עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני זוחר שיש בתקיה של F.E.A.R קובץ שגורם לקול לפעול (במשחק F.E.A.R) אז מי שיש לו עדין תמשחק ויודע על מה אני מדבר שישלך לי בבקשה . אני צריך כי יש משחק שלא פועל לי הקול אז אולי זוות הבעיה אין לי כוח להתקין את F.E.A.R בשביל זה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  2. איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by g_s,

כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by adversary,

כנסלשחק בגורל בואו לחלוק עמנו חוויה והכנסו למשחק הישראלי הראשון המבוסס דפדפן. כן מה ששמעתם! אין צורך להוריד כלום ולהתקין כלום!פשוט התחברו אל האינטרנט, כנסו אל הלינק לעיל, הירשמו בחצי דקה, והתחילו להילחם ולהתקדם! אז איך כל העניין עובד? פשוט מאוד! אתם מקבלים דמות הנמצאת ברמה 1, נלחמים נגד אנשים אחרים, כל ניצחון מזכה אתכם במספר נקודות ניסיון, שאותן אתם צוברים אט אט, עד שלבסוף אתם מגיעים אל רמה 2. ברמה 2 והלאה, ניתן לקנות חפצים רבים ומגוונים שישפרו את כשרונות הלחימה שלכם, ניתן להרוויח כסף, להקים שבטים, וכך, אתם יכולים להילחם נגד מפלצות, להציל חברים מהשבט שלכם אשר נתפסו ע"י אותן מפלצות מרשעות, לצאת לקווסטים משותפים עם שחקנים ברמות גבוהות ונמוכות יותר, להילחם בקרבות קבוצת…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Master-Chipsets,

אחרי "שהתקנתי" את הפאטצ' האחרון 1.12 הופיע לי השגיאה הבאה( מצורפת תמונה ) "התקנתי"- הודעת שגיאה גם כן (מצורפת תמונה שהוא לא יכול להתקין את הפאטצ') יש לציין שיש לי CD KEY מקורי ושניסיתי כבר הרבה פעמים להסיר את המשחק ולהתקין את הפאטצ' מחדש אך הבעיה לא נפתרה הורדתי גם מספר פעמים ממספר אתרים את הפאטצ' וניסיתי להתקין מה לעשות?! [attachment deleted by admin]

6. Started by X_Dror,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4698072.stm בהחלט מהלך מלוכלך של מיקרוסופט, אבל מה איכפת לנו הישראלים? אנחנו בכל מקרה לא קונים את ה- Windows שלנו ולפחות עכשיו אנחנו יודעים שכן מתוכנן Halo 2 למחשב

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by M.G.,

לפני כמה זמן התקנתי את Need for speed most wanted - Black edition. עשיתי career חדש, ושמתי לב שלפעמים זה מדלג לי על מתמודדים ב-Blacklist, כלומר, אחרי שניצחתי את מספר 11 ברשימה, הוא קפץ לי למספר 9 (דילג על 10), וכו'. מישהו יודע למה זה קורה? אולי ישנו באג במשחק? יש אולי דרך לפתור את זה? דרך אגב, המשחק סוף הדרך!!!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. אז ככה נתקעתי כי כשבסוף אחרי שאני נכנס לעיר הזאת אומרים לי ללכת לטירה. אני הורג את כולם ואני לא יודע מה אני צריך לעשות

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, כאשר אני פותח חדר ב-C&C Generals: Zero Hour, חבר שלי, שמשתמש בראוטר, לא יכול להכנס, בעוד שכל שאר החברים שלי יכולים! זה לא עניין של פיירוול, כי שנינו הורדנו וזה לא עזר, יש לנו את אותה הגרסא של המשחק - 1.04, כמובן שיש לנו סידיקים שונים - הכל בסדר, אבל כל פעם כשהוא מנסה להתחבר אלי, כתוב לו "Connection Timed Out" כאילו אין בכלל שרת! אני מבין שזה כנראה בגלל הראוטר, יש לו בבית שני מחשבים אשר מתחברים ל-HUB, משם למודם בזק, ומשם כבר לאינטרנט... איך ניתן לסדר זאת, שהוא גם יוכל לשחק איתי? אולי אפשר לסדר לו חייגן? הרי ב-OPTIONS יש 2 IP שצריך להזין - LAN IP ו-ONLINE IP: אין לו ONLINE IP כי אין לו חייגן - הראוטר מחייג לבד, אז אנא עזרו אם אם זה אפשרי! תודה!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  10. שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by nore0,

http://img446.imageshack.us/img446/4782/farcry00095zh.jpg מה זה הברק הזה שעל החייל ? לא זכור לי שבמשחק זה ככה איזה אפקט זה ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Axel Foley,

אני משחק בשרתים בחו"ל בפינג שנע באיזור ה-100 ובשרת של warzone בסביבות ה-30. הבעיה היא שכל כמה דקות הפינג קופץ ל-600 -700 וחוזר למטה אחרי כמה שניות. הבעיה היא שאם הפינג לא חוזר מהר למטה ה-ADMIN זורק אותי מהשרת וזה במילים עדינות מצב מסריח יש לי חיבור של בזק (ADSL) אם זה קשור למשהו. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המבאסת הזאת. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. תקופת המבחנים החלה! מי כאן מכיר משחק מחשב למשחק הלוח סטרטגו (או בוורסיות השונות שלו - טקטיקו, סופר טקטיקו וכו') הכולל משחק רשת (LAN ו/או אינטרנט)? יש לי גרסה של סטרטגו: www.hwzone.co.il/newspics/mor/save/strat.zip אבל אין שם משחק רשת נראה לי. יש עצה?

• 8 תגובות
    • 11.7k צפיות
  14. Started by tombcatz,

לא כולל שום נושא הקשור לווארז חבר שלי קנה לפני איזה 3 חודשים המשחק BATTLEFIELD2 מכיוון ורציתי להתנסות,התקנתי את המשחק גם אצלי ואהבתי... מזה חודשיים לא שיחקתי במשחק,והחלטתי לעדכן אותו ולבדוק... אבל מכיוון ואני לא רוצה להשתמש בCD KEY של חבר שלי,החלטתי לקנות CD KEY משלי באופן עקרוני,מחר אני אמור לקבל את הCD KEY שאני קונה [אני קונה סידיקי מקורי דרך MGAMERS...שקונים סידיקיז מיצרניות...דבר חוקי לחלוטין-אני משלם 89 ש"ח ומקבל חצי מוצר-כלומר-סידיקי מקורי,בלי קופסא ובלי דיסק...] אבל מכיוון ובבעלותי יהיה רק הסידיקי,רציתי לדעת האם ניתן להריץ את המשחק ללא דיסק? [באמצעות IMAGE או באמצעות קראק] חבר שלי אמר שכשהוא ניסה להפעיל עם IMAGE הפאנק באסטר סירב לחבר אותו לשרתים,עד שהוא הכניס ת'דיס…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?

16. http://www.dumpalink.com/media/1138995541/Spa_Hotlap_Comparison

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

איך עוברים את השלב swamp??? אני לא מבין מה אני צריך לעשות, שום דבר לא משפיע על המפלצת הזאת הדבר היחיד שהצלחתי לעשות לה זה להקפיא לכמה שניות את היד שלו (כשהוא שולח אותה מתוך המים)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by EgoManiac,

את האשכול הזה פתחתי בגלל שבאשכול הקודם סיכמתי הכל ואמרתי שהבנתי ועכשיב כבר לא היו מתייחסים אז השאלה איך מתבצעת הקנייה מSTEAM? כאילו איך אני מקבל את הCD-KEY?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by yotam360,

אני מכניס את הדיסק לוחץ התקנה ואז מופיע החלון הזה:

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by ariebel,

אז ככה...אני תקוע בשלב הזה...שאתה רודף אחרי איזה כרכרה על סוסים ואז קופץ עליו האויב ונופל איתך לאיזה מקום עם זירה, את הזירה הזאת הוא מעלה באש מסביב ואