משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=145784 אחד המשחקים היותר מבטיחים השנה וכן זה יהיה פי 100 מ D3
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
http://freak.org.il/Product.asp?Pid=0101108&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 זה אוסף של 3 משחקי בטלפילד 1942 Battlefield 1942 Road to Rome Secret Weapons of WWII שווה לי לקנות את זה במחיר הזה?? עדיין לא שיחקתי באף משחק כזה חוץ מ-Call of Duty
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי Need for Speed Underground וכשאני מנסה להפעיל אותו אז הוא קורס (ועושה דוח שגיאה) יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? הורדתי את הקטליסט 4.9 ו Directx 9C
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אומנם אני לא מודר, וסליחה אם זאת הודעה שרק בסמכותם של מודרים לפרסם אבל כמו שאני רואה, צצים לא קצת נושאים בנושא סימס 2 ולכן החלטתי לעלות את הנושא הזה. אז אני שוב מבקש סליחה אם אני עשיתי משהו שלא בסמכותי ותנעלו אותו אם אתם צריכים. ואם לא אז: כל מי שיש לו בעיה או שאלה או סתם בא לו להגיד משהו בנושא של סימס 2 אז שיפנה לכאן!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי משהו לגבי quake 4? מתי הוא יוצא...תמונות..איפה בכלל זה עומד ???
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 4, 2.0 ג'יגה 512 זיכרון וכרטיס מסך ati 9500 pro והסימס ניתקע לי(הולך באיטיות) אני לא יודע איך לתקן את זה מה לעשות ????????
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה המשחק של דרגון בול החדש משחק פצצה לפני 10 דקות סיימתי אותו. ד"א למחפשי הגרפיקה זה לא זה, המשחק הוא לgba אב לאחלה משחק ממש כיף אני נהנתי מאוד מי שיחק פה ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק XIII וכשאני מפעיל אותו יש לי בעייה יוצא לי מין טווית כזאת של המסך והוא רושם OUT OF FREQUENCY ולמטה יש זמן ורשום POWER MANEGMENT 20 SEC והא יורד וכשניגמר ה20 שניות המסך מיתכבה מה הבעייה??? הבעייה רק במשחק הזה!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הסרט האחרון שבFar Cry (זה שאחרי שגומרים את המשחק) נתקע לי בקטע אחרי שג'ק מזריק לאישתו את החיסון ורואים את האנייה שטה. אם יש מישהו שראה את זה (ואני בטוח שיש): מה קורה אחר כך בסרט (אני מניח שלא הרבה, אבל בכל זאת)?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לינק לפאץ' 1.1 של FAR CRY עם הסבר התקנה.... : תודה חבר'ה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה משחק שפשוט כיף לעביר איתו פה ושם את הזמן אבל הוא מתחיל להיימאס מזה להאימס ולהיות באסה חבלז אפשר להוסיף למשחק מכוניות וכאלה דברים כיצד אפשר לעשות את זה ומאיפה אפשר להוריד תודה תודה תודה ! ועם יש לו מולטיפלייר אני ישמח כדי לשחק עם חבר
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-