עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by xxdream,

שלום לכולם !!!! הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו . תודה XXDREAM

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  2. אח שלי קנה את המשחק FAR CRY.......... ואני רוצה להתקין אותו אצלי אני מתקין.....הכל הולך בסדר עד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installation או משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומר ואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלום ניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דבר מה קורה פה? למה זה לא מתקין לי? אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה: לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשב אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצוין אז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........ תודה ל…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by asilic,

חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

שלום בוודאי חלקכם נתקלתם בקריסות הרנדומלית במשחק הפורום של RELIC קרס או משהו ולא עובד זה ממש מעצבן אז אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אשמח תודה!

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by eranmor,

לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?

8. Started by shoeyal,

מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by assaf990,

אני משחק את המשחק the lord of the rings (THE RETURN OF THE KING ואחרי שאני מסיים את המסך הראשון, את ההקדמה למשחק, בו אני יורה בשלושת בליסטראות האש, אז כאילו הכל מתפוצץ, נהיה לבן, וכאילו סיימתי את המשימה. לאחר מכן רואים אותי (השחקן, הזקן בלבן) עם המקל ואיזה זרם מן השמים מגיע למקל, ואז אני נתקע,. רשום לי ללחוץ על המקש E אבל אני לוחץ ולא קורה כלום. אני מנסה ללכת, בין שיברי ההריסות של הקרב של המסך הקודם - אז אני מוגבל מאוד ואם אני הולך אז אני (השחקן) נעלם ונתקע. מה עושים? איך ממשיכים?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by Impreza,

אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Impreza,

משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב

12. Started by R0ck,

?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי , אז נכון בוייס סיטי שאני מסמן את הFRAME LIMITER ל OFF , אז רואים הכל כמו שצריך , אבל משחקים על 20FPS , ושמורידים אותו , אז פתאום הכל עובד חלק לגמרי(יותר מ100FPS) , אבל לא רואים את האופק לפעמים , ויש עיוותים רציניים בגרפיקה , ולפעמים פתאום אתה נתקע בקיר שבכלל לא ראית(אבל קיים במשחק בעיקרון , פשוט הוא לא הציג את האופק) , כאילו DRAW DISTANCE... , בקיצור , איך מסדרים את זה? , זה משגע אותי , ניסיתי הכל ואף פעם לא העזתי לשאול כי חשבתי שזה אמור להיות ככה , אבל עכשיו שיחקתי עוד פעם(היה לי מאוד מאוד משעמם) , והבנתי שזה לא אמור להיות ככה... , אז , למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by eb24,

לפרטים נא לפנות לאיסיקיו: 259594423 או למייל: ekbar@013.net.il

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by kthedog,

אמרו לי שיש איזהשהו פיקס... שמוריד את הקוניפגורציה ל Nvidia או משהו כזה.. אפשר לקבל יותר FPS ככה על כרטיסי ATI.. אמרו לי לשאול פה (אנשים עצלנים) אז אני שואל (אני לא עצלן ^^) זה נכון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by QuAKeR_996,

טוב אז ככה. (XOD תכין את עצמך ... ) לפני שבוע בערך XOD פתח תרד על המשחק RICHARD BURNS RALLY. אחרי שקראתי תגובות כמו "למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת. בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות." החלטתי לרשום את זה "איזה שטויות אתם מדברים! אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו! משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR" לא התכוונתי להתנשא ב "אני אוכל את כולכם עם מקלדת! " זה יצא ככה... פשוט רציתי להבהיר שגם עם מקלדת אפשר להנות מאוד ממשחק איכותי כזה. אחרי זה XOD רשם לי "מעניין, ניסית את הadvance…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. מאיפו אני יכול להוריד את הדמו של סימס 2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Access Denied,

אני לא מצליח לבנות או למחוק קירות במשחק הסימס 2... ממש מוזר.. משהו יכול לעזור פה?

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

Does anyone knows what are the official requirements ? Thanks!

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by Damage,

שלום לכולם. יש לי סרבר ב-AA אין לי ממש מושג איך לנצל את כל הפונקציות שלי כאדמין. מישהו פה יודע איך אפשר לתת נשקים לכל הקבוצה, לכתוב הודעות, לשנות מפה, וכל השאר...? אם יש אתר או משהו שמסביר את זה אני אשמח לקבל. תודה, Damage

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom... http://www.imdb.com/title/tt0419706/

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום שלום! יש לי את המשחק PES 3 וזה עושה לי בעיה. כשאני זז במגרש (או בתפריט) זה זז כאילו מעצמו לפעמים. אני זז ימינה וזה קולט כאילו אני זז למקום אחר במגרש, ובעצם אני לא נוגע במקלדת!! למישהו יש מושג מה הבעיה? או מישהו יודע איך לפתור אותה? תודה!!!

23. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56770

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by assaf990,

לרכבים במשחק יש נטייה ימינה או שמאלה- הרכב נמשך ימינה בעצמו. יש אפשרות לפתור את הבעייה המטרידה הזאת???????

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install

• 8 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים