משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני הגעתי לשלב האחרון (אני חושב) ויש מין חור ענק למטה וחור מגעיל למעלה ויש מפלצת ענקית שיורה עליי מליון טילים ומלא מפלצות יוצאות מהחר למטה . ב pda או איך שקוראים לזה רשום לי שם " ditroy the hell gate" משהו כזה עכשיו לא משנה כמה אני מפוצץ את המפלצץ מליון טילים לא קורה לה כלום וגם ניסיתי לחפש בסיביבה אין כלום שאני יורה למטה לחור של הגהנום גם לא קורה כלום מה אני עושה איך אני עובר את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אוקי הסקר היה די מוצלח עד עכשיו (16 אנשים וזה מספיק), אז אני פותח את הליגה. כל מי שרוצה להצטרף עכשיו שירשום את שמו כאן ואני יוסיף אותו. אך ורק מי שרוצה להצטרף מוזמן להגיב. משתתפים Black Knight מנצ'סטר יונייטד ICQ - 212721053 אני נמצא באיסיקיו רק בשביל הליגה. - ThunderCloudPKer@hotmail.com SixKiller - 169073926 Raul - ריאל מדריד - 336120936 MasterOr - robiel_12@bezeqint.net Baba_Haze - מילאן ICQ - 193156370 | MSN - baba_haze@walla.co.il דודי הסטלן -…
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתביייש כי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............ מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99 הקהילה השנייה בגודלה אחרי CS אז כדאי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
[url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אני בא לשחק בו ואיך שהו בא להתחיל לטעון (אחרי שהוא עלה בהתחלה) הוא קופץ לדסקטופ. יש לי ראדון 9600XT ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. הדרייברים הם הממש לפני אחרונים שיצאו עכשיו ונראה לי שיש לי דיירקט 9C (אם לא מאיפה אני מוריד ואיך אני בודק שבאמת יש לי אותו??).
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
פתאום קורה שאם אני לוחץ על הכפתור של המחקר (המבחנה הזאת) אז המשחק קורס...... ניסיתי להתקין מחדש, לא עובד... :-\ למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה DRIVERS החדשים של ATI (CATALYST 4.10 כל פעם שאני משחק enemy territory לאחר מספר דקות המשחק מפסיק ונתקע... לא היתה לי את התופעה הזו ב 4.9 ולא עשיתי שינויים אחרים ככה שהבעיה כנראה ב 4.10... שלחתי דוא"ל ל ATI בכל מקרה שיבדקו את זה... למישהו אחר גם יש את הבעיה הזו ?
-
אז קודם כל יש לי GF4MX....אמנם כרטיס עלוב אך הריץ את 2004 בדיוק כמו הכרטיסים המתקדמים. ב2005 נחלתי מפח נפש מוחלט. הפעלתי את המשחק וכמעט הזדעזעתי ממה שראיתי(אני משחק בpress box כך שזה מאד בולט): קודם כל השחקנים נראים רע מאד, וחוץ מזה יש בעיה של "רשת" במגרש במצב מסוים (תמונה מצורפת). לגבי השחקים, זה כמובן נובע מזה שאי אפשר להפעיל lighting במשחק הזה עם הכרטיס שלי אבל הקטע של ה"רשת" לא ברור לי.......לא היה זכר לזה ב2004. בבקשה תראו את התמונה :-* [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
MU ISRAEL השרת שלהם נפל או מה???? והאם זה קורה לעיתים דחופות(שתחלתי לשחק לפני יומיים)? אני גם לא יכול להשתמש ברגיל(הוא אומר לי שיש בעיה בסיסמא) עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז מה קורה כולם? רציתי לעשות ליגה בפיפ'א באתר, מה דעתכם? אני מאוד מקווה שהרבה ירשמו ויהפכו את הליגה הזאת לרמה טובה. אני אישית גם ישתתף בה. אז קדימה, אני מצפה לכמה שיותר אנשים! אני (ואם מתן גם ירצה) אהיה המארגן, והטבלאו יעודכנו באופן יום-יומי, אבל את זה, נפתח רק אם מספיק אנשים יירשמו.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
זה מעצבן שיש את המתחרים באדום כזה ולא את המכונית האמיתית, זה אמור להיות ככה? ב 05 זה גם ככה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אחרי שהמשחק טוען, אני מתחיל לשחק, עוברות כמה שניות והמחשב נתקע לי לגמרי, לא מגיב לשום דבר חוץ מ-RESET. יש לי את DIRECT X החדש, וגם הדרייברים מעודכנים (יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600, עם דרייברים 4.9 שאמור להעלות את המשחק ללא בעיה). מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן אותי כי חיכיתי הרבה זמן כדי לשחק במשחק......
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-