עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maverick,

מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nadavov,

שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  3. למרות שאני שונא משחקים כיום בילדותי חרשתי על כל משחק והיה לי כל קונסולה כמעט. אז הנה למשוגעים לדבר אמולטורים(תוכנות אשר מחקות חומרה) של כל הקונסולות שהיו אי פעם. תהנו... http://www.arcadeathome.com/console.phtm וזה לPS2 http://www.arcadeathome.com/ps2.phtml וזה לPS1 http://www.arcadeathome.com/psx.phtml וזה לנינטנדו 64 http://www.arcadeathome.com/n64.phtmll

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by StorM FighteR,

משעמם לי בבית כבר אין לי מה לעשות אני רוצה שתמליצו לי על משחקי יריות ומשחקי מרוצים כמו מכוניות וכו'..

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  6. רציתי לדעת איך אני משנה את המקשים בכלי רכב אצלי נוסעים (קדימה) ב-W רוורס (אחורה) ב-S שמאלה וימינה בעכבר השאלה שלי היא איך אני יכול להחליף את המקשים שיהיה ככה קדימה W אחורה S שמאלה A וימינה D תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by StorM FighteR,

איך אני משחק ברשת באנדרגראונד 2? אני אמור לשים איזה קובץ או שעם פאטצ'? (המשחק שלי לא מקורי).

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. עזרה...אומרים לי שקיבלתי ROOF SCOP ו SIDE MORRORS ...ואומרים שזה באיזשהי חנות בשם BODY SHOP ואין לי מושג איפה זה .. מישהו יודע???

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Idan-h,

ניסיתי להביא שוטסקרין, זה פשוט לא עובד לי בפאר קריי. זה מין מקום צדדי בטבע שיש בו סירה צבאית עם שני חיילים, אחד עם בזוקה אחד בלי. זה ממוקם קצת אחרי הטנק השרוף. אחרי שאני הורג אותם ואני יורד למים כדי לעבור לצד השני, ישר כשאני יוצא מהמים מסוק יורה עליי בזוקה ואין לי סיכוי, ניסיתי כמה פעמים. הבזוקות שהיו לי נגמרו ככה שאני לא יכול לירות מהסירה. מה לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. איך מוסיפים את הליגה המעפנה הישראלית לפיפא 2005? בעצם מאיפה מורידים?

11. Started by overload,

ערב טוב לכולם. יש לי בעיה בחלק מהמשחקים שיש לי, מה שקורה זה שכשאני מפעיל פילטר AF (לע משנה איזה רמה) אני מקבל בחלק מהמשחקים עיוות של התפריטים והסרטים במשחק. מה שזה עושה זה מכפיל את הרוחב של המסך ואז אני רואה רק חצי ממנו (הגובה לא משתנה), וזה רק בקטעים של הסרטים והתפריטים לא ה3D. זה קורא בGTR, GTR DEMO, המעניש (הדמו) וב- Vampire - The Masquerade Bloodlines. זה לא מופיע ב HL2, RTW. כרטיס מסך GF4MX 440 AGP X8 דריבר מעודקן- 66.93. (ד"א ביקורת על המשחק GTR בת'רד הביקורות ) הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by STRENGTH,

אני גמרתי כבר את כל המשחקים שיש לי במחשב ואני רוצה עכשיו משחק חדש וטוב. אני מעדיף שזה יהיה פעולה אבל אני גם מאד אוהב אסטרטגיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. Started by Kenny,

כן , החלטתי לחזור אחורה קצת , ולגמור את המשחק הזה כמו שצריך פעם שעברה (לפני שנה אולי) הפסקתי באמצע :\ בכל מקרה , הסנסטיביטי של העכבר לצדדים מצו יינת אבל שאני מוזיז אותו למעלה ולמטה (בצורה אנכית) הוא זז כמו מטורף , ממש לא מאוזן עם האופקי. שאני מוריד את הסטנסטיביטי , אז שוב פעם , אופקי זז לאט מידי , ואנכי עדיין מהר מידי. אין תיאום וקשר בינהם. למישהו יש מושג? איזה פא'ץ שמתקן את זה ? thankkkkkk you :-*

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  14. Started by sheff2k1,

אם כן איסיקיו: 164931364

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. יש לי רק 6-10 fps !!! איך אני אמור לשפר את זה ?? ולחבר שלי יש g force 200 ויש לו 30 fps !!! אהה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך intel express chipset 82915g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז מה אתם מורידים? צורבים מחבר? או קונים..? אבל אל תשקרו..

• 81 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. רציתי לשחק במשחק אבל אני פחדן גדול.רציתי לבדוק קודם איך המפלצות נראות.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  18. סיימתי את רידיק ב יום 1 שיחקתי בו בדיוק 3 פעמים איזה באסה למה מיצרים מישחקים כול כך טובים אבל כול כך קצרים

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני בחרתי ב Half life 2

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by shay tidhar,

אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MasterGal,

BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by liho,

יש לי סימס 2 מקורי וכול פעם שאני משחק אז הוא ניתקע וצריך לעשות למחשב ריסטרט מה עושים?!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה שיש כבר את האי מייל שלי ואת הסיסמה פעם היה לי את הדמו אני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם מה אני עושה ??? ועוד שאלה בקשר למשחק Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? הרצתי את המשחק iron storm היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים המשחק מקורי אני לא מבין מה הבעיה משחקים חדשים עובדים אצלי חלק (DOOM 3 וכו') אולי צריך איזה Patch ???

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by POD,

תסתכלו על התמונה. זה בראיית לילה ב- FAR CRY. תגידו לי אם ככה זה צריך להיראות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים