עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eliil1,

יש את ה PARTY PACK , וגם כשאני נכנס למשחק יש את האפשרות, אבל לא הצלחתי לשחק אונליין... זה זמין רק לקונסולות או גם למחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by yuraxp,

שלום נתקעתי השלב השני שבו אני במשטרה עצמה (אחרי הזירה ה1 הגיבורה נוסעת לתחנת המשטרה) מה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. משחקי האסטרטגיה של חברת Firaxis הם מהפופולריים ביותר שקיימים בשוק כולו, וכעת גם אתם יכולים לקבל כמה מהאיכותיים שבהם ב-60 שקלים או פחות גיימרים וגיימריות יקרים, קבלו נא את חבילת ה-Humble Bundle הראשונה לשנת 2016: חבילה על טהרת משחקי האסטרטגיה של סטודיו Firaxis Games, של היוצר האגדי סיד מאייר. חבילת הבסיס שתינתן לכל מי שיבחר לשלום דולר בודד או יותר כוללת את משחק האסטרטגיה-קרבות האווירי הצנוע Ace Patrol (וחבילת התוכן שלו Pacific Skies), משחק האסטרטגיה הממכר במיוחד Pirates! שמהווה חידוש למשחק הקלאסי באותו שם מ-1987, XCOM: Enemy Unknown שמהווה גם הוא חידוש לסדרת משחקים קלאסית מצליחה וגם הכותר Civilization 3 הוותיק, בגירסתו המלאה. המון משחקים, מחיר זערורי …

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by TeaTime,

עם שיחרור השמועות על דרישות המערכת, רבים מכם רוצים לדעת האם כעת הזמן לשדרג כאן (ורק כאן) תוכלו להציג את מפרט המערכת שלכם ולקבל עיצה והשערות לגבי איך המשחק יפעל על המערכת שלכם (שכן אנחנו לא עובדים בCryTech ואין לנו עותקים של המשחק שוכבים כאן) דרישות המערכת משוערות: מינימליות: CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800GTO (SM 2.0); * RAM: 768MB/1GB on Windows Vista; * HDD: 6GB; * Internet: 256k+; * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 9.0c with Windows XP. ממולצות: CPU: Dual-core processor (Athlon X2/Pentium D/Core 2 Duo); * GPU: NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X1800XT (SM3.0) or DirectX10 equivalent; …

• 82 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by 114508534,

שמעתי שיצא הדמו אבל אני לא מצליח למצוא אותו , עזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. בהתחלה המשחק היה מקרטע לי שהכרטיס היה מתחמם החלפתי דרייבר ועכשיו המשחקלא רץ חלק למה??

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by @guitarsuite@,

שלום! התקנתי היום את המשחק וכשניסתי להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הבאה: ההערה כתובה בקובץ במצורף [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. Started by yuval1101,

היי, נכון ב-BF2, יש רובים שמגיעים עם החיילים שנותנים תחמושת, שיש להם רגליות כאלה שעוזרות ליציבות של הרובה וכך לדיוק, אז אפשר במשחק באמת לפתוח את הרגליות כשאתה עלהאדמה או כשאתה שם את הרובה על חומה נמוכה או משהו כזה? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שבוע טוב ובשורות טובות לכולם! לאחר 15 שעות משחק דיי מהנות, יש לציין, הגעתי לכמה מסקנות: המשחק זורם, קליל, כייפי, כל הלובי נחמד וידידותי מאוד, כל עניין מציאת משחקים הפך לפשוט ומהיר במיוחד, הנשקים מאוזנים, אין פה כבר מולטי קילס עם אקדח, הקילסטריקים גם כן בסדר, בגדול משחק טוב. אבל עם כל הדברים הנחמדים האלה נתקלתי בשתי בעיות שהורסות לחלוטין את המשחק, קודם כל הפינגים, הרבה פעמים הפינגים לא טובים ברמה שאתה יכול לרסס עשר מחסניות על אויב וכלום. זה 1. הדבר השני והמשמעותי יותר הוא כל העניין של הבולשיט והבלאגן שיש ב80% מהמפות, כל שנייה פיצוצים, התחשמלויות שוק מוזרות, ספאם של רימונים, של יריות שלא תבין לעולם מאיפה הן מגיעות, בקיצור, ממש בלאגן, גם אתם מרגישים כך?

• 55 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. Started by PuLsE,

אז ככה בזמן האחרון ואני וחבר שלי חיפשנו משחקים.. ולא כל מצאנו משהו.. אז אני םחות או יותר מחפש משחק רשת לשחק עם חברים.. עדיפות לא משחקי אסטרטגיה.. עיניין הגרפיקה ממש לא חשוב.. אשמח אם תעזרו לי.. כי אנחנו סובלים משיעמום טוטאלי.. בתודה מראש, דור.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לא יודע אם יש דבר כזה אבל אני מחפש פאצ שמסדר את השמות של השחקנים והקבוצות, ומסדר גם את ההרכבים... בעיקרון לא שמעתי שיש כזה דבר אבל נראה לי שדי פפשוט לעשות את זה... זה באסה שלקבוצות במשחק לא קוראים בשמות האמיתיים שלהם ולשחקנים ממציאים שמות... אם מישהו יכול לעזור- יבורך!!!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. משחקי אסטרטגיה, משחקי פעולה וגם כאלה שמשלבים בין השניים מוצעים במחירי מבצע קורצים ממש עכשיו לכתבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by RG HD,

סרטון מה אתם חושבים על הנושא?

14. כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by overload,

ערכתי את ההודעה מחדש כי הצלחתי למצוא בEMULE את הMOD של ההאמר והגלשן אוויר, אני ממליץ לכולם כי חוץ מזה שההאמר מגניב הוא נוח לשליטה לא כמו הבאגי ויש לו משגר רימונים שזה הדבר הכי טוב במשחק!. הבעיה היא שאני לא יודע איפה למצוא את הMOD של המולטי פלייר, ואני לא יודע עם הוא יכל לפעול ביחד עם מוד אחר. בבקשה תעזרו אני חייב לשחק עוד !

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

המערכת שלי מריצה חלק את המשחק, אבל במהלך הקלטה של וידאו זה לא ככה. זה מקרטע, אני מאבד המון FPS... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  17. תשלום של 55 שקלים יעניק לכם גישה ל-14 משחקים שונים ומגוונים שמבוססים כולם על העולם האהוד שטווה ג'ורג' לוקאס לכתבה

18. Started by *NightMare,

אני רוצה להתחיל לשחק בבאטלנט לוחץ האפשרות שלו והוא כותב לי... "BATTLE.NET IS UNABLE TO PROPERLY INDENTIFY YOUR APPLICATION VIRSION" ואז הוא כותב לי את האתר... מה עלי לעשות? יש איזה פאצ' שאני צריך להוריד?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Drazick,

אני לא כזה מת על משחקים כבדים עתירי גרפיקה. אני אוהב משחקים קלילים, בעיקר אלו שכיום מתפתחים כמשקחי און ליין מבוססי פלאש ג'אווה. אז אולי נשרשר פה את כל אלה שיש להם המלצות על משחקי און ליין? לי יש 3 המלצות: 1. Football Challenge - זה לא פיפ"א אבל חמוד לאללה והכי כיף, אתה משחק נגד אנשים http://www.poerchallenge.com 2. Desktop Tower Defense - כולם מכירים. ממכר. משחק אסטרטגיה פשוט. תציב בניינים ונראה אם אתה יכול לחסום את הממזרים. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp 3. WeeWar - משחק אסטרטגיה מבוסס תורות ופשוט. מאוד ממכר! http://www.weewar.com ממתין להמלצות שלכם.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה

21. Started by Black_eagle,

יש לי את המשחק COLIN MCREA 4... עכשיו כשהתקנתי את המשחק הכל הלך סבבה, אבל כשאני מפעיל את המשחק המסך הופך לשחור ושום דבר לא זז. רק RESET עוזר... תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  22. סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה

23. שיחקתי במישחקת עברתי את כל התחרויות שהיה של הגביעים עכשיו הגעתי כמו שהבנתי לתחרות הכי גדולה או משהו כזה התחלתי לשחק עברתי מרוץ אחד וכל השאר עדיין סגורים לא משנה מה עשיתי קניתי ביית יותר גדול קניתי את כל סוגי המכוניות שצריך לאליפות הזאת ועדיין כולם סגורים לא יודע מה לעשות והמישחק ניקנה הוא אורגינל

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. שלום לכולם היום חיפשתי הרבה נושאים טובים לקומנטרים אבל בסוף החלטתי לאלטר וזה מה שיצא חחחח מקווה שתאהבו (:http://www.youtube.com/watch?v=6fw2ElbUOEo

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ran_cohen,

הדבר שאני מכיר מהגנות על משחקים, זה שכאשר אתה מתקין, אתה נדרש לספק מספר סריאלי (שאותו כמובן ניתן למצוא באינטרנט בקלות). אמנם לא קניתי משחק מספר שנים, אבל שמעתי לאחרונה על כל מני הגנות מתוחכמות. איך הן עובדות? איך הן מקשות על שכפול של המשחק והתקנה עם סריאלי מתאים (בהנחה וההגנה היא לא פשוט חיזוק המנגנון שמייצר סריאלים ככה שיהיה קשה לייצר אחד משלך)?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.