עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by polsa,

fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. רציתי לדעת עם הפלייסטישין החדש (2) הדק השחור קורא צרובים ?? רציתי לוודא כי יש אנשים שאמרו לי כן וחלק לא. אשמח לתגובה תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by avivlevy,

טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by מכבי חיפה,

בSTEAM של HL2 הודיעו שיהיה MODE של 64 BIT ( ל HL2 -LAST COST) מה זה אומר , מה השיפורים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בבקשה צריך עזרה נתקעתי ואני לא יודע מה לעשות. לאחר שהרגתי את המאסטר גילדנסטרן הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס לשער גדול ברחוב הGRAND STREET ואין לי יכולת לעשות זאת . ישנו שער שצריך בשבילו את הcrest of the sun ואין לי מושג מה זה ואיך אני יכול להשיג את זה. השער הראשי נעול וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי: A RATHER LARGE KEYHOLE GAPES IS OPEN אבל אני לא מוצא שום דלת פתוחה,ושום LARGE KEYHOLE GAPES THAT IS OPEN ואין לי מושג מה לעשות. בTIME WARP אני לא יכול להשתמש וניסיתי הכל אך הוא לא עובד, וניסיתי לעשות הכל עם AKO ואני לא מצליח. והחלפתי נשקים וארמורים וכולם משודרגים למקסימום. חוץ מהכפפות שברמה 2 אודה למי שמבין בנושא ויוכל לסייע לי

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by bobby323,

המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by avnernir,

איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nore0,

חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by lior322,

הורדתי משחק nba 2006 שתי קבצים iso מלהלה עכשיו אני מנסה לשים אותם ב דימון טולס הוא אומר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ או משהו כזה עכשיו אני רוצה לצרוב את זה איך אני עושה את זה? עשיתי ככה נכנסתי לנרו עכשיו יש למעלה ברקורד burn image לחצתי על זה בחרתי את הקובץ של המשחק הוא צרב אבל שבאתי להפעיל את הדיסק המחשב הראה לי את הדיסק ריק האם עשיתי משהו לא סדר לא צרבתי טוב? האם מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by uzana2004,

http://www.bestgames.co.il/duo.html

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by roee3,

התקנתי את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום שם ? אני משתגע כבר מיזה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by roee3,

סיימתי להתקין את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום לו שם או מה אני אמור לעשות כדי להעלות את המשחק

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. החורף זהו הזמן הכי משעמם בעולם!!! אי אפשר לצאת לשחק כדורגל אף אחד לא רוצה לצאת כי קר בחוץ ועוד אם יש לכם YES אתם יכולים להשתגע בכלל שלפעמים אין שידורים בגלל הגשם אני מחפש פתרון לבעיה והפתרון הוא איזשהו משחק רשת המוני וחינמי שאפשר להנות ממנו איזה משחקים יש שאפשר להנות מהם?? :s05: שפכו את הלב אני מת לעשות משהו :-X

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Jack_g,

איפה אפשר להוריד את הסרטים שרואים במשך המשחק, הכוונה לסרטים ולא קטע מעבר בין קטע לקטע בשלב. אם אין אפשרות למצוא את הסרטים אז אולי איזה צ'יט שיאפשר לפתוח את הסרטים לגירסא של ה XBOX. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by The Ball,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by avi.hagit,

איפה אני יכול להוריד את הדמו של הניד פור ספיד הישן או החדש אים זה אפשרי בכלל?? אם כן תנו לי את הקישור עד להורדה כי אני לא יודע מה עושים שם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by ares13,

www.gindis.com

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by avi.hagit,

אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by MadCat125,

שלום חברה...! התקנתי כרטיס מסך חדש GEFORCE 6600 ויש לי מחשב P4 2.8 . 512 RAM עכשיו במשחק עשיתי AUTO DETECT PREFOMENCE סבבה? הוא בדק ושם לי הכל HIGH. הפעלתי..חצי שעה טעינה ואז סרטון. ופתאום המחשב נכנס למצב של STAND-BY הוא כאילו כבוי, אבל הוא דלוק...והבעיה שאי אפשר לעשות כלום...רק ריסט. שיניתי הכל ל-MEDUIUM ועוד פעם זה קרה... עכשיו שמתי על LOW והוא פועל כמו שצריך... השאלה היא : מה הבעיה, מה גורם לזה, מה ניתן לעשות, זה בסדר?????

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך לשנות את המיקום כי אין לי מקום בכונן ברירת מחדל ולא מצאתי שום אפשרות לשנות את מיקום ההתקנה . צריך עזרה דחוף

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by Omerole,

פשוט אין לי סאונד,ניסיתי אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות בסאונד ואומר שהכרטיס שלי לא תומך OpenAL . מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by staticx,

האם נמצא פתרון לבעייה שהמשחק פשוט עובד מהר מידי, שלמשל 10 שניות במשחק הן 4 שניות אמיתיות זה קורה ב NFSMW בעיקר והמשחק נהיה בלתי אפשרי מרוב המהירות, ולאחרונה נתקלתי בבעיות גם ב COD2 שהדמויות פשוט עומדות במקום עם ידיים פרושות והנשק באויר... מוזר לאללה. מישהו כבר פתח על זה נושא לפני כמה זמן אבל לא ראיתי שקיבל תשובה, למישהו יש בכל זאת רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Posford,

ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.