עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by david32,

משעמם לי ויש שביתה , אז חשבתי לעצמי "דוד , צריך למצוא מה לעשות , אולי תנסה לשחק באיזשהו משחק קלאסי/שיש עליו ביקורות טובות" ... החלטתי לנסות את Fallout 2 האגדי אז "חבר" נתן לי את הדיסק , התקנתי , 3 דקות בשלב הראשון גרמו לי לחשוב למה הוא נחשב לקלאסיקה (אולי כי הוא יצא ב 98 מי יודע) הנקודה היא שוויתרתי אתחילת השלב הראשון (המקדש של משהו). אחר כך נזכרתי שיש את Half life 2 ומה יותר טוב מלשחק במשחק שיש לו עוד 2 המשכים וכול כך הרבה ביקורת טובה? , עוד פעם "לקחתי" מחבר את הדיסק , התקנתי , Node Graph is out of date Rebuilding... מצאתי פיתרון , שיחקתי , נמאס לי מהזומביים , שיחקתי שוב עד היום! היום אני הגעתי לחלק ב SANDTRAPS שבו אתה חייב להגיע לאינשהו בלי לדרוך על החול כי אז יקפצו עלי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tommy,

שלום צריך עזרה... בריצ'רד בורנס ראלי אני נכנס לתפריט וזה נתקע וכל המחשב נתקע... בסולג'יר אני נכנס לסרבר וזה נתקע עושה שגיאה בחלון של הווינדוס ויוצא...זה אף פעם לא קרה לי...תודה רבה לעוזר..

3. Started by kisharon,

אהלן לכולם. אז ככה,יש לי 2 שאלות על UT2004. שאלה ראשונה זה בקשר לאדרנלין. כשיש לי אדרנלין מלא איזה אופציות יש לי? אני יודע שיש speed וזה כאשר לוחצים על 4 פעם על W את שאר האופציות לא הצלחתי למצוא. מישהו יודע ?? שאלה שנייה זה על השלב האחרון של assult מי שזוכר השלב האחרון זה השלב עם החלליות. לא הבנתי איך אני מנחית את החללית ? איפה המנחת ? מישהו יכול לשים תמונה ? תודה לאלה שעוזרים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by Mazumotte,

כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by GanJaval,

אני משחק cod 1 ברשתת כבר די הרבה זמן 4 חודשים : ויש לי בעיה נגיד שאני לוחץ על המולטי פלייר של קוד 2 הוא עולה רק אחרי 2-3 דקות הוא כאילו מין לא מגיב כזה ואחרי 3 דקות עולה זה מעצבן למה שאין מקום בשרת או משהו או מקום אחרון נישאר אז עד שאני ניכנס ויש לי מחשב טוב מעבד 3.0 6600 GT 1024 זיכרון מה הבעיה יכולה להיות( וכבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס וזה לא עזר ) וגם לפי הנתונים של החשב שלי(שאלה אחרת ) יש לי רק 150 FPS אני חושב שזה לא פסדר למה יש ילד שיש לו מחשב פחות טוב משלי ומשחק על אותו הגדרות ויש לו יותר FPS אבל זה לא כל כך חשוב לי בבקשה תעזרו לי בקשר לשאלה ה 1 שלי

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אח שלי קנה את המשחק FAR CRY.......... ואני רוצה להתקין אותו אצלי אני מתקין.....הכל הולך בסדר עד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installation או משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומר ואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלום ניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דבר מה קורה פה? למה זה לא מתקין לי? אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה: לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשב אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצוין אז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........ תודה ל…

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by kfirlion,

סתם רציתי לקנות משחק בעל מנוע גרפי טוב, אז אני רוצה לדעת איזה משחק לקנות

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. הורדתי את הדמו של המשחק למרות שאנשים אמרו לי שהוא לא יעלה טוב ועל הפרטים הכי נמוכים לאחר שהתקנתי הופתעתי האם זה הגיוני? המשחק עולה על המחשב שלי על הרמות כמעט הכי גבוהות עם ANISOx4 הדיפולט שלו על 768*1024 עם המחשב המעפן שלי? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.dailytech.com/Bethesda+Employee+Leaks+Plans+for+New+Elder+Scrolls+Game/article13323.htm נתקלתי בזה לפני כמה דק', נראה מאוד מעניין.

