משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
דיווחים ראשוניים מעודדים וביקורות טובות עשו את שלהם, כך נראה - הפרק הראשי מספר 12 בסדרת המפורסמת חווה את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש (אתם מוזמנים לראות<<<) וחיפשתי משחקים אם אקשן וגרפיקה טובה והגעתי ל-Crisys הרבה הרבה אומרים שזה משחק טוב אבל אתם יכולים לפרט לי קצת אם כדי לקנות אותו ומה יש במשחק?....??........... תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו לי,זה Stand Alone או שזה צריך את HL2 הבסיסי ?? ועוד משהו,יש לזה Single Player?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מיזם צנוע לפיתוח משחק חדש עבור מערכת ה-Game Boy Advance של נינטנדו, 11 שנים אחרי שהפסיקו לשווק אותה רשמית, הפך לסיפור הצלחה מלהיב ב-Kickstarter - עם גרסאות משופרות שיהיו זמינות גם לאלו שאין בבעלותם את הקונסולה הניידת המצליחה מהעברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/24/us-army-creates-videogame-training-unit/1 ישקיעו 50 מיליון בפיתוח "משחקי אימון". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3627724,00.html
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כתבי GAMESPOT ו IGN מדווחים מטוקיו שיש תורים ארוכים של כ 300 איש (!) שמחכים לקניית ה DS LITE והחנויות מכרו את כל המלאי שNINTENDO היקצבה לה( ) הגיל הממוצע שלפי התמונות הוא 40 ! מקור המידע :http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11801 תמונות : http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=&img=1&sid=6145252
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן! בצעירותי היו לי מספר משחקים יחד עם הקונסולה ולצערי הייתי צריך למכור אותה על מנת לקנות מחשב חדש. אני מחפש חנות שמוכרת משחקים ישנים באיזור המרכז אם יש לכם המלצות אשמח מאד!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך היום ורציתי לדעת אם זה ה FPS שאני אמור לקבל? 30-57 4XAA HIGH DETAIL 1680X1050 מפרט בצד תודה
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רק לי זה ככה? לא מפסיק לקרוס מכל מיני סיבות שונות, גורם לדרייבר של AMD לקרוס גם ( דרייברים בגירסא 14.4 על כרטיס 280X) מתסכל..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שבשנה שעברה הוציאו את Star Wars: Empire at War, משחק RTS מבוסס סדרת מלחמות-הכוכבים, חוזר סטודיו Petroglyph, אשר הוקם בשנת 2003 מיוצאי סטודיו Westwood המפורסם, עם משחק אסטרטגיה חדש - Universe at War: Earth Assault. המשחק החדש, שאין לו שום קשר עם Star Wars, יופץ על ידי Sega ויצא למחשב האישי לקראת סוף השנה האזרחית. המשחק החדש, שאמור להיות הראשון מני רבים בסדרת הדגל החדשה של הסטודיו, עוסק בפלישה של תרבות חייזרית בשם "ההיררכיה" לכדור הארץ. "ההיררכיה" משעבדים את הגזע האנושי לעבודה במכרות, כשרק השחקן יכול להסיר את עול העבדות ולהחזיר מלחמה. Universe at War נשמע בהתחלה כמשחק RTS סטנדרטי למדי, אך יש בו נופך טקטי דינמי במיוחד שהופך אותו לשונה: כל היחידות במשחק ניתנות לשינוי וש…
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שימו לב שאפשר להצביע לכמה אפשרויות. אצלי אגב התשובה פשוטה: PC עם חלונות בלבד. על הסמארטפון והטאבלט לא מותקן אצלי אפילו משחק אחד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בואו להשיג שעות רבות של גיימינג בעלות מינימלית, או אפילו חינם לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה , אני משחק הרבה זמן ותמיד רציתי לשחק עם SQUAD שכולנו מחוברים לסקייפ או כל דבר אחר ( חברים שלי לא משחקים :\ ) אם מישהו בא לו להרביץ משחק טקטי מעניין ולא סתם בשר תותחים , תגיבו ועדיף צלצלו 0502908600 נ.ב מעל גיל 18 . אני בן 25
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני בשלב של הבנק ויש לי שתי שאלות שבלעדיהן לא אוכל לעבור את השלב הזה ונראה לי גם שלבים אחרים. 1. איך לעזאזל מנטרלים את הלייזר מה שלא נסיתי לא הצלחתי לנטרל אותו? 2. איך פורצים את האבטחת ה IP ? יש לי מצד ימין איזה כתובת IP שמשתנה תמיד ומצד שמאל טבלת מספרים. מה צריך לעשות כידי למצוא את ה IP הנכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת רשת גדולה בקאנטרי קלאב כפר-סבא. היא תהיה ארוע רשמי של ליגת ה-"CSL" (ליגת קאונטר-סטרייק). האירוע יהיה פתוח לכ-150 איש וכ-16 קבוצות וכן יתקיים שם טורניר בשיטת פלייאוף. המסיבה תיערך בעוד שבוע מהיום, יום שישי ה-14 למרץ. ההרשמה פתוחה כבר מזה שבוע בכתובת זו. לפרטים נוספים בנוגע למסיבה לחץ כאן. יש לציין כי יהיה מאבטח במקום לדואגים.
-
אני מתקין את המשחק הכול טוב ויפה מתחיל לשחק ואז שמתחיל הסרט של המשחק באתחלה כבר זה אולך איטי רצח!! יש לי מחשב די בסדר תגידו לי מה אני צריך לשפר בשביל שיעבוד חלק תודה לעוזרים מפרט: intel p4 2666 768 ddr 400 fx 5200 128
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה להכניס ליגה ישראלית 1.1 לפיפא שלי מתקין הכול טוב לוחץ בוילד וזה רושם לי משהוא eror 9 מה עושים? ה' יברך את מי שיעזור לי ;D הערות: - זה בטח לא בעיה במחשב כי יש לי מחשב סוס כרטיס מסך x1950 xt ומעבד אטלון 4200 X2 -מותקן לי כבר ליגה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ענקית הגיימינג מפתיעה אותנו עם מנוע משחק חדש שכולל תמיכה ב-Vulkan ויאפשר לכל אחד ליצור משחקים חינם אין כסף - בתנאי שישווק אותם דרך פלטפורמת ה-Steam לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a4%d7%aa-%d7%9c%d7%a7%d7%9c%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המשחק ורציתי לדעת עם אני יכול לקנות אותו פה בחנות בארץ. כאילו לא קניה דרך האינטרנט. ורציתי לדעת עוד משהו, עם אני קונה את המשחק פה בחנות, אני גם מקבל CD KEY לאון ליין? (אני בכלל יוכל לשחק באון ליין?)
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-