עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מחפש לרכוש משחק כדורגל ואני רוצה חוות דעת לגבי המשחקים השונים. רצוי שהגרפיקה תהיה אמיתית וגם המשחק עצמו (החלטות שופט וכזה). המלצות?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  2. התקנתי את המשחק עידכנתי פאטצ עידכנתי דיירקט איקס יש לי ראדון x800 xt pe עם מעבד 2.8 גיגה זיכרון מחשב סביר לכל הדיעות והמשחק מקרטע בהתחלה חשבתי שניסחפתי עם ה aa וה af (שהיו על מקסימום) הורדתי לחלוטין הכל אפילו רזולוצייה והמשחק עדיין קופץ בחלק מן המקומות מישהוא מכיר את התופעה או פיתרון לה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. ראיתי שמוכרים בחנויות half life 2 ב 200 שקל אני משער שיש בפנים גם cd key כדי לשחק cs:s תקנו אותי אם אני טועה.. בלי קשר שווה לקנות את המשחק הזה כדי לשחק ברשת? יש הרבה צ'יטרים בסרברים? איך הרמה של המשחק? אני חושב לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא רוצה לזרוק 200 שקל שלא כול כך באו לי בקלות אז לשאלה התחתונה שווה לקנות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Alduin,

חבילת ההרחבה של Doom3, הנקראת Resurrection of Evil יוצאת באפריל. העלילה מתרחשת שנתיים לאחר סוף המשחק Doom3. צוותים שבאים לחקור את מה שנשאר מהבסיס מביאים לחזרת האיום על המאדים וכדוה"א. הפעם משחקים מארין אחר שצריך להתמודד עם האיום. מי שמעוניין בPreview יכול לקרוא פה: http://www.gamers-depot.com/games/action/doom3/res/001.htm אני ממליץ להוריד את הטריילר האחרון (112 מגה): מפה: http://www.fragland.net/downloads.php?id=14514 או מפה: http://www.gamershell.com/download_8457.shtml או מפה: http://doom3.filefront.com/file/DOOM_3_Resurrection_of_Evil_Trailer_HiRes;38285#Download לפי הטריילר ההמשך נראה דיי טוב, ניתן גם לראות בו את הנשק שהעתיקו מHL2, הGravity Gun. גם הפעם הציפיות מאוד…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ניסיתי להתקין את Enter The Matrix ובדיסק השלישי עולה לי הודעה גם ב-Max Payne עולה הודעה הורדתי Driver של NVIDIA אולי זה בגלל זה עולות ההודעות ??? חשבתי שזה אמור לפתור בעיות ??? אולי צריך לשנות את ההגדרות ??? זה הכרטיס מסך שיש לי geforce fx 5200

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  8. לכל המבולבלים ולמי שלא מבין מה נסגר עם העלילה של Half Life, הנה אתר שקצת יעשה סדר בכל הבלאגן. http://fragfiles.org/~hlstory

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by NeoLink,

אני לא מוצא שום חנות שהמשחק נמצא בה במלאי בבקשה תמצאו לי משהו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by HyBr33D,

שלום לכולם, קניתי את המשחק World Of Warcraft לפני כשבועיים ומאז אני משחק ומשחק בלי תחושת זמן ןבינתיים הגעתי לרמה 19. בקרוב אני צריך לקבל מחשב חדש ע"מ להחליף את הענתיקה שיש לי בחדר. שאלתי היא איך להעביר את חשבון המשתמש שלי למחשב החדש מבלי למחוק אותו? אילו ספריות להעתיק ואילו קבצים? ( WDB, WTF ? ) תודה מראש לכל העוזרים, HyBr33D

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  12. קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by XpHunTeR,

לבעלי STEAM בלבד. משחק סוס וכייפי מאוד! משחקים חייזרים נגד ה- MARINES שאלו בני אדם. המשחק נותן הרגשה אמיתית שאתה חייזר / שאתה נגד חייזרים. למשל אם אתה חייזר אז הזווית של המצלמה היא בתוך הפה של החייזר והלסת העליונה נמצאת בחלק העליון של המסך ולהסת התחתונה בחלק התחתון של המסך. מתי שלוחצים על כפתור שמאלי של העכבר הוא נוגס בשיניו. אם אתם חייזרים (החייזר הזה) אתם צריכים לרוץ אל ה-MARINES ולנסות לנגוס בהם למוות. זה נראה אמיתי ביותר!! ממש כמו חייזרים! אפשר לטפס על קירות וכו' וכו'. יש לכל קבוצה בסיס שהם צריכים לשמור עליו. יש מלא UPGRADES למשל אם אתה חייזר אתה יכול להפוך לחייזרים יותר חזקים או לחזק את החייזר שלך ע''י הוספה עוד ARMOR או נשיכות יותר קטלניות, או יכולת העלמות כאש…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by XpHunTeR,

Splinter Cell : Chaos Theory מי משחק? ומה הכינוי שלו? הכינוי שלי במשחק: XPHUNTER אני בטוח שהרבה מכירים אותי כי פתחתי שרת מעל 20 פעמים. קבלו תמונה שצילמתי היום מהמשחק היתי SPY נגד 2 MERC ב- DM עמדתי על ה- LEDGE ותפסתי MERC שבידיוק עמד למעלה ואז בידיוק בשניות האחרונות של המשחק אני משכתי אותו למטה ובידיוק הMERC השני היה בצד ופוצץ את שנינו עם רימון ד''א הודעה ראשונה שלי בפורום

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by zilbermm,

המשחק לא תומך בכרטיס מסך. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by qpalzm,

המשחק כל הזמן בועט אותי לווינדוס ואין לי מושג למה. מישהו יכול לפרש את ה-error הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Drek Boy,

מישהו שיחק את המשחק the threat? איך המשחק? אני יודע שהוא קצת ישן אבל הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. היי , הפעלתי את המשחק באינטרנט , בכמה סר ברים , הפינג היה בסדר גמור אבל ה fps היה ממוצע של 70-80 , והיה נופל דיי בקלות לכיוון ה 40-50 אני לא משחק על הגדרות גבוהות בכלל : 800X600 בסך הכל. בלי שום פילטר ! ובהגדרות במשחק , הכל על HIGH יש לי : amd 3500 939 winchester ATi X850 XT 1gb memory יש לכם מושג מה נסגר כאן ?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. יצא לפני יומיים ה DEMO של המשחק הבא בסדרת SPLNTER CELL, מישהו כבר ניסה ? 558MB של הורדה. http://www.filerush.com/download.php?target=sc_chaos_theory-sp_demo.zip יש עוד הרבה מקומות להוריד את זה... (המשחק המלא צפוי לצאת עוד חודש בערך...).

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by moses_23,

אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sheff2k1,

האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by nim901,

יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  24. יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by TeaTime,

חברה נוספת נסגרה, טרויקה (המפתחת של ומפייר, טמפל אוף אלמנטל איוול וארקנום) המשחקים של החברה לא הוערכו מספיק ולא הסיפקו לה כדי לפתח משחק נוסף

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים