עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by Raul,

אני חולה משחקי אסטרטגיה (בזמן אמת), ומכיוון שג'נרלס מזמן הפך להיות מאוס, AOW אכן נשמע מבטיח.... אז מה דעתכם, שווה קנייה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dani,

הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by TeaTime,

התקבלתי לבטא של דרגוןשארד, והם אמורים לשלוח דיסק עם הבטא אליי, אבל זה היה לפני שבועיים וחצי... עוד מישהו בבטא וקיבל את הדיסקים/יודע מה מצבם? עריכה: טוב הם לא ממש מאורגנים, מסתבר שהתאריכים שם לא מכוונים למשהו והבטא בעצם נפתחה היום...

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by sahargt,

צריך עזרה במשחק במישמות של הקוסמים צריך לדעת מה לעשות במבחן האש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by Omerole,

היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by guyhhh,

מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להרוג את הכלב בסוף המשחק יריתי עליו כבר איזה 100 יריות מהbfg ואפילו מהעצמות שמקבלות כוח מהמתים ושום דבר זה לא מזיז לא {אגב השגתי את הנשקים האלו ע"י צ'יטים כמובן } תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by STM,

יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

אני בשלב האחרון ואני לא יודע איך הורגים את המפלצת הענקית הזאת.. שהוא תופס אותי אני אמור לירות בו אבל אני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ בבקשה תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  10. בראית לילה יש לי דרופים ל 8 לעוד מישהו זה רץ ככה או שאצלי משהו לא תקין יש לי 6800 לידטק מעבד 3200 לא 64 ביט 80 גיגה סאטא גירסת דריבר אחרונה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אימולטור או משהו בסגנון ???

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. המשימה הראשונה מה צריך לעשות???????????????

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. 2005 Rally McRae Colin מה אתם אומרים על המשחק? המשחק טוב? מישהו יכול לתת קצת פרטים על המישחק ולספר איך המשחק?

• 79 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. Started by poltergeits,

היי . אני בדיוק סיימתי את השלב על התורן כשהוא קופץ עם הבחורה מראש הספינה ואז מתחיל שלב שבו אני אמור להעביר אותו לאיזה שהוא צד בתחתית הספינה אבל אני לא מבין איך .......ממש מבוי סתום בנוסף לכל אין מקש לקפיצה בכלל כלומר צריכה להיות איזה שהיא כניסה או מעבר .... עם מישהו שיחק אתהמשחק או מכיר מישהו שמכיר אז אשמח לקבל מענה בכל אופן תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. שלום ההארדיסק של חבר שלי שבק חיים ואיתו הלכו כל השמירות שלו ב DOOM3 למישהו יש שמירה בשלב שנקרא Central Server Banks ? זה בערך איפה שמקבלים את ה - soul cube תודה...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122397.html HL2: AFTERMATH כולל תמונה בודדת של חשוכה... http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122391.html QUAKE 4: גם כן תמונה, וקצת מידע, כולל שהוא יהיה המשך לסוף של QUAKE 2 http://www.gamespy.com/articles/595/595975p1.html כתבה ארוכה (עוד לא הספקתי לקרוא), על המשחק הבא מבית WILL RIGHT (הגאון שהמציא את, SIMCITY ו THE SIMS), משחק ניהולי ברמת היקום כולו, לפי ה BUZZ סביבו והתמונות, זה הולך להיות משחק הרבה יותר מורכב/מהנה מה SIMS.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. http://generation_next.1up.com/ עמוד קצר וממצה על כל אחת מהקונסולות דור 3 שמגיעות בקרוב..

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by nimrodim,

מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. Started by 888,

.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חיפשתי באתרים ולא מצאתי אשמח אם תעזרו לי (ל-XBOX)

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  21. מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by tania131,

רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש לי מחשב חדש עם GEFORCE 6600GT הבעיה שב-VICE CITY אני רואה באגים בגרפיקה. עכשיו יש קובץ EXE בגרסה 1.1 שמסדר את העניין, רק הבעיה היא כשאני מחליף את הקובץ שיש לי ב1.1 המשחק יותר לא עובד בלי דיסק... מישהו יודע איך אפשר לסדר משהו ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. 1.COLD FEAR 2.SECOND SIGHT יש לי את קולד פיר ואני בנתיים חושב שזה משחק טוב,אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. את SECOND SIGHT אין לי.. שמעתי שזה משחק טוב,זה באמת משחק טוב?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nore0,

הגעתי למקום הזה שמסבירים איך להפוך למפלצת (משהו על מקש C ) יש את המד שהוא מתעצבן איך הוא אמור להתמלאות ??? איך אני אמור להתעצבן ???

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.