עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ea666,

היי יש לי את המשחק קאונטר סטרייק סורס ויש לי FPS לא טובים בכלל יש לי p. 1.8ghtz 512 rdram (800htz) i850 ATI radeon 9800xt איך זה שאני מקבל רק 50 FPS בממוצע? אפילו אני מוריד את כל ההגדרות במשחק ל LOW 800X 600 עדיין FPS נמוך... יש רעיונות? אולי איזה פקודות שאני לא יודע עליהם בקונסול או משהו...

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by pc student,

חברה נתקעתי במשימה הראשונה עם הבאגי וחלק הזה על גשר הרכבות אני לא מצליח לעבור דרך הדבר הכחול הזה ואני לא יודע מה לעשות,help please

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

אתמול קנו לי HL2 Silver, נתתי למשחק להתעדכן במשך הלילה ובבוקר כשבאתי להפעיל אותו הוא לא עלה. לאחר מכן, הוא עלה, אך רק עד מסך הטעינה ובשלב זה נתקע המחשב. כשחזרתי מבית ספר הפעלתי את המשחק ולקח למשחק ב 15 דקות +/- לעלות. לבעיות הגמגום הייתי מוכן מראש והן לא הטרידו אותי, אך בקטע כלשהו ב Red Letter Day, המסך השחיר והראה רק את התפריט של המשחק. כמה שניות אחריי זה המשחק קרס. לאחר מכן, ניסיתי לטעון את השמירה ללא הצלחה, כל פעם המשחק זרק אותי לווינדוס וקרס. ניסיתי עם כל השמירות וניסיתי גם להתחיל משחק חדש, אך שוב ללא הצלחה. מפרט: AMD Athlon 64 3000 S-939 Gigabyte K8NS Ultra PQI 2x512MB PC3200 400MHz Leadtek GeForce 6800GT +ForceWare 66.93 מישהו בבקשה יכול לעזור? כבר חודשיים שאני מת ל…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  4. Started by Headspin,

למי יש ? איך אני משיג אוכל ? כל הזמן מהבהב לי הבתים ואיך אני שולח את העובדים SERF לנוח ? אגב משחק מדהים ! גרפיקה ממשק סיפור משחק טוב!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by balagan,

יש מצב מישהוא יכול להביא לי לינק מהיר להורדה של המשחק הזה? (קאונטר סטריק קונדישין זירו....)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by liran12345,

לא יודע מה לעשות כל משחק שאני מתרין עולה ותוך 30 שניות יוצא לשולחן עבודה מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by hmjmvhcvh,

יש לי רשימת ip של שרתים טובים יש אפשרות להכניס אותם למשחק במקום הדרך הארוכה של ctrl+c ctrl+v אחד אחד ? תודה למגיבים עריכה: הכוונה להכניס אותם ל favorites

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. התקנתי את המשחק, סידרתי הגדרות, פתחתי פרופיל ו- ETC.... נכסתי ל"שחקן יחיד" ויש שם "אינסטנט באטל" (בלבד) בחרתי הגדרות וכו' ולחצתי סטרט 1. לא הבנתי מה המשימה שם בכלל \(אולי לכבוש את המקומות עם הדגלים?) 2. זה נראה כמו משחק רשת (למרות שזה לא)\ בינות מלאכותיות ממש טיפשות.. 3. זה נראה (במשחקיות) די טיפשי מה גם שבשביל לשלוט ברכבים צריך דוקטורט מ MIT! זה לא אמור להיות מעין מסע כזה כמו ב COD וב FAR CRY? זה כאילו נקרא המשחק? - לא נראה לי תודה חברים.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  9. אחים שלי הרכבתי אתמול מחשב amd ואין לי נסיון קודם בזה הכל עובד כמו שצריך המחשב מזהה את הכוננים דיסק קשיח הכל אבל משחקים לא עובדים עולים ויוצאים מה יכולה להיות הבעיה והאם כדאי להזמין טכנאי מחשבים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orelhinde,

אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אפשר לשנות בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 את הזווית ראיה כשאני בוחר צבע לאוטו או מוסיף כל מיני אביזרים?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום אני תקוע בשלב שנקרא DEM, ששם זורקים אותי ממסוק עם נשק מסכן, ובו רק 10 כדורים, והמקום שורץ מפלצות. יש לי שתי אפשרויות ללכת אליהן: הראשונה היא לטפס על ההר אבל שם כאשר אני הולך קצת מגיע המסוק והורג אותי, והדרך השניה היא ללכת דרך הנהר כאשר מסביבו יש מלא מפלצות. ניסיתי את שתי הדרכים מספר פעמים ולא מצליח לי!! מה לעשות? אולי יש דרך נוספת?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  13. סופסוף קניתי מחשב חדש וחזק וכשבאתי לשחק בS.C נתקעתי עוד באימונים: בחלק שאני אמור להתאמן על פריצת מנעול עם הLOCK PICK שיש לי, הבנתי לפי ההסבר שאני אמור ללחוץ FIRE אחרי שבחרתי במכשיר ואז אמור להופיע לי המנעול בהגדלה על המסך כדי שאוכל לשחק עם הפינים שבו עד הפריצה המלאה. אז זהו, שאין לי מנעול! לא מופיע לי כלום ועשיתי, אני חושב, כל מה שאמרו ומעבר לזה, וכלום! האם יכול להיות באג שמונע ממני לראות אותו? עד לאותה נקודה לא הייתה שום בעיה גראפית (אני עם XFX 6600GT). עצות???

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by liav12,

שאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by XDude,

התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ההתקנה הלכה חלק... אבל שאני מעלה את המשחק אז המשחק נתקע אחרי המסך שרשום שם המשחק ואחריו אני חושב שצריך לעלות התפריט של המשחק... המשחק נתקע ועולה לי הודעה - http://img204.exs.cx/my.php?loc=img204ℑ=17go.png עידכנתי את המשחק וגם בלי עידכון לגירסא 1.3 עדיין לא פעל... למישהו יש פתרון? מפרט המחשב - מעבד intel 2400c 512 זיכרון RADEON 9700 80 גיגה XP Pro SP1

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו הדגם שלי זה SCPH-39003 Serial B3331598

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפני כמה ימים יצא משחק ההמשך של KOTOR בשם Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords למי שלא שיחק בראשון, שלא ישחק בזה כי יש המשך עלילתי ישיר שעלול להרוס את התוכן של הראשון, לכן למי שמחפש משחק מהנה מסוג תפקידים,לא דורש ידע מוקדם בסטטיסטיקות אבל מלא בעלילה עם תוכן רציני וטוויסטים - רוצו לשחק במשחק הראשון. בקשר למשחק החדש... בGAMESPOT הוא קיבל ציון נמוך יחסית (8.5) למשחק הקודם (9.1) אבל לפי ההתחלה שלו הוא מאוד דומה. שינו טיפה את העיצוב, ועוד כמה פיצ'רים קטנים. ההתחלה קצת אפורה ולא מדהימה כמו העיר TARIS אבל אז מתחיל התוכן החדש להתגלות מה דעתכם?

• 138 תגובות
    • 11.1k צפיות
  18. Started by J.a.C.k,

אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by pc student,

אני זקוק לתוכנה כזאת PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by meidan,

כל פעם שאני יוצא מהמשחק. אני לא חושב שזאת בעיית חומרה, אבל זה המפרט שלי Athlon 64 3000+ GA-K8NS A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB Sata Pixelview 6800GT תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by TeaTime,

עוד חברה קלאסית נסגרת, אני בטוח שכל מי ששיחק בThief או Deus Ex יודע כמה איכותית הייתה החברה (אם לא כוללים את דיאקטנה הנורא...)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omnius,

שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  23. אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי PS2...אני רוצה לדעת איפה אני יכול לשים צ'יפ...(איזור תל אביב או ירושלים..)... ועכשיו...שמעתי שיש צ'יפים שאפשר לשים סרטים של DIVX וXVID... יש צ'יפים שלא צריך להלחים??.. איזה צ'ייפ נחשב לטוב..ואיכותי?? דרך אגב..יש לי PS2...שנקנה באנגליה...ובהתחלה שרציתי לשים צ'יפ...לא היה לדגם שלי בארץ..(אני יביא את הדגם...יותר מאוחר..כי הPS2 לא פה...) אם זה לא מתאים לנושא פה...תעבירו בבקשה.... בתודה ירון...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים