משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://go.battle.co.il?id=6214 יש בו כבר יותר מ 32,000 ישראלים רשומים הקהילה הולכת וגדלה ולאחרונה נקנה שרת גדול!! כנסוו ותנסו!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו היום ואחרי שהתקנתי הופתעתי לראות שפשוט המקשים שלי משתגעים במסך החלפת שפה, נסיתי לבחור שפה וזה פשוט זז לבד לאחר שלחצתי אנטר ובחרתי את השפה המתאימה פשוט לא יכלתי לעשות כלום!! מישהו שמע על הבעיה הזאת??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את fear ורשום ובאמצע הההתקנה רשום לי את ההודעה הזאת הנה תמונה תודה לכל העוזרים אלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שאני מתקין את Team Sabre expansion המסך הזה עולה לי מה צריך לעשות אולי פא'צ ??
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ואני חייב להגיד שזה מישחק מדהים ואני מצפה להמשך שלו! פשוט אין מילים!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT המחשק Need for Speed Underground 2 אמור לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ולמרות הכל הוא לא עובד בהגדרות הכי טובות. הוא רושם לי גם שגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין לדעת... אה ועוד מעט יוצא Tactical CrossFire
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כל מי שרוצה להישתתף שישאיר איסי קיו אנחנו נדבר איתו כבר! *כמובן שחייב להיות אצלכם מותקן מישחק ההרחבה* מחר(שבת) נארגן עוד מישחק בשעות הבוקר צוהריים וכבר נדבר איתכם!! יאללה בואו נחזור לימי הביניים!!! חחח בהצלחה. תשאירו איסי. פורסם גם בגיימר. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=654897 מי שלא נירשם שישאיר איסיקיו!!! כנסוו לגיימר שם הדיון האמיתי.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי את המשחק CZ ומתי שאני רוצה לשחק באינטרנט הוא לא נותן לי שאני מנסה דרך the all seeing eye זה רושם לי "error in command line" ושאני מהנסה אם התוכנה של הקנטר ב find servers ואני נכנס לאינטרנט זה רושם לי" (lan servers are restricted local clients(class c למה זה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק ואז אני מקבל הודעת שגיאה כמו פה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי של UT2K4 והורדתי את המוד KILLER FLOOR מאחד האתרים של UT התקנתי והוא לא מפעיל לי אותו... קיצר,יש מישהו שיודע איך להתקין מודים בUT2K4? ולהפעילם
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
BF-IL.Com Ranked By Beesites.biz - 80.179.153.14:16567 כנסו ותתפרעו!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
סיימתי להוריד DOD:source ואני בא להפעיל, פותח חלון לאיזה שניה ונסגר, ואז ניסיתי גם להפעיל CSS וHL2DM, לא עובד..., אותו דבר..
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
באמריקה. תגידו זה אמין: http://cgi.ebay.com/PC-GAME-BATTLEFIELD-2-AUTHENTIC-CD-KEY-ONLINE-CODE_W0QQitemZ8222460907QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
מישהו יכול בטובו לנסות למצוא לי Walkthrough בעברית לHalf Life 2 (אם יש כזה דבר) ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני הרבה זמן HL2.רציתי לדעת איך אני יכול להפוך את 5 הדיסקים שהגיעו בחבילה לדיסק דיוידי אחד(זה דיי מעצבן להתקין את הכל מחדש כל פעם עם 5 דיסקים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-