עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DOGMA,

הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x. עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה. http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by superginiman,

שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ^GunX^,

היי לכולם, טוב אז עכשיו אני משחק במשחק Bad BoysII וזה די אחלה משחק, רק שעכשיו אני תקוע בשלב שאתה צריך למצוא בו מסכת גז ואם אתה לא מוצא תוך 60 שניות את המסכה מין הסתם אתה מת... אז ניסיתי למצוא אותה איזה 5 פעמים ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה היא? מישהו יכול לעזור לי באיזשהיא דרך ..? אניי ממש רוצה להמשיך לשחק אבל אני פשוט נתקעתי :'( תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by Mortar,

בחצי שנה האחרונה אני ועוד כמה חברה מכל העולם עובדים על מוד שנקרא The Somme Valley או בקיצור TSV, המוד עוד לא יצא אבל אנחנו עובדים עליו בכל המרץ ומקווים שיצא בקרוב... אם לא נסיים אותו לפני HL2 אז כנראה שנעביר הכל לSOURCE ולאט לאט נשדרג את המשחק עד לרמה שמכבדת את המנוע החדיש קצת על המוד: המוד משחזר את מלחמת העולם הראשונה בכלל ואת הקרב על עמק הסום בפרט. מהר מאוד עם תחילת המלחמה הפכה הליחמה יותר ויותר ססטית וכל מאמץ לפרוץ דרך האויב נבלם כאשר התוצאות היו עקובות מדם, ב1916 הצרפתים והבריטים פתחו בהפגזה על החפירות הגרמניות שבעמק הסום במטרה לרכז את המאמץ המלחמתי שם ולהוריד מהלחץ בחזית שהייתה בעיר הצרפתית וורדון, לאחר הפגזות הסתערו הכוחות לעבר החפירות הגרמניות ולרוע מזלם של בע…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?

6. Started by X-Gamer,

חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by kobibo,

מחפש את המשחק שהיה לפני דיי הרבה שנים שבו אמורים להעביר מס' מסוים של גמדים ממקום למקום ,היה ניתן להגדיר מה תפקיד של כל גמד לדוגמא: אחד היה יכול לבנות מדרגות ,אחד אחר לחפור אחד נוסץ היה עוצר את כולם . לא זוכר איך קוראים לו אבל אודה לקישור אם ניתן .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Bose,

אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by FaT_GEnERaL,

מישהו יכול להביא לי את הקודים, ואיך מפעילים אותם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...

11. הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב . פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by yosizach,

ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by j-cool,

אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה

14. Started by xXx Lid,

הייה לי שמירה במשחק והאבתי מאוד לשחק בו עד שקרס לי הווינדוס והייתי חייב לפרמט הווינדוס פשוט לא עלה ולא יכלתי לגבות את השמירה שלי ולצערי המשחק הייה מותקן בכונן C אני הייתי בשלב שאני נמצא בתוך חדר כזה ומפוצץ שם את המחשב ואז יוצא החוצה ובאים עלי פוול חיילים אז אני צריך שמירה מהשלב הזה בערך למרות שעברתי אותו קצת אז למשיש בבקשה שיתן לי כי אין לי כוח לעבור את המשחק שוב

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by SHAY951,

שאני מנסה ליצור שחקן ולשנות לו את הפרצוף או הגוף יש מן מנעול כזה ואני לא יכול לשנות כלום.....חיפשתי איפה שפותחים כל מיני דברים עם נקודות ולא היה שם משהו שאני יכול לפתוח את האפשרויות האלו....מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שהאפשרויות לשינוי השחקן יהיו זמינות? תודה. עריכה (לאחר יום שלא עונים לי): אף אחד לא יודע? עוד מעט הנושא יעבור לדף השני ויעלם לנצח.......

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by sev0717,

כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי שאלה... בנוגע לאימון האחרון בקטגוריה הראשונה השם של האימון הוא MOUT זה האימון של הלוחמה בשטח בנוי אני מתחיל מחוץ לחדר והמדריך אומר לי לזרוק פנימה רימון פלאש ואז להיכנס ולירות ב-3 המטרות ולעבור דרך הדלת שיש בפנים..... עד כאן הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה שאני מנסה לעשות את זה .... אני זורק את הרימון, נכנס לחדר, מרסס את האמא של המטרות ו... כלום פשוט לא קורה כלום הדלת עדיין נעולה ואני פשוט לא יכול להמשיך הלאה.... ??? מישהו יודעמה אני לא עושה נכון ואיך לגרום לדלת הזאת להיפתח??? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by ESC,

התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??

18. Started by fitch,

אהלן ! טוב הורדתי את הדמו של המישחק ואני בא להיכנס והוא לא ניכנס לי למישחק הוא רושם לי בעיה לא ידוע (unknown error) וזהו יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?? תודה מראש....

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Raul,

חבר'ה... הנושא הוא פשוט אנא הצביעו לטובת משחק הפעולה החביב עליכם מהאפשרויות הנ"ל

20. Started by Armageddon1,

לדעתי הכי טובה של 98 זאת פיפה הכי מציאותית והכי מעניינת רק צריך להחליף שם גרפיקה .....

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Impreza,

אני מתחיל בחושך בשלב בתוך מחסן כזה ויש כפתור לפתוח את השער או להכנס דרך הדלת ומצד ימין יש 2 אנשים ועוד כמה ישר ועוד משאית אחת שנוסעת על הגשר ושאני הולך עד הסוף הגשר שבור ל 2 ואני לא יודע איך לעבור מישהו הבין?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by Cyron,

אני רוצה לקנות לאחי PS2 מתנה אבל אין לי מושג בקונסולות. מה מומלץ לקנות ? ראיתי שהמחיר של PS2 ירד כבר ל-1000 שקל ככה שזה לא יקר איזה צ'יפ כדי להתקין כדי שיקרא צרובים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בטלפילד 1942,ויטנאם,סימס 2 שאני משחק וחבל יל על הדיסקים כל המשחקים מקוריים והם נישרטים פה ושם שאני מחליף בין הדיסקים... יש איזה דרך לגרום למשחק לעבוד בלי לשים דיסק של המשחק

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. Started by r6900,

מאיפה אני יכול להשיג sims 2 חוץ מקאזה ואימיול????????????? :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש סירטוני FLASH מצחיקים על המשחק CS, משהו בסיגנון הזה: http://www.superjer.com/index.php http://www.pwned.nl/ חיפשתי עוד ולא מצאתי, בתור מישהו ששיחק במשחק הזה יותר מידי ושכבר נימאס לו, הסירטונים האלו מחזירים את החיוך לפנים בכל הנוגע ל-CS אם מישהו מכיר אתרים עם סירטונים כאלו בבקשה לשתף אותי *אם נושא זה אינו קשור לכאן, אנא סילחו לי.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים