עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איך המשחק הזה לעומת קולין מקריי ראלי 2005? תדה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. קודם כל אני מחפש שמות של כל המשחקים בסגנון... יש אחד למשל שמתעורר בבית משוגעים אחרי תאונה שהרכב שלו עף לצוק?!?? לא זוכר את השם... ודבר שני האם יש מצב לקנות את המשחקים האלה איפה שהוא כאן בארצנו הקטנטונת?!?

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc תודה מראש

• 101 תגובות
    • 13.3k צפיות
  4. Started by daniel89,

אהלן, אני לא מצליח לפתוח את המשחק GTA SA .. אני פשוט לוחץ עליו ולא קורה כלום..זה טוען לשניה וזהו.. לא שיניתי כלום במחשב רק מסך ומאז זה לא פועל... מה לעשות? תודה וחג שמח, דניאל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by roeiw,

כמה אני יכול לדרוש על בקר רוטט מקורי וכרטיס זיכרון 8 מגה מקוריים חדשים לפלייסטיישן 2??

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by *Roe.S,

שלום, לא הייתי פה איזה 3 חודשים ככה ואני ממש לא יודע איזה משחקים יצאו בזמן האחרון אני ממש אשמח אם תשימו לי פה איזה רשימה של משחקים יפים שיצאו שיצאו ב3 חודשים האחרונים שימו לי פה שמות של המשחקים (היפים) אני כבר אעשה חיפוש בשביל לדעת מזה כל משחק דרך אגב, COD4 יצא?

7. הסצינות כבר נראו במצגת של E3, השנה, אך כעת יש לכם את ההזדמנות להינות מהסצינות באיכות גבוהה במיוחד. http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-trainstation.exe.html - תחילת המשחק, ככל הנראה, בתחנת הרכבת של "עיר 17". http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-intro.exe.html - ה Intro של המשחק, ביחד עם G-Man. תיהנו.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by inrock,

היי כשאני מפעיל את האופציה של hdr חוזר ל off מישהו יודע למה? catalyst 9.9 המפרט בצד ימין תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. כותרת, אני חייב לדעת דחוף אני לא מוצא את זה בשום קטגוריה בהגדרות משהו מוזר (דרך אגב, אני פרוץ, למי ששואל למה אז כי אני מעדיף לבדוק קודם משחק ורק לאחר מכן לקנות אותו)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אחרי שחשבתי על זה הרבה אני רוצה לשאול אתכם מה אתם חושבים שיהיו הדרישות של DOOM 3? אני מדבר מבחינת מעבד וכרטיס מסך, זיכרון אני משאר שזה ידרוש 256. טוב אז הנה הדעה שלי בקשר לדרישות: CPU: 1.4GHZ+ GPU: Geforce3/Ti200+ Radeon 8500LE+ לא יודע זה מה שאני חושב, מה אתם חושבים?

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. אולי יגרום לEA לשחרר אותו מוקדם יותר

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by bnetzi,

יש לי בבית משחק NBA2K12 שנרכש לפני שנתיים. בהתחלה המשחק עבר רגיל וללא שום בעיה, אך בשלב מסוים נאלצנו להחליף כונן קשיח במחשב. ההחלפה בוצעה בלי בעיות, ולאחר מכן התקנתי שוב את המשחק. אך מהר מאוד נתקלתי בבעיה - לא הייתה אפשרות לשמור שום שמירה במשחק. באינטואיציה נתתי הרשאת מנהל למשחק ואכן המשחק התחיל לעבוד רגיל. הבעיה היא שרק למנהל המחשב יש גישה למשחק ולילדים שגם רוצים לשחק אין גישה למנהל כי יש סיסמה. ניסיתי לבדוק מתי המערכת דורשת הרשאת מנהל אבל זה נמצא ברמה נורמלית, כלומר דרגה אחת מעל אף פעם. האם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי את המשחק Fifa 2002 World Cup! המשחק יצא אתמול והוא כזה פצצה אין משחק סוף הדרך. התמונות לא באכות פצצה אש אבל אכות סבבה זה בגלל שיש לי כרטיס מסך מאעפן Voodoo 3 3000 בתכלאס אחלה משחק ממש פצצה! 1 -> 2-> מה דעתכם על המשחק משתי התמונות האלה בערב אני יעדכן אותכם! תהנו!

