם הגראביטי גאן אפשר קצת הסבר על המוד ? נגיד אם היו אומרים לי תן הסבר על קאונטר סטרייק הייתי אומר שיש קבוצת מחבלים וקבוצת שוטרים וצריך לנצח את הסיבוב ע"H הריגה של אחת מהקבוצות או ע"י ניטרול פצצה והצלת שבויים הסבר מסוג כזה אני רוצה על Garry'ws Mod
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי Simcity 4 על המחשב ואחרי מספר דקות המשחק מאתחל את המחשב. אחרי ש-Windows xp עולה אני מקבל הודעה "חלונות XP התאושש מבעיה חמורה". מפרט: AXP 3200 1GB RAM GeForce 5900XT יודעים איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
כן כן. סוף סוף יש שרת מדורג ל2142 ואתם מוזמנים להתעדכן בכל הפרטים. כנסו לכאן - http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032047
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת הפיתוח הידועה בוהמיין אינטרקטיב שהיא כידוע האמא של סידרת Operation Flashpoint האגדית, מחזירה אותנו שוב לסימולציית מלחמה אולי היחידה בתעשית המשחקים, קבלו את ArmA2 ArmA II פיתוח- Bohemia Interactive Studio הפצה- 505Games מנוע- Real Virtuality 3 אתר הבית- http://www.arma2.com/ וויקי- http://en.wikipedia.org/wiki/ArmA_2 טריילרים- http://www.gametrailers.com/game/10551.html תאריך יציאה- 30 יוני 2009 ביקורות - http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/arma2 כל המידע בנוגע חלנשקים/רכבים - http://www.arma2.com/weaponry_en.html להורדת הדמו http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=74668 לרכישת המשחק בהורדת דיגיטלית דרך …
-
- 361 תגובות
- 50.9k צפיות
-
-
אני רוצה את המוזיקה של NFSU ואני לא יודע איך לקחת את זה מהתיקיה זה לא מוצא לי את זה או שזה כן מוצא ואני לא יודע איך לפתוח את השירים זה נותן לי סמלים לבנים כאלה אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את המוזיקה אני יודע לו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדגיש שוב סימולטור. לא היה לי ממש נסיון עם משחקי מירוצים והגה לכן אני רוצה המלצות ממי שמכיר ושיחק. המשחק היחיד ששיחקתי זה היה מסדרת NFS אך הוא לא היה ארקייד זה היה PORSHE האגדי ... ולשחק איתו עם הגה היה מעוד מהנה.. אין שום הגבלה של דרישות מערכת אז תרגישו חופשי
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אל תבינו אותי לא נכון אני חוללההההההה על הסרטונים המדהימים האלה פשוט שאני רואה אותם באיכות לא משהו כשאני במשחק ! כשראיתי אחד מהאתר של BLIZZARD האיכות הייתה ממש מעולה אבל במחשב אני יכול לראות פיקסלים.. מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את COH ונהנתי מאוד מהמשחק, גמרתי וכבר את כל המשימות ורציתי להוסיף שחקנים למולטיפלייר כדי לשחק, ל-Friends, שמי בCOH הוא XCrossFireX, לכול אלה שיש להם את המשחק הזה תכתבו לי בבקשה את הכינוי שלכם במשחק כדי שאוכל לשחק גם עם ישראלים ולא רק גרמנים LoOoOoL בקשה נוספת: יש לי ראוטר ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים למשחק, יש לי את הראוטר TP-LINK TL-R460.... אם תעזרו לי אני מאוד ישמח! (וגם תעזרו לאחרים במקרה שלי)
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי GH:WT למחשב והגיטרה של הPS3, בGH:3 זה עבד נפלא, עכשיו בWT כנראה הם שמו חסימה וברגע שאני מחבר את הדונגל של הגיטרה המשחק נתקע וקורס ואם אני מחבר לפני שאני מפעיל את המשחק אז המשחק מסרב לעלות בכלל. קראתי באינטרנט שעוד מישהו ניסה לחבר גיטרה 3rd party בטענה שהמקורית לא נוחה והמשחק גם נתקע וקורס. שחיברתי את הגיטרה לחיבור USB אחר והWindows היה צריך להתקין את הדרייבר מחדש אז המשחק לא נתקע שהWindows סיים להתקין את הדרייבר, אז כנראה שהמשחק בודק את הדרייברים שפועלים ואם נמצאת הגיטרה הוא מתאבד. יש לכם איזה רעיון איך ניתן "לעבוד" על המשחק שהגיטרה לא מחוברת? (הבהרה: אני לא מבקש שום "קראקינג" "ווארז" וכו' וכו' בסה"כ רוצה להשתמש בגיטרה שקיימת אצלי בבית במקום ללכת ולקנות אחת חדשה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מחפש לקנות את המישחק JOHNNY MNEMONIC תודה מראש לכל העונים 0546651473 דוד
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-