עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alexrta,

כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. אוקיי אני קודם כל יפרט את ההגדרות של המחשב שלי ואחרי זה את הבעיה. מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz לוח אם: GIGABYTE GA-SINXP1394 (GA-8SQ800 Ultra2) זיכרונות: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual תוספת של עוד שני כרטיסי זיכרון של 256 (סה"כ 1024) כונן קשיח: Western Digital 7200RPM 8 MB Special Version. כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon 9800 Pro פלוס ההגדרות הכי חדשות לכרטיס מסך. זהו זה בעצם מה שחשוב. הבעיה היא שמתי שאני משחק ה FPS שלי הוא 20-30 ומתי שיש יותר מתי אנשים או רימונים שעושים נזק לאזור הכל בכלל מתחיל להיות מקוטע. אני משחק על ההגדרות הכי טובות שאפשריות ועל רזולוציה של 1024X768. המחשב לפי ההגדרות האלו אמור להפעיל את המשחק בתורה הטובה ביותר שרק אפשר. תודה רבה לכל …

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  3. שום משחק שהתקנתי בזמן האחרון לא גרם לי להתמקד בו יותר מידי, גם האנדרגראונד2 שחיכיתי לו המון ממש לא הצליח. משחקים שבעבר גרמו לי להתמכר אליהם: הUT הראשון (99), האנדרגראונד הראשון, וויס סיטי. גם ה FARCRY והUT האחרון לא הצליחו לגרום לי להתמקד בהם. לא אכפת לי איזה סוג משחק, העיקר שיהיה מעניין ויתן לי סיבה להשקיע עליו זמן, מרוצים ממש לא עושים לי את זה (קולין ממש אכזב אותי). ובנוסף לכל זה (עוד מכשול), אני צריך שהמשחק יעבוד טוב על המפרט שלי, ושירוץ על רזולוציה של 1280x1024 (הרזולוציה הטבעית של ה TFT).

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by slim_shady,

אז ברצוני לברר איזה משחק של blizzard חברי הפורום רוצים לקבל ראשון. אני אישית את דיאבלו כמו שהבנתם מי שקרא פעם ת'רד שנפתח על דיאבלו בפורום. אגב StarCraft:Ghost בתיכנונים ליציאה ככה שאני לא יודע בדיוק איך זה מסתדר אבל נראה כבר.

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by sergey_k,

ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by gadidi,

שלום. אז ככה יש לי רשת בבית(קטנה של 2 מחשבים)ואני רוצה לשים עליה את המשחק counter strike steam על מחשב אחד יש לי את המשחק ועל המחשב השני עדיין אין. אני צריך לדעת מה לעשות אם זה... אם להתקין גם על השני? איך אני משחק עם זה? יש לי רק חשבון סטים אחד והאם אני צריך 2?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. אז עכשיו אני יודע שזה אמיתי מצאתי הורדה של הסרטון הסופי השונה של המשחק אז עכשיו אני מחפש אולי למישהו יש את השמירה של המשחק עם הסוף החדש שהדהאקה מת

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  9. 2005 כבר פה (כבר יותר משבועים אבל לא משנה) והנה רשימת 5 המשחקים שלהם אני מצפה יותר מכל שיגיעו לPC השנה. מהכי מצופה ומטה: F.E.A.R-1 סוף סוף אקשן עם בולט טיים איכותי ולא חיקוים זולים של MAX, וגם עלילה ואווירה מאוד מאוד מפחידה. Brothers In Arms-2 משחק לחימה טקטי ששם דגש ענקי על אותנטיות, מכווה שיצליח איפה שFSW נכשל. S.T.A.L.K.E.R-3 בגלל המקורייות GTA:SA-4 נו, זה GTA זה יהיה הצלחה בטוחה 5-ספלינטר סל 3 כי אהבתי את הקודמים, וזה כנראה הולך להיות רק יותר טוב שתפו פה את כולם, מה המשחקים שאתם הכי מצפים להם לשנת 2005

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by רוני1,

יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Worms Forts Under Siege אני משחק במשחק הזה ב CANPIGNE ונתקעתי בשלב אחד שרשום OH IT'S MAKE ME WONDER צריך איכשהו לבנות איזה מקדש בסוף המפה אבל יש תולעים במפריעים לי ויש גם זמן. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. וזה קורה המווון בבקשה עזרה.. והדרייברים שלי מעודכנים...ויש לי מחשב חדש... מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Boomer,

אני נמצא בשלב Follow Freeman במקום שבארני אומר לי להרוג את הצלפים. זרקתי רימונים לכל חלון אפשרי באזור ונהרגו כל הצלפים והוא עדיין לא זז. ניסיתי לעשות את זה פעם שנייה מההתחלה וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by 888,

אני במשימה האחרונה אני עברתי את כל החיות הענקיות והגעתי לאחת המעליות לחצתי כל הזמן על המעלית והמעלית לא ניפתחה מישהו יודע מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

אני כאן ולא הבנתי מה עושים אני עשיתי טרור בכנסיה ולא קרה כלום

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Started by morientes,

שלום לכולם אני לא מצליח להרוג את קאילנה בפעם השניה יש לא כל מני רוחות וכאלה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. Started by gadidi,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by 888,

מתי הוא יוצא?

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by thegodx,

http://img81.exs.cx/img81/4682/d2prison0700001dw.jpg איך עוברים את המקום הזה זה "בבית הכלא" אני מישתגע כבר....

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. צריך עזרה דחוף במשחק Lineage II מי שעוזר לי הוא הכי גברר בעוללם בבקשהה מופיע לי כך OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2603 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6693) Failed to load 'Texture L2Font-cn.SmallFont-cn': Can't find file for package 'L2Font-cn' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-cn.SmallFont-cn NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by patrik,

הסרתי והתקנתי אותו שוב ושוב , כנ"ל DIRECTX9 הותן שוב ושוב אבל עדיין הבעייה הזו בבקשה עזרה מי שיכול אודה לא מאוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by TeaTime,

http://www.twingalaxies.com/index.aspx?c=46&id=974 למי שלא מכיר-זו חברה שמתמחה בניקוד ותיעוד של שיאי משחקים הם מציעים פרסי כסף בסך כולל של 20 אלף דולר למי שיצליח להשלים כל מיני שיאים שקבעו לדוגמא: מי שיסיים את היילו 2 על הרמה הכי קשה בלי למות אפילו פעם אחת יקבל 150 דולר או מי שיצליח יותר מהניקוד פרוגר של ג'ורג' מסיינפלד (863,050) יקבל 1000 (!) דולר אז יאלה לעבודה!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני משחק במשחק POSTAL 2 ואני לא ממ הבנתי איך משחקים לאיפה אני צריך ללכת? הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו'' אתה יודעים כמו המרוקאים חחח אבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה.. בקיצור מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by FearThis,

בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט. מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3. רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי). תודה, FearThis

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים