משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש כל מיני משחקים שהודלפו ברשת והשאלה שלי איך יכולים להדליף משחק או שירים (אמינם) לרשת יענו איך ? מה הם כאילו גונבים פוצים?? והיום (רביעי) וnfsu2 כבר נמצא באתרי ווארז והמשחק יוצא לחנויות עוד 5 ימים (שני) זה אומר שהדליפו את המשחק???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מלא זמן צ'יטים בשביל NBA2005 ולא מוצא (מצאתי אבל לא עובדים) אם למישהו יש צ'יטים אחרים אשמח שיכתוב כאן תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
סוף סוף הוא יצא,מקודם יותר ממה שאמרו http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79871
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי התלחלתי היום לשחק בNBA2005 והלחצנים בכלל לא נוחים, אז ניסיתי לשנות אותם. ניכנסתי להגדרות לחצנים שיניתי מה שרציתי ושמרתי, אני בא לשחק וזה עובד עדיין על הלחצנים הישנים מה אני עושה?, אני כבר מישתגע! תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
ב"טיפים" שמופיעים במשך הטעינה של כל משחק מצוין לפעמים ששימוש בone touch יכול להשאיר את השחקן מאחורה ושזה דבר מאד מהותי..... מה זה בדיוק, ואיך אני משתמש בזה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך עושים את הקרוסאובר המהיר במקום- כמו שתמיד השחקנים של המחשב עושים בכדי לעבור את השחקן שלי. אומנם יש כפתור לקרוסאובר אבל הוא עושה סוג שונה של המהלך. כמו כן, האם ניתן לבצע הטבעות מיוחדות גם במהלך המשחק ולא רק בתחרות ההטבעות? ובתחרות ההטבעות כיצד ניתן לזרוק את הכדור על הקרש? או יש לכם בכלל טיפים לתחרות ההטבעות?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קודם כל שיהיה ברור - מקורי. עכשיו יש לי 9600TX עם הדרייברים האחרונים של ATI ודיירקט 9 C ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. כשאני בא להעלות את המשחק יש לי את המסך הראשון של ההגדרות ואחרי שאני בוחר רזולוציה (גם שזה בדיפולט) אני מקבל הודעת שגיאה וזה קורס. זו ההודעה לפני שזה קורס וגם אם אני לא בוחר בדיפולט זה קורס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מי שהוא פה גם משתתף?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי את הגרסה של אמפריו של CSS והכל היה בסדר על אתמול. מאתמול בfind servers לא רואים את השרתים הישראלים, ושאני מנסה להכנס לשרתים שכן יש (החל מפינג 120 בערך..) אני מקבל את ההודעה הבאה בזמן הטעינה: This server is using a newer protocol (6) than your client מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שמעתי שיצא ואני רוצה להוריד אבל אני שואל אם כדאי לי להוריד בגירסת הדיוידי?מה יש בכלל בדיוידי?שמעתי שבאמצע המשחק יהיה כל מיני סרטונים זה יפריע לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות.. יש לי 2 שאלות בקשר ל-PS2. כרטיסי זיכרון בארץ יקרים טירוף!! שווה להזמין אחד מחו'ל? זה יעבוד לי? (כי משחקים מחו'ל לא עובדים על סוני מהארץ) ותגידו שווה לקנות את המשחק SSX3 (אני מטורף על המשחק הזה!) ב-200 ש'ח מהחנות פריק? יש מקומות יותר זולים? תודה..
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
למי שלא הבין MMORPG אומר: Massive Multiplayer Online Role Playing Game עדיף איזה משחק בתקופה עתיקה... אתם יודעים חרבות קשתות קסמים וכו... אממ... קיצר משהו שיכול בקלות להעביר איזה שעה שעתיים ביום... וחשוב להזכיר שיהיה חינם... עם משכורת צבאית אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי...
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היה לי פעם את המשחק הזה כבר שאני לא יודע במדיוק איך קוראים לו. אפשר היה לבחור שם את UNDER TAKER , YOKOZONA , DIESEL , BINGO THE CLOWN ועוד כל מיני. אהה ו BAM BAM BIGOLO.. אבל אני לא מתכוון למשחק WWF WRESELMENIA , כי הוא ממש ישן , אז לא זה. אחד אחר. וגם לא WWE RAW שהוא יחסית חדש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-