עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eranmor,

הדיון על דיאבלו 2 שפתחתם פה עשה לי נוסטלגיה ומה לעשות, אני אוהב נוסטלגיה. חזרתי לשחק בו קיצר, התקנתי את המשחק והורדתי את העדכון האחרון V1.10 והתחלתי לשחק - הכל טוב ויפה אחרי שאני יוצא מהמשחק ובא להיכנס שוב, הוא אומר לי לבדוק שהדיסק של דיאבלו2, הPLAY DISK, נמצא בכונן. בדקת באמת שאין טעות ושלא הכנסתי דיסק אחר במקרה, אבל לא הייתה טעות והPD היה בפנים. אישרתי לו שהדיסק נמצא בכונן, אבל הוא ממשיך להציג לי את הבקשה שאני אכניס את הPD לכונן. הדיסקים מקוריים וזה מעצבן אותי שהמחשב המפגר שלי לא מזהה אותם! התקנתי מחדש אולי 3 פעמם וכל פעם קורה אותו דבר: אפשר לשחק פעם אחת ולאחר מכן המחשב לא מוצא את הדיסק שבכונן. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה עושים?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אין לי מה להוסיף....... ;D

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  6. אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  7. יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. מתי בדיוק ה- ps2 וה- xbox 2 צריכים לצאת??? אני מתלבט עם לקנות את הps2 הקטן או לחכות, ואם לחכות אז כמה זמן??? תודה לכל העוזרים וסליחה אבל לא ידעת איפה לפתוח את התראד... ???

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. אני פשוט לא מצליח להבין מה לעאזאל אפשר לעשות שם על מנת להבקיע........ מישהו כאן אולי השתלט על הנושא ויכול להסביר? אציין שלא שיחקתי באופן רציני בפיפא מאז גרסת 2002

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש לי סימס 2 ואני לא מצליח לצרוב אותו הוא ב קובץ ''MDF'' איך אני יכול לצרוב אותו ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך Warhammer_40000_Dawn_Of_War קשור לFull Spectrum worrior??? תיראו מה קיבלתי בסוף ההתקנה של Warhammer! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by slim_shady,

נו אז מה אתם בעד או נגד?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היה לי פעם אתר מזה טוב עם כל העטיפות משוןם מה הוא נעלם לי

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי? משעמם לי אז למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי?

16. יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by dbx22,

שטח, כבדים, כל מה שעולה בראש שלכם שזה לא יהיה ישן שזה יהיה עם גרפיקה ושליטה טובה. תודה.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by superginiman,

המשחק יגיע לחנויות ב16 לנובמבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by waizman,

כשאני מתקין את מאפיה, הוא מסיים את דיסק 1 ואז מבקש את דיסק 2, אני מכניס אותו, מאשר - והכל נתקע. אין אופצייה לבטל את ההתקנה ואם אני רוצה שהמסך של ההתקנה יעלם אני חייב לעשות ריסט. צירפתי תמונה של המסך לאחר הכנסת דיסק 2. איך אני מתקן את זה? תודה ד"א הדיסקים תקינים והמשחק התקין לי בעבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

20. Started by gshhar,

זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  21. הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

http://www.gamershell.com/news/17934.html POP2 http://www.gamershell.com/news/17932.html SONIC

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Thug Love,

סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!

24. Started by Impreza,

אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by demonshlomo,

סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים