משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מה הולך פה ? יש איזה אופציה במשחק להוסיף דם כשמישהו נהרג או שהורידו את זה בגלל פגיעה בנפשם של ילדים רכים ?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי כעבור שעה של משחק בgta המחשב נתקע לי! מי שהוא המליץ על TROUBLESHOOT שמציעים בפורום זה התוכלו לעזר לי?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נכון אני לא הכי מעודכן והמשחק הזה ישן. אבל לא ממזמן התחלתי לשחק בו כי שעמם לי. בכל מקרה, אני עכשיו בPART 3 וצ'אפטר 8. אני בקטע שאני מסתובב עלל גג של בניין מרובע כזה, בזמן שולדמיר הזה זורק עלי פצצות ואני לא מבין מה לעשות. אני לא מוצא במה אפשר לירות או משו כזה כדי להרוג אותו או להפיל אותו. כבר הפלתי את הבמה שהוא היה עליה, יריתי בחיבורים של המוטות ברזל לגג(כזה ברור שזה יפול) והוא נפל והתחיל לזרוק עלי פצצות בקצב מסחרר, ואני רק בורח ואני לא יכול אפילו להספיק להסתכל במה אני יכול לירות. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? במה אני צריך לירות? מה לעשות? תודה, רן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
משחק ענק ביותר מומלץ לכולםםםםםםםםםם יש עוד משהו שמשחק במשחק הפצצתי הזה? http://beyondgoodevil.com/uk/intro.php
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי :hi: :hi: יש במקרה גירסת CD למשחק הזה? ולא DVD???????? אם כן בבקשה תלנקו לי אני מת לקנות אותו.................... :jump: :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני משחק בCOD באינטרנט ומשום מה הקצב רענון (של המסך) הוא 60MHZ במקום 85. מישהו יודע איך אני מעלה את זה?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מישהו זוכר או מכיר משחק רשת של גמדים אני חייב לדעת תשם או תאתר של זה כאילו משחק רשת שאתה משחק בתור גמד עם חץ וקשת אני חושב... בבקשה מי שיודע או זוכר תשם או תאתר בבקשה שיומר!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לאוהבי ה RPG אחלה משחק שמתחרה טוב טוב עם דנג'ן סיג' 2... מבית מיקרוסופט וליון הד סטודיוס... התחלתי לשחק אתמול והמשחק באמת נהדר (אחרי שמסיימים את כל הטוטוריאל שאתה עוד צעיר ולומד איך להילחם) המשחק באמת מאד מושקע ואולי אנשים מכירים אותו טוב עוד מה xbox. מומלץ. http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/index.html?q=fable
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שאלה נוספת, הדרך היחידה במשחק להתקדם היא עם הכמה ח'ברה שמסתובבים איתי בהתחלה? (כן אני די בשלבים ראשונים של המשחק ואין לי כוח לקרוא חוברת באנגלית-יותר נכון ספר )
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כמה שאולות לגבי הpsp: 1) אם אפשר פרטים כלליים על הנגן 2) האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית, ובמה ההבדל הזה מתבטא? 3) איזה פורמטים של סרטים הוא קורא? (divx;avi;xvid וכו') 4) שמעתי שפרצו את הגרסאות היותר ישנות של המכשיר (גרסה 1.5 ומטה), מה זה בעצם אומר? 5) אם יש אפשרות להוריד לזה משחקים (לכרטיס זיכרון נלווה או לצרוב איכשהו?) 6) איך הוא בתור נגן? (סרטים ווידאו) (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום הביאו לי משחק צרוב ואני צריך בשבילו קראק המשחק זה house of dead 3 חיפשתי ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לום כולם רציתי לדעת איפה אני ב hl2 הגעתי לשלב שאני עובר גשר ענקי ואז אני מגיע לעוד מקום של המחתרת ואומרים לי להכניס את הבאגי למוסך כי עוקבים אחרי בגללה ואני נלחם מול הקומבינים שתוקפים תמקום ואז אני מחסל אותם והאיש הזה פותח לי פתח סודי במגדל אור שמוביל לשביל צדדי כזה ואני ממשיך לשם ברגל איפה אני ? באמצע המחשק ? בסוף ? יש עוד הרבה ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה איזורים מסתובבת מכונית שנקראת STAFFORD ? בבקשה אני מתחנן מי שיודע שיענה..
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני חיייייייב שמישהו יעזור לי וימצא לי או שיגיד לי מאיפה להוריד או איך לכתוב קונפייייג לקאונטר סטריייק 1.6 אני חיייב אחים שלי תעשו טובה עם מישהו יודע שיגיד לי סבבה :kopfpatsch:
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברזולוציה, יש לי בעיה מדובר NFSU2 יש לי כרטיס מסך גי'פורס 6 6600 GT ורואים פשוט ריבועים, כמה שאני לא משנה את הרזלוציה הריבועים לא נעלמים למישהו יש מושג מה הבעיה? הנה תמונה שימו לב לריבועים במיוחד על הכביש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה יכל להיות קיבלתי את המשחק באריזה של הכרטיס מסך אז יענו זה הכרטיס של המשחק
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-