עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש פאץ' או משהו?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אחי בפורום אני צריך SERIALL סיסמה למשחקים F.E.A.R ול-BROTHERS IN ARMS EARNED IN BLOOD

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום לכולם! אני בטוח שכולנו מכירים משחקים כמו Skyrim, Fallout, Morrowind וכו'. חברת בתסדה היא היום אחד השמות הגדולים בתעשייה, אבל הסיפור שלה מתחיל במקום הרבה יותר צנוע, ומסתבר שמאחורי החברה הזאת יש סיפור דרמטי מאוד. בשלב מסוים, בתסדה אפילו עמדה להיסגר, אבל הצליחה לצאת מהמצב הקשה ברגע האחרון. מקווה שתהנו מהסרטון! אשמח לשמוע מה דעתכם. אם נהניתם, מוזמנים להסתכל ברשימת "ההתחלה העקומה - כל הפרקים", יש שם עוד כמה סרטונים בסגנון על כמה מהחברות הכי מוכרות בתעשיה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  5. http://www.basketsim.com/ על אותו סגנון אבל זה הרבה יותר אינטנסיבי תמהרו להירשם מי שרוצה, המשחק הזה חדש, רק נפתח, ולכן, אם תתחילו עכשיו ותמשיכו אתם תהיו בצמרת ולא תהיו בליגות התחתיות חח ;D יום טוב.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yotamoo,

לילה טוב! ;D טוב יש לי את המחשק הזה על פנטיום 1800 וכ. מסך on board עם WinXP, והוא פשוט נתקע כל הזמן לאחר מס' דקות, בעיקר כשיש הרבה אנשים. לא נראה לי שהבעייה היא בחומרה כי אני מריץ משחקים כמו דאוס אקס בלי בעיה, ויש להם גרפיקה "קצת" יותר טובה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, yotamoo

8. Started by avi1010,

שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by ohad_haz,

אני מחפש סימולטור כבר כמה זמן ולא מוציאים אחד חדש זה כבר נהיה מוזנח מדי בכל מקרה איזה סימולטור היום אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by Hotmetal,

שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. אני מחפש משחק פעולה (לא בסגנון cod כי המפה גדולהמדי) כמו שהיה בזמנו unreal לשחק ברשת 1על1.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מי שחפץ במשחק פיפא איתי בDIRECT IP - תגידו ונחליף מסנג'ר. גם NBA בכיייף.

13. Started by nadav1379,

יש לי NFSU 2 ויש לי נתב ואני לא יכול לשחק באינטרנט כי יש לי חסימה איך אני יכול לפתוח את הפורט ומה הפורט

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by kobibo,

אני משחק כבר שבוע במשחק ונראה לי שהוא מלא בכל מיני באגים, היום אני בא לעלות את המשחק והמשחק פשוט מסרב להעלות ואני מקבל איזו הודעת שגיאה,לא יודע מה קורה פה. דרך אגב מישהו יודע היכן נשמרים השלבים שכבר עברתי אני רוצה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש ואין לי כוח להעבור שוב את אותם השלבים.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by ron1739,

אוקיי יש לי KEYS לבטא של BAD COMPANY 2. ה-KEYS חוקים,כשרים ולא היו בשימוש בכלל! המפתחות חולקו,ל E.T וPILA405 תהנו! נא לנעול! תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by KvodHagab,

חברה, לרשום דמות, רמה, ושרת go go go

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_37066.shtml סירטונים- http://www.gametrailers.com/search.php?str_type=allmedia&s=Legendary [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  18. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by gman_il,

אז כן , אני אחד כזה. שאני משחק במפות הקטנות , אני מרגיש בבית ויוצא אפילו עם תוצאות סבירות. אבל שיוצאים למפות הגדולות שכוללות רכבים , מסוקים וכו' , אני לא מוצא את עצמי. אשמח לקבל לינקים למדריכים + טיפים כללים איך להסתדר. חשבתי לנכון שיהיה טוב לרכז עמוד כזה עם כל הטיפים... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yan_ymar,

לחבר שלי יש סימס 2 ויש לו קצת בעיות כשהוא משחק יש לו כל מיני קוים כאלה ואפקטי צבא שקופצים לו ככה מוזר ואי אפשר כל כך לשחק ככה... מישהוא שמע אל זה משהוא??? מישהוא יכול לעזור??? תודה מראש לעוזרים.!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nitro_6,

אני מחבר אותו והוא לא עובד לי במשחק, מה לעשות? גיימפאד של לוג'יטק ,הדגם הנפוץ rumblepad 2 נראה לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. במקרה שלי שהיה לי קומפאק בשנת 1999-2000 תכלס אחד הטובים היה טומב ריידר 2 ואם מישהו יכול להזכיר לי אך קראו למשחק עם הילד שיש לו רובה ברקים שהוא יורה על יצורים מגעילים שחורים, ומאדלאל אוף אונר אחד הטובים עם השלב האחרון שיש מין רובטים כאלה לא קשורים יותר מאוחר האלה היו הטירה הנאצית אנריל טורנמנט! ו יש עוד עוד משחק שהיה קצת חשיבה עם מין יצור ירוק שמפליץ והורג יצורים שהעבידו אותו ואת בני מינו חח אני רע בשמות...

• 145 תגובות
    • 24.4k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-lords-fallen-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.