10. Started by davidcohen,

שלום! הגעתי לשלב בHL2 אחרי שאני מקבל את הג'יפ ואני צריך להוריד איזה גשר עם המנוף (להחזיק איזה קרון כזה ואז לפגוע איתו בגשר ולהפיל את הגשר... קחו תמונה: עכשיו הג'יפ שלי עדיין נשאר למטה ...ואני רוצה לעלות אותו למעלה אבל המנוף לא מגיע אליו?! איך אני מעלה אותו למעלה אני לא מוצא את הדרך... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. גם לאלה בעלי כרטיסי מסך dx9 יכולים לראותכ dx10 ע"י הפאץ. משהו מכיר ? ומאיפה מורידים.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. אני לא מעוניין לשחק ברשת גם ככה גרוע בטירוף אז איך אפשר לשחק נגד מצב BOTS

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  13. משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Thank you for watching if you like the video do like&subscribe Subscribe ►https://www.youtube.com/user/kadurygames •

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eliav cohen,

תהנו =))

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by cb,

בהגדרות של המשחק עצמו לא ניתן לקבוע AA. יש לי AMD 3800+DC 2G RAM EN8800GT 512MB בכל מקרה,אני משחק על HIGH + 1280x1024-המשחק נראה מצויין ועובד מצויין על 60FPS קבוע. אני רוצה לקבוע AA דרך הדריוור של NVIDIA,ניסיתי,הגדרתי PES2008.EXE הגדרתי לו שיעקוף את הגדרות המשחק ויגדיר למשחק 2AA לא עבד 4AA לא עבד וכך הלאה.. למישו יש פיתרון?מציק לי המספרים המקווקווים על גבי השחקנים.תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. Started by dorman2,

יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. למי שרוצה ניתן להרשם להגרלה שבה ניתן לזכות בקוד לבטא סגורה של המשחק במערכת האתר הבא http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=102760 אהה והתשובה הנכונה היא 4 יאאלה תרשמו ואולי תזכו -ומי שזוכה אם יהיו כאלו מהאתר הזה שירשמו פה חוויות מהמשחק.......

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by DrLEON,

יש לי את הגרסה הכי מעודכנת ואני שם הגדרות 1024*1280 הכי גבוהה הכל ועובד חלק אני לא מצליח להפעיל AA אני שם X6/4/2 ואחרי שאני לוחץ "הפעל" וזה אומר שצריך להפעיל מחדש את המשחק וזה מחזיר לAA OFF וגם אם אני יוצא ונכנס זה אותו דבר. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by WarMachine,

אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by slimshady21,

יש לי את המשחק Dawn Of War והתקנתי אותו, וכשבאתי לשחק ברשת הוא רושם לי שהוא מתקין את הפאטץ', ובסוף ההתקנה (שהייתה איזה חמש דקות בלי להגזים) הוא רושם לי שהפאטץ' לא טוב, כאילו מקולקל או משהו.... ניסתי לאתחל ולהתקין שוב ולא הלך.... מישהו יודע למה זה לעזאזל?? אהה, וחשוב לציין- המשחק מקורי תודה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by gman_il,

אני יודע ש- MW3 לא משהו אבל זאת לא סיבה...

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

מתי זה יוצא ????????? יש דמו של זה או רק 3000 איש נבחרו לשחק בו ?

24. Started by The Dom,

נכנסתי לשרת מסוים והכול רץ חלק פינג סביר והכול. כשאני מסתכל על המפה או מטייל בה ללא רכב אני רואה שהכול בסדר, אך כשאני יורה/רואה ארטילריה(עשן של ארטילריה ואבק)/טס במטוס ורואה את הסילון שלו/טס במסוק ויורה על מים או כול דבר אחר - אני פשוט רואה את האפקט מטושטש + כול מיני ריבועים כחולים צהובים ואדומים. :-\ ז"א למשל אני טס במסוק ויורה עם הרובה שלו על המים, והמים אמורים טיפה לעלות או לקפוץ, וכשהמים עושים את זה אני רואה חצי מהאפקט של המים ומלא נקודות אדומות כחולות וצהבות עם השפריץ הזה. או למשל כשאני רואה את האבק של הארטילריה פשוט במקום שאני יראה את זה במראה אחיד- אני רואה את העשן בתור קוביות+ נקודות בצבעים אדום צהוב וכחול. יש לי עד עכשיו המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה וב…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות half:life:orange box האם זה כולל את half life:counter strike

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.