עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה ככל הנראה הנגרם כתוצאה מהעדכון האחרון שהשתחרר לבטא... האם מישו נתקל בתופעה זהה (במקום סמלים, מוצגות אותיות)? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by X_Dror,

זה מגיע.... http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=9734&postdays=0&postorder=asc&start=0 שבוע הבא כבר יהיה אפשר לשחק ב- Counter Strike:Source המלא דרך Steam

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המשחק לא עבר שום שידרוג גירסה. אני צריך רק צ'יטים למשחק.

4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/shellshock/main.html הוא שווה משהו? כדי לי לקנות אותו ב-199 ש"ח בבאג? הוא נראה טוב או שזה נראה גרוע אם רקע דהוי סטייל שנות ה-60 כאילו שזה מצלומם כאילו ממצלמה של איזה כתב שם...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  5. לינק בבקשה... פיתרונות=walkthru ולא cheats

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by אוריפ,

לא יודע אם ידעתם, אבל יש לHL2 אתר רשמי וגם טריילר... אם אתם יודעים זאת, המנהלים רשאים למחוק הודעה זו.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. לידיעה - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35729

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by omnius,

מישהו יכול לתת לי לינק?

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. STARWARS BATTELFIELD לא מצליח להתחבר לסרבר. יש לי את הגירסא העודכנת... הבעיה....אפילו עם PATCH אני כל הזמן מקבל BUSY לכל הסרברים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. מתי יצאו מישחקים המבוססים על המנוע אנריל 3?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by napster15,

אז ככה אני חדש פה ויש לי חשבון של סטים יותר נכון של קונדישן זירו זאת אומרת יש בו את המשחקים cs 1.6 cs source hl2 ועוד כל מיני ... חשבון שוהו ביותר שווה 200 שקל אני מוכר אותו או תמורת מספר חשבונות רגילים שיש בהם רק את קאונטר 1.6 לא צריך את הסורס ואלה... או משהו טוב מאוד שאתם תציעו אבל שיהיה שווה אז זהו

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. Started by superginiman,

כרגע יש 3 חבילות קנייה בSTEAM לHL2 אני תרגמתי והנה זה חבילת ברונזה: HL2 וCS SOURCE חבילת כסף: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE חבילת זהב!!!: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE , מדריך אסטרטגיה, 3 פוסטרים של HL2 . כובע, גלויה, מדבקות, דיסק השירים מהמשחק, וסיכוי לזכות לטיול לVALVE . לרשימה הרשמית http://www.hlfallout.net/ כתוב שם גם על חבילות ה"ממשיות" שאתה קונה בחנות

• 110 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by Nvidia_1,

כאן כתוב : http://www.easports.com/articles/04a/upcoming.jsp שזה יותא ב- 28 לכל הפלטפורמות ! אפשר להאמין לזה ? כי חלק אומרים שזה יוצא ב- 11 חלק ב 21 מישו יודע

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. Started by yarl,

שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  16. היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Impreza,

יש קרטועים פה ושם במשחק וכשאני יוצא מחוץ לבית לאיזו עיר שזה מגיע לשם צריך לחכות איזה דקה וחצי וזה נורא איטי.. המפרט בחתימה שלי זה אמור להיות ככה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. יש לי גישה ליקנות דברים בזול מחו"ל לכמה ימים, נכון לכרגע אני רק רוצה כמה משחקים אבל אני לא יודע בידיוק איזה ליבחור. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות למשחקים טובים שחוויתם. *יש לי מיכסה של עד 5 משחקים ואני מעוניין לירכוש משחק מכל פלטפורמה: מירוצים, אסטרטגיה, פעולה, ואם יש אחרים שאתם ממליצים אז הם יתקבלו בברכה. (המשחקים מיועדים ל-PC כמובן) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני משחק CS 1.6 והיום רציתי לשחק אז פתחתי את ה steam וזה לא נותן לי להתחבר זה רושם לי could not connect to steam network this could be due to a problam with your internt connection, or with the steam network. please visit www.steampowered.com for more info." אני נכנס לאתר ואני לא יודע מה אני צריך לעשות שם אולי מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Acrios,

doom 3 פשוט נתקע לי כל הזמן ללא התרעה . יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro והורדתי את הדרייברים החדשים מכאן - Catalyst 4.9 - Windows 2000/XP מעבד intel p4 2.4 GHz אשר בזמן המשחק מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 50 מעלות שזה ממש לא נוראה ולא אמור לגרום לתקיעה פתאומית. מערכת הפעלה XP. ספק ג'נרי 300W. ram : 512 MB HT המחשב לא נתקע כלל כאשר איני משחק בdoom3, וכאשר אני משחק הוא נתקע בד"כ אחרי 30-60 דקות. אין לי מושג ירוק למה זה קורה ???. פרסמתי כאן הודעה בעבר ונאמר לי כי או שהספק מהווה בעייה (ואינני מבין כלל למה ואיך הוא יכול) או שישנה בעיית חימום אך לא נראה לי כי זו הבעייה מאחר וטמפ' המעבד סבירה. עזרה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by sabpa2,

יש לי איזה משחק ..שהורדתי מה האינטרנט המשחק בחינם.. אני מפעיל את המשחק ואז בטעינה רשום שגיאה של מיקרוסופת מה יוכלה להיות הבעיה דחוף!

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by dani,

כשאני מפעיל את המשחק אז אחרי הסרטונים אני מקבל שגיאה שאומרת error creating pixel shaderinges:pixelShaders \General\CarGlassInternal.pso משהו כזה מישהו יודע למה??? יש לי Ge Force 4 440 MX

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

השאלה בכותרת... זה משחק רשת בלבד כאילו משחק מרובה משתתפים שמשחקים באינטרנט כמו קאונטר סטרייק? או יש שם גם מערכות לשחקן יחיד וזה גם משחק נחמד כמו מדל אוף הונר? ???

• 11 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים