משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני באמצע המשחק ואני רואה שאני משלים הכל .. חוץ מלהציל את האנשים ... אך מצילים אותם ?... ב דיוק אני תקוע כולה יש שני אנשים להרוג במסך הראשון וטבח ועוד מישהו אם אני זוכר טוב להציל ...הבעיה היא שאני לא יודדע למה מתכוונים ניסיתי לקשור אותם כלום לא עוזר כלום ואני עדיין מוצא את עצמי משוטט במסך ???
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק במשחק מקורי ללא דיסקים... יענו לעשות משהו כדאי שלא יהיה צריך לשחק עם דיסיקים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני מבצע פירמוט למחשב אני רוצה לשמור את השמירות של המשחק HL2 שלי. לפי מה שהבנתי את התיקיה הבאה צריך לגבות: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2\SAVE נכון? (השם משתמש הוחלף ב USER) ואח"כ בהתקנת המשחק בחלק של הרישום צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שנרשמתי בפעם הראשונה שהתקנתי? (ד"א המשחק מקורי).
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחק מעניין שאפשר לשבת עליו כל פעם קצת ככה בזמו פנוי ולעזוב עם עלילה מעניינת... יש המלצות? שלא יהיה יותר מדי FANSY הפשוטים האלה הכי כיפיים כמו RED ALERT הראשון... אבל משהו טיפה יותר איכותי מבחינת גרפיקה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כתב מקור : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=180497&sid=10 איזה נוסטלגיה מוזרה תהנו...
-
יש אליפות ארצית (סוף סוף) בחסות אטארי ישראל של DragonBall Z בודוקאי 3 לפלייסטיישן 2 בפסח http://www.arcadia.co.il/Page.asp?page=237&aff=pesach יש גם אליפות TEKKEN 5 (יצא כבר בארץ ??) וגם שטיחי ריקוד אני די גרוע בזה, אבל נרשמתי כי קניתי משהו מהאתר ( UT2004 !!) וקיבלתי 25 שקל הנחה אז מה אכפת לי... בכל אופן אני נרשמתי ל TEKKEN5 אבל בטח יבואו כל התותחים ויקרעו לי את הת*ת...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את SWAT 4 ובשמחה התקנתי אותו סיימתי כמה משימות ואז יצאתי מהמשחק, וכשיצאתי הוינדואוס (XP Home Edition) מראה מסך כחול עם טקסט שאני לא מספיק לקרוא וישר מאתחל ת'מחשב את הקריירה הוא לא שומר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג למה זה קורה המפרט שלי: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB DDR400 Asus Ti4600 HEC 300W
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
הבוקר הוכרז על משחק המרוצים החדש של אלקטרוניק הרטס. נראה כי המשחק הייה משעמם כל הההבדל, הוא שמשחק החדש, הוסיפו את המשטרה שתרדוף אחריחם, ואתם תצטרכו להיות הנהגים הכי נרדפים בשביל המשטרה. ביקורת ראשונית על המשחק- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83198
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בבקשה אני לא מוצא כלום על המשחק ומצאתי צאטים שלא עובדים .. ושלא נדבר על טריינר .. , אבל לפחות צאטיים משהו ..תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני חושב עם כדי לי לקנות את המשחק SONIC HEROES ל PC ..זה משחק יפה? תספרו לי את התרשמות שלכם מהמשחק..וקצת עליו
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס מסך Voodoo1 , יש לו GTA1 הישן תחת ממשק דוס , הוא רוצה את הGTA שהכינוי שלו היה ג'יטיאיי בחושך? שהיה הGTA2 אני חושב. אם יש למישהו מושג על איזה GTA אני מדבר אז שיתן תגובה עם השם המלא והאמיתי שלו שאני אוכל להשיג אותו. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאיפה ניתן להוריד Saveים של HL2? אני פשוט לא מוצא כאלה באף מקום. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2
-
-
שלום חברים, לאוהבי הז'אנר ודאי שמתם לב ליחוד ולאיכות הגראפית של המשחק הזה. AGE OF EMPIRES III . הבעייה שהוא יצא או אמור היה לצאת לפני מס' חודשים אך לא ראיתי אותו על המדפים ולא שמעתי עליו דבר. מישהו משחק בו ? מישהו יודע אם הוא הושק בארץ ???
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-