עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by anatoli,

שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by avinos,

יש לי מחשב זבל.... פנטיום 3 800 256 ראם אבל כרטיס מסך שיכול להפעיל....ג'יפורס 4 4800 אבל המשחק פשוט לא פועל....אם מישו שמע על איזה פיקס לג'יפורס (לא הפאטצ' ולא הדרייבר שהוציאו נוידיה בשביל המשחק) אז שבבקשה יגיד לי אני פשוט מת לשחק בזה... תודה בכל מקרה נ.ב. אל תגידו לי לקנות מחשב חדש או שום חלק כי אין לי כסף לזה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by aldema,

התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ברשותי מחשב עליו מותקן משחק הסימס - אני חושב גירסה 2 + אוניברסיטה (אם זה משנה). אני רוצה להעביר את ההתקדמות והשמירה של המידע למחשב אחר ולהמשיך במחשב השני מאותה נקודה. איך ניתן לעשות זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

לכל מי שמשחק בGLOBAL: אני צריך LEG SET+3+12 אני מציע 1C עבור כל אחד. השם שלי שם זה WizardHunt.

9. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. אני מחפש LANSHOP באזור במרכז. יש איזה רשימה איפשהו? בבקשה ;D

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. טוב אז סוף סוף הגענו ל 16 שחקנים הבתים שהוגרלו: http://planet.nana.co.il/faft79/hw.htm (לאחר כניסה ללינק נא ללחוץ רענן כדי לקבל תוצאות מעודכנות ! ) לפרטים מעודכנים לגבי משחקי ההצלבה נא להיכנס ללינק הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144681.msg1254558#msg1254558 חוקים - כל משחק ימשך 12 דקות - כלומר 6 דקות למחצית , לא יותר ולא פחות !!! - את המשחקים צריך לשחק ברמה של WORLD CLASS !!!!!! - מהירות המשחק תקבע על: FAST - לאחר סיום המשחק יש לצלם תמונת מסך של התוצאה (מי שלא יודע לוחצים על כפתור prt scr מעל כפתור Insert בצד ימין של המקלדת ואז בצייר מדביקים ושומרים) ולשלוח או למייל: faft79@gmail.com או לאייסי: 296161101 או להעלות לאתר http://www.…

• 56 תגובות
    • 7k צפיות
  12. Started by dudisrea1,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=38223כולם להכנס זה אחלה משחק ברשת נסו ותהנו

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by nore0,

נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו אתמול והיום שיחקתי כול היום שזה בערך 10 שעות,בSTAT שלי כתוב ששיחקתי רק 9 דקות ואין לי מדליות,במישחק קיבלתי כ 10 מדליות אבל שום דבר לא מופיע והפרוגרס שלי זה רק 2 אחוז. :s05:

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך SAVE GAME למפה הרבעית [רק התחלתי אותה] זה במפה של הסינים האלה... אקיצר אני שלב אחד אחרי זה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by ISRal,

חברה אני צריך עזרה!!!! התקנתי כבר 3 גרסאות של NBA 06 ותמיד יש לי אותה תוצאה איך שאני מפעיל את המשחק מופיע הלוגו של המשחק ובמקום שהמשחק יעלה (לסרטון של EA SPORTS) הוא פשוט יוצא ונסגר ללא כל הודעות שגיאה. אם לעוד מישהו זה קורה אז שיגיד כדי שנמצא מה משותף לנו שאולי גורם לבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. Started by the kooks,

היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by compman112,

האם הAUTORUN של ההתקנה של DOOM 3 נראה ככה?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by mkn,

שמעתי שיצא כבר הדמו אז אפשר בבקשה קישור? תודה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by EliranB,

המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר בשביל שהמשחק יעבוד ברשת (TCP\IP)? תודה.

22. Started by the kon,

שלום מה מצב יצא הדמו של קינג קונג הנה מס קישורים http://www.gamespot.com/pc/action/kingkong/download_6135243.html http://www.gamershell.com/download_11055.shtml 290 מגה תהנו

23. Started by MYST,

בשעה טובה יש לי את ה Black and White 2 אתמול הפיצו אותו משחק מדהים רק שנתקעתי בשלב של הכפר עם החצי אדם חצי חיה :-\ אני לא מצליח לקבל את הקורבנות מישהו יכול לעזור לי בנוסף שמעתי שיש איזה Secret Creature Unlocker אבל אני לא מצליח למצוא אותו

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by sherlock1212,

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7768 יצא גם מפה חדשה!!

25. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.