משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מחפש משחק מכות למחשב בסגנון TEKKEN או משהו דומה...... אם זה בדרך אימולטורים או איזושהי דרך ל חוקית נא לא לפרסם את כאן אלא לשלוח לי בפרטי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עצות בכל הנוגע למשחקים הכי חמים של השנה.. תודה לכם על העזרה והתמיכה! StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק, עכשיו שאני מתחיל לשחק יש לי כמו פסים שחורים כאלה מרצדים על המסך וזה מאוד מרגיז, יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום!!! ההורים שלי קנו לי בדיוטי פרי ps2 הדק עם זיכרון 8mb 2 ג'יסטיקים רוטטים אם חיבור usb ויצאות לשחק עם עוד מכשיר. הלכתי לחנות ששם מוכרים את המכשירים האלו ושאלתי אם אפשר להרכיב ציפ הם אמרו שלא שאין עוד למכשיר החדש את הציפ הוא אמר לי לחכות עוד חצי שנה!!!!! וגם הוא אומר שעל המכשיר הדק אי אפשר להוסיף דיסק קשיח ושעדיף את הישן!!! מה אתה אומרים להחליף את המכשיר או להשאיר אותו (על תשכחו שכל משחק עולה 300 ש"ח) ומה אתה אומרים על המכשיר שקניתי אם הוא טוב?? ואם כן להחליף אז איפה כי אני לא מצאתי ואם אפשר אז תתנו לי את הכץובץ של החניות אני מאוד ישמח!!! שירן (בת)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין את הפיפא 2005 וה-cd key משום מה לא טוב,אז אם למישהו יש את ה-cd keY שירשום לי אותו פה. תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק הזה כבר שעה ויש לי את ההדעה הזאת בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מי שרוצה שיתן שם שלו קבוצה שהוא רוצה ואיי סי קיו ואנשים רציניים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מצורפת תמונה.. זה נראה כאילו אני צריך להרוג את המפלצת הזאת ע"י הפעלת המנוע סילון שמותקן מעליה - הבעיה היא שאני לא יודע איך הפעלתי איפושהו פה באזור טורבינת אוויר ענקית+איזה גנרטור - יש שמה באזור גם דלת של Fuel אבל היא נעולה. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המשחק יופץ ע"י interplay http://www.gamershell.com/news/19275.html http://www.ballerium.com/ מעניין ששום אתר ישראלי לא שם לב להתפתחויות האחרונות במשחק
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל חובבי המשחק הראשון (שהיום זכיתי לשחק בו לראשונה) התופעה פשוט גורמת לסחרחורת! גראפיקה בת 6 שנים בערך ורואים את זה! עם המנוע הפיזיקלי המתקדם ביותר ותמיכה בDX9 ?! WTF ?!?!?!!? so funny
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר נימאסו עלי כל משחקי ה3D Shooter למיניהם ורציתי משחקים בסיגנון שונה, חשבתי על משהו בכיוון משחקי מטוסים, אסטרטגיה ומכוניות אך לא בסיגנון של NFSU אלא יותר בסיגנון של GT (שהיה לPS1 בימי קדם..) משהו עם מכוניות שאפשר ליקנות להם חלקים שיש מרוצים ומרוויחים כסף וכו" אשמח להמלצות שלכם לגבי משחקים בתחומים הנ"ל Thanks
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
Vampire - The Masquerade Bloodlines המשחק הזה בהתחלה היה נחמד אבל עכשיו הוא מסובך ומעצבן מישהו פה משחק במשחק הזה ויכול לעזור לי? אני תקוע די בהתחלה בעיר כזאת.אם מישהו יודע אז אני אשמח שהוא יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. איזה כ.מסך יריץ אותו בשיא על ההגדרות הכי טובות.? 2. מאיפה אני קונה את המשחק ואיך אני משלם לבליזארד כל חודש? ואם זה אפשרי כבר? 3. אני מחפש כבר שבוע פוסטרים יפים של WOW ושל WC3 למישו יש מושג מאיפה ניתן להשיג \ לקנות פוסטרים איכותיים ?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה דרישות המערכת של המשחק GTA SAN ANDREAS האם המשחק יעבוד במחשב כזה: AMD ATHLON 512 MB RAM RADEON 9600 2.8 GHZ האם יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-