עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by klayton,

נסיתי להתקין מחדש ולא עזר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה אתם אומרים על המשחק Tony Hawk's Project 8?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by --Adidas,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. מבצע סוף הקיץ בחנות המשחקים המקוונת נמצא ביומו האחרון בהחלט, אז החלטנו לקנח עם עוד עשרה מחירי מבצע קורצים בהחלט שיספקו לכם זמן איכות בתקופת החגים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-שנגמר-עוד-עשרה-מבצעי-משחקים-מע/

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by carbon1,

נתקעתי במשחק FEAR אני לא יודע מה לעשות http://www.zix.co.il/viewer.php?id=12290633098.JPG

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  6. Started by zombie,

אני סובל מקריעת מסך גם כאשר הוי-סינק דלוק ומוצג לי בFRAPS כי המשחק לא עובר את ה59 פריימים, ניסיתי להדליק רק דרך המשחק או רק דרך לוח הבקרה של נוידיה או שניהם יחד אבל שום דבר לא פותר את הבעיה, לא הצלחתי למצוא כל כך מידע על הבעיה באינטרנט, אשמח לעזרה! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי לדעת איך אפשר להקטין את הכוונת בCS:CZ וגם בCS1.6 תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. משחק הפעולה השאפתני מבית יוביסופט שיושק בחודש מרץ ידרוש חומרה מחמשת השנים האחרונות בכדי לפעול, וחומרה מהשנתיים האחרונות בכדי להיראות במיטבו למרות שניצבים מעליו לא מעט סימני שאלה בעקבות האכזבות היחסיות שקיבלנו מ-Watch_Dogs, מ-The Crew ומהכותרים האחרונים של Assassin's Creed, המשחק The Division של המפיצה הצרפתית יוביסופט עדיין נכנס לרשימת עשרת הכותרים שאנחנו הכי מצפים לראות בשנה הקרובה – בזכות ההבטחה להפוך את העיר ניו-יורק כולה לארגז משחקים אלים ומאתגר. The Division אמור לנחות אצלנו סוף כל סוף בחודש מרץ הקרוב, אחרי מגוון עיכובים ודחיות מאז שנחשף באמצע שנת 2013, וכעת במפתחת חושפים את דרישות המערכת שלו, שנשמעות סבירות למדי אך מגיעות עם כוכבית מעניינת שכדאי לשים אליה …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by guyhhh,

אחרי שאני מקבל את הכדורים שלוחצים עליהם והחרקים באים אלי וכו' קצת אחרי זה אני עולה על צוק שיש עליו שומרים ואחר כך מגיע למין מחנה כזה עם הרבה מגדלי שמירה גבוהים ובשלב מסוים של הלחימה מגיעות שתי רחפות שירות עלי ואני לא מצליח להוריד אותן אני יורה עליהן אבל הן מתחמקות מהפגזים ואחר כך אני חשוף ליריות שלהן ואני אפילו לא מספיק לטעון מחדש את הבזוקה . אני משחק ברמה normal ועד עכשיו הסתדרתי עם המשחק בלי כל כך הרבה מאמצים רק פה אני ממש נתקע. בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by naknir,

אהלן, אני רוצה לשנות שהקפיצה תתבצע באמצעות מקש הרווח ולא ה-Enter, אבל לא מצאתי שום אופציה לשינוי המקשים במשחק...! זה אפשרי?? תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  11. Started by nore0,

Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy http://gamecube.gamezone.com/news/04_08_04_10_38AM.htm כי שהייתי על התמונה היה כתוב screen shot for Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy חשבתי שהמשחק הוא גוף שלישי ???

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by DrizziTx,

משחק חינמי ומדליק, אחלה מולטי וגרפיקה בסיסית וסבירה! www.bloodmasters.com אולי נקבע איזשהו match של הפורום? אני מוכן לארח (בשעות הערב/לילה)

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by FeedMe,

שלום ;D מאז עדכון הדרייבר של הכרטיס קול (X-FI) שלי, ה-BF2 פשוט ממאן לעבוד . דאבל קליק על האייקון, ו... כלום. חזרתי לדרייבר המקורי ולא נתקלתי בסיוע נוסף מצידו. מה יכול להיות העניין?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי, חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות למחוק לגמרי את הפרופיל ב COD MW2 ולהתחיל אחד חדש כאילו ממש עכשיו קנו את המשחק, יש אפשרות כזו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ravid,

היי לכל פורום משחקים, השגתי את המשחק היום ואני פשוט חולה עליו! סיימתי כבר המון ממנו... במקרה קיבלתי שלשום את הכרטיס קול אויג'י 2 וכשאני משחק במשחק הזה כל צליל מופיע ב delay גדול של קצת יותר מחצי שניה. ניסייתי לבטל את ה hardware במשחק וזה לא שינה כלום אז מה עושים??? לתשומת ליבכם-אני עם cat 4.3 העדכונים האחרונים של creative... תודה רבה לכולם!.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Chymes,

לפני שנתיים רכשתי את המשחק Dungeons&Dragons Online. מאחר והמשחק לא היה בשל והמחשב הישן בקושי עמד בדרישות המינימום ביטלתי את החשבון אחרי חודש. מאז חלפו שנתיים והחלטתי לראות מה השתנה במשחק. הבעיה שאני לא זוכר את שם המשתמש ולא יכול להפעיל את החשבון. ניסיתי לשלוח מייל לחברה, אבל כדי לשלוח מייל (דרך מערכת פנימית של החברה) אני חייב שם משתמש. מה עושים בכזה מצב?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  17. פער מדהים בין דרישת המינימום והמערכת המומלצת מינימום להרצת המשחק זיכרון פנימי 256 מ"ב זיכרון לכרטיס מסך 32 מ"ב מערכת מומלצת להרצת המשחק זיכרון פנימי 2 גיגה זיכרון לכרטיס מסך 512 מ"ב מקור http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/tech_info.html

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by YinnoN,

בעיה מעצבנת במנג'ר אני מתקין את המשחק וזה לפעמים לא מסיים את ההתקנה לפעמים נתקע לפעמים עושה בעיות בקיצר פעם אחת זה סיים להתקין ואז כשעולות כל הפרסומות של המשחק יענו lets kick racism out אז מגיע הקטע של לבחור שפה ויש לי את הרקע רגיל רק שהכדור למטה כזה לא זז ויש לי תיבה כחולה כזאת של בחירת שפה אבל אין בה כלום ואין לי שום אפשרות לבחור שפה ... אצל אח שלי במחשב זה פועל מעולה ואצלי לא המחשב שלי amd 64 2800 512 ram fx5200 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ! ד"א אני רואה עכשיו אחרי שהתקנתי שוב שזה עושה לי כזה איזה הודעה vital product data is used by other installer ועוד משהו גם כשאני בא להתקין את המשחק אז הדיסק לא מפעיל לבד את ההתקנה אלא אני צריך להכנס לדיסק ולהפעיל את ההתקנה לבד ..…

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. חברת Hyperkin השיגה את אישורן של נינטנדו ומיקרוסופט, ועומדת להחזיר צמד מוצרי גיימינג עתיקים אל השוק לכתבה

22. המשחק Anthem, שמיועד להוות בסיס למותג חדש לגמרי, לא יושק השנה - למרות ההצהרות המקוריות לכתבה

23. נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by MassiveAmmo,

חחח קבלו איך פיצצתי אותם ב 3 פצצות גרעיניות ב world in conflict. שיחקתי אצל חבר והמחשב שלו לא מספיק חזק כדיי להפעיל את זה על הכי גבוה וגם לצלם אבל לא נורא זה לא מפריע. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1853507

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.