משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את DIABLO 2 ועכשיו אני רוצה להתקין את ההרחבה... הבעיה היא שאני כבר באמצע ההתקנה הוא מבקש נראה לי בפעם האחרונה להחליף לדיסק של ההרחבה ומשום מה הוא לא ממשיך בהתקנה ושוב מבקש את אותו דיסק... (ההחלפה הזאת קוראת בערך באמצע ההתקנה) הדיסק של ההרחבה הוא מקורי מהחברה.... אני לא יודע מה לעשות !!!!! אה אם זה עוזר הקובץ האחרון שכתוב הוא d2exp.mpq אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי (: אני מחפש משחק RPG שיצא בין השנים 2000-2006 בו משחקים כחייזר אדום. צריך לעבור שלבים ולהילחם באוייבים כמו יצורי אור ויצורי חושך שנראו כמו האנשי קו מהדמויות בword 2003 (שכדי לנצח אותם צריך לכבות או להדליק את האור בהתאמה). איכשהו נתקע לי השם גיזמו או קוסמו אבל שום דבר מזה לא מתאים לתיאור. זה היה משחק שהתאים יותר לילדים. זה בערך כל מה שאני זוכר ממנו. הרבה תודות לעונה הישר!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאוהבי ה RPG אחלה משחק שמתחרה טוב טוב עם דנג'ן סיג' 2... מבית מיקרוסופט וליון הד סטודיוס... התחלתי לשחק אתמול והמשחק באמת נהדר (אחרי שמסיימים את כל הטוטוריאל שאתה עוד צעיר ולומד איך להילחם) המשחק באמת מאד מושקע ואולי אנשים מכירים אותו טוב עוד מה xbox. מומלץ. http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/index.html?q=fable
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כולנו שמענו על "דום", אפילו מי שלא שיחק בו. ויש לזה סיבה טובה - המשחק הזה עשה רעידת אדמה בתעשיית המשחקים. אני גאה ושמח להציג בפניכם את הסרטון הבא, שבו אנחנו נכנסים קצת להיסטוריה ומגלים למה DOOM היה כל כך משמעותי ומשפיע, ומה בדיוק הוא עשה. תהנו!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ירד לי המשחק ..התחלתי לשחק ואחרי איזה שעה פתאום נסגר לי המשחק והחלון של התשלח ואל תשלח הופיע הורדתי את הפאץ V1.2 שיחקתי ושוב אחרי שעה יצא לי מהמשחק וזאת לא בעיה שיש לי בכל המשחקים כך שזה רק במשחק הזה...מישהו יודע מה אני יכול לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
באחד ה"מדריכים" שיש פה באתר יש תוכנית לבניית מכונת "ארקייד" מכונת משחקים נחמדה כזאת. רשום שם שתוכנה שמריצה את המשחקים היא mame32 איפה אפשר להוריד אתה ? ואם תוכלו להסביר לי איך זה עובד, יהיה ממש נחמד.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יצא המשחק המלא מישהו כבר שיחק בוא או ראה ביקורות עליו? איך השינוים? והשאלה הגדולה FIFA07 או PES6?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מצליח לגרום לו לרדת על הברכיים, ואז מתחיל לתת לו מכות כמו משוגע(+אנדרנלין) והוא פשוט עומד שוב, וחוזר חלילה. אני משתמש בחרב אז אל תציעו לי קשת. ד"א אם נמאס לי לנסות להרוג אותו, לאן אני הולך כדי להמשיך במשחק?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל בחלק מהסרברים. בחלק אני גם מקבל timeout . הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Bad Pad, הוא משחק פלטפורמות המשלב אלמנטים של מטרוידואניה, ארקייד, אקשן-יריות, פאזלים ועוד, מלווה במוזיקת רוק ומטאל מונחת גיטרות ושירים קומיים עלילתיים שנכתבו ובוצעו במיוחד עבור המשחק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במידע מהיכן ניתן לרכוש את המשחק Descent2 האגדי. ramburda@gmail.com תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני יודע שהז'נארים שונים אבל אהבתי את שתי המשחקים... אז אם למישהו יש המלצה למשחק סטייל Assassin's Creed או סטייל cod 4 רק לא קאוטי מידיי אז בבקשה תגובות כי משעמם לי WTF!@#$%^&*)(_+
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי להתגעגע...בתקופת הילדות השוק היה מוצף במשחקי קווסט איכותיים, אך עם כניסת התלת מימד, הז'אנר הזה נרמס תחת גלגלי הפעולה והאקשן. הקווסט האחרון שלי היה sherlok homls and the silver earing, למרות כמה חידות מעצבנות בסגנון myth , הוא שמר על רמה יחסית גבוהה... יש המלצות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אני מגיע לסוף ואומרים לי -- seize the supertanker זה המנוף הזה או מה ? כי אם זה זה , זה לא נותן לי לעלות לשם .. לא יודע מה עושים זה כבר סוף המשימה על בטוח כי הרגתי כבר את כולם ודיברתי למברט.. וזהו תעזרו לי בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
צמד כותרים בולטים זכו להשתחרר מידי הגנת הקבצים השנויה במחלוקת, זמן-מה לאחר שכבר נפרצו והופצו באופן פיראטי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
זה כותב לי שאין קובץ ישן ,או שהוא לא מצא את הקובץ :s05:
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
האם מישהו הצליח להתקין את הHalf Life עם Windows 2000? כשאני מנסה להריץ הוא טוען שיש דרישה ל Service Pack 3 ומעלה. צר לי לעדכן אותו - אבל ל Win2k יש רק SP2. אני סבור שהוא מתבלבל למעשה עם NT4. אשמח לשמוע תגובות, עצות
-
לכל מי שיש לו אפשרות שיפתח שרת STANDALONE SERVER על המחשב שלו .... בתקייה של המשחק תמצאו LUNCH STANDALONE SERVER נעשה משחקים : ותביאו את ה IP שבחרתם
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמה תעלה גרסת האספנים של RED ALERT 3 ומה יש בה?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לקראת הקאפים שבאים, חשבתי להוסיף חוק שיכול להיות ממש ממש כיף. אולי נעשה שסיבוב הסכינים יעשה על ידי combat knife על מנת לשחק יותר טוב? כולנו מכירים את זה שאנחנו הורגים אחד ואז הורגים אותנו כי לוקח לנו זמן להוציא את הסכין מגוף הנדקר. הגעתי למסקנה אחרי משחקים רבים עם ה combat knife שאולי נשחק איתו בסיבוב הסכינים ולא עם אקדח. מחשבות מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את המחשק : Battlefield Complete Collection, עכשיו הוא מגיע עם 3 חבילות הרחבה פלוס הבטלפילד 2 עצמו.(4) Special Forces-Euro Forces-Armord Fury. עכשיו התקנתי בהתחלה רק את בוטלפילד 2 הרגיל וישר פתחתי משתמש בשם ARNAV0N, לפני שהתקנתי את כל שאר ההרחבות. עכשיו כשאני נכנס לשרת, או בבטלפילד 2 או בספיישל פורסס, זה ישר יוצא לי ומראה לי: http://img507.imageshack.us/img507/6984/84068876bb2.jpg אולי זה בגלל הכינוי או משהו כזה ? ועוד בעיה, כשאני מתקין את 2 ההרחבות האחרות -Euro Forces וArmord Fury, זה כותב לי את זה בסוף ההתקנה:http://img507.imageshack.us/img507/3172/46633918ui5.jpg ואחרי שהתקנתי את הפאטץ' 1.4 הזה שכתוב שם אני מנסה להתקין מחדש וזה כותב אותה …
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-