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by aldema,

יש לי בעיה בניד פור ספיד החדש: לא שיחקתי במשחק כבר שבוע ואתמול כשרציתי לשחק נדהמתי שלא נמצאת שום שמירה של CAREER שלי... אז רציתי לבקש ממכם שמירה של קריירה אחרי שניצחתם את BLACKLIST 13 או 12.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by ברק2000,

אני לא מוצא את הקובץ EXE בשביל להפעיל את המשחק והוא גם לא מופיע בALL PROGRAMS

16. משחקים שאסור לפספס. מכל הסוגים.! תודה.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה

18. Started by Googleness,

למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO, למעשה יותר סימולציה חברתית המתרחשת בחלל בגלקסיה אחרת בה לשחקנים מותר לעשות ככל העולה על דעתם (כמעט) ואימפריות שנשלטות בידי שחקנים שולטות ביד רמה בשטחים גדולים של הגלקסיה. למעשה אם תבדקו באתרי חדשות (אפילו לא של משחקים) תוכלו לקרוא סיפורים על קרבות ענק של אלפי שחקנים בו זמנית עם נזקים בשווי של מאות אלפי דולרים. בEve אין המרה של כסף אמיתי לכסף של המשחק אבל ישאופציה לרכוש PLEX שהוא מוצר אלקטרוני המאפשר לפתוח 30 ימי מנוי למשחק ולמכור אותו לשחקנים בתוך הMarket במשחק תמורת Isk שהוא המטבע של Eve. על ידי המרה של מחיר הPLEX לIsk מבצעים את כל הערכות הנזק האסטרונומיות למשחק. בכל מקרה פרוייקט מעניין של CCP וDark Horse Comics נותן לנו ב - חינם - ג…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. עשיתי חיפוש ולא ראיתי שזה פורסם פה, האם למישהו יצא לשחק? משחק סימולטור של משאיות\רכבים , שמדמה חילוץ ואספקה של חומרים ודברים שונים, משחק לא קל עם המון משימות חשיבה, אבל מדהים! גם הגראפיקה יפיפיה:

20. Started by B@By-KiLLeR,

אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eb24,

עריכת המודר: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורים בהחלט , לשם כך יש את מערכת הטרייד-זון. ננעל.

22. אני לא מוצא בשום מקום וגם לא בגוגל...אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה! עריכה: מישהו יודע מיהו השחקן הכי טוב שכדאי לבחור? לקחי את הלוחם אבל אם למישהו יש עצות...

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  23. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. מצב השוק הישראלי בשנת 2008 אני באתי לכאן כדי לעשות סדר בכמה שאלות שנשאלות בהמון פורומים ובמשך המון זמן. אני ינסה להסביר למה כדי לקנות משחקים באופן חוקי ומי שלא מסכים עם ההסברים שלי שבתגובה שלו יסביר במפורט מדוע הוא אינו מסכים עם דבריי ואז אני יעשה כמיטב יכולתי לענות לו. אז השאלות שאני ינסה לענות עלייהם: שאלה מספר אחד: 1.לפי החוק,האם אסור או מותר להוריד או להעלות משחקים לרשת. תשובה מספר אחד: 1.לפי החוק היבש,מותר להוריד משחקים פרוצים באופן חוקי לגמרי אבל לעומת זאת,אסור להעלות שום משחק או אפילו קראק (אני לא בטוח לגבי החוקיות של העלאת קראקים) מי שייעלה ויתפסו אותו מסתכן בקנס עצום מימדים (יכול להגיע להמון אפסים!!!) ואפילו בכמה חודשי מאסר על תנאי,ניתוק האינטרנט לצמיתות וצו הר…

• 57 תגובות
    • 7.9k צפיות
  25. היי חבר'ה, התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי במשימה big game hunting with jimbo. בקטע שאני צריך לרדת לביוב ולהשתמש באיזה חפץ כדי שהעטלף יצא החוצה, העניין הוא שאני לא מוצא כיצד לבחור בפריט ולהשתמש בו?! ניסתי כמעט כל כפתור במקלדת אבל שום דבר לא פתח לי אפשרות להשתמש בחפצים... בטח פיפסתי איזה משהו, איך אני עובר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.