עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Leo101,

אין לי מושג למה אבל כל שרת שאני נכינס אליו בcall of duty עושה לי בעיה אני מקבלל ממנו באן כל שרת.... זה ההודעה שאני מקבל...

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by nice-1,

אם למישהו יש (לא, זה לא ווארז) ואם אתם חושבים שזה כן ווארז, אז תמצאו לי מקום שמוכר. אני משתגע.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by ccc,

??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by overload,

התקנתי את הדמו של GTR ושל ה"מעניש". שניהם פועלים כאילו יש לי מסך רחב, אני רואה רק חצי מהתמונה על המסך והיא מרוחה. במעניש זה גם במשחק עצמו וגם בתפריטים. בGTR זה רק בתפריטים. בשניהם זה בכל רזולוציה קורה. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הכרטיס אבל לא מצאתי שם דבר שקשור לזה. זה מוזר כי HL2 פועל בסדר גמור, וגם הדמו של החדש של FAR CRY (GF 4MX 440, הדריברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by Vladgi,

גמרתי את האלף לייף 2,אני מחפש שהו שיחליף אותו אני יודע שאין דבר כזה משחק ברמתו עכשיו אבל משהו שיזכיר אותו יש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by braveheart,

הורדתי משחק מאוד ישן מלפני 10 שנים בערך (למשחק קוראים psycho למי שסקרן) כשאני מנסה להתקין את המשחק , אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת שאומרת שהמשחק יכול לרוץ רק על דוס (תקנו אותי אם אני טועה)... מה הבעייה? ומה עלי לעשות כדי לפתור בעייה זו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה עם אפשר אתרים עם מודים ומפות לGTAVC בנוסף לזה עם אפשר בבקשה אתר שאפשר להוריד שמירה של 100אחוז תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ccc,

אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SugarFreeBoy,

אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by XDude,

הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  12. יש לי שתי מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל רשת והם על אותו חשבון קאונטר שאני מנסה להיכנס לסרבר הוא אומר שיענו אני נימצא בו כבר (עם המחשב השני) איך אני יכול לשחק בשתי המחשבים באותו סרבר עם אותו חשבון ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mr hankey,

אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

ולא לא מעניין אותי ששלוש יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Anas-Nanas,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן 2 משחקים שהאהבתי בזמנו.. הראשון הוא משחק שמבוסס על הדמויות של ביווס ובאטהד שבו הם נמצאים בביה"ס והם עושים כל מיני משימות כמו לירוק על מורים וכאלה... ולשני קוראים Road Rush משחק חמוד עם אופנועים שאהבתי ואני לא מצליח למצוא גירסא להורדה! חיפשתי כבר בהרבה מקומות גם בגוגל וגם בכל מיני אתרים של משחקי נוסטלגיה... אני אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את 2 המשחקים הנ"ל בתודה מראש ניר

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  16. ה-Playstation 3 תכיל מעבד גראפי מתוצרת nVidia קונסולת ה-Playstation 3 של Sony רחוקה מאיתנו לפחות שנה וחצי, אך כבר עכשיו אנחנו מתחילים ללמוד על הטכנולוגיה המתקדמת שהקונסולה הזאת תכיל. אחרי שביום שישי האחרון ארגנו אנשי סוני, IBM וטושיבה מסיבת עיתונאים סביב שבב ה- Cell החדשני שיניע את הקונסולה, הפעם אנחנו מקבלים מידע על המעבד הגראפי שתכיל הקונסולה. הפתעה: במקום שבב גרפי ייחודי שמקשה על תכנות כמו בעבר, הפעם החליטו בסוני ללכת על מעבד סטנדרטי שיפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת nVidia, המוכרת לנו משוק ה- PC. בהודעה חגיגית לעיתונות ששחררה היום nVidia, הכריזה החברה על כך שהיא זו שתפתח את המעבד הגראפי בו תשתמש ה-PS3. לדברי החברה, מזה שנתיים שהיא עובדת במשותף עם Sony על פיתוח חומ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

העם צריך לקנות איזה חלק? עם כן מה המחיר? עם לא, אז איך? פשוט שוכב אצלי במרתף PS2 וממש אבל ממש חבל לי עליו שאני לא נוגע בו, ועם הוא יהיה מחובר קצת למחשב אז הוא יקבל חיים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!! יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד.. איסקיו 204427533

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  19. לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  20. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Ben in Black,

אני לא מצליח לבנות קירות !! מה זה ?? איך עושים ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by rambo88,

תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  23. Started by redti,

שלומלום לכם... אני ב44% במשחק ואני לא רואה מירוצים על המפה לא בשביל ג'יפ ולא בשביל רכב רגיל ממש כלום!!! אני לא יודע מה לעשות..

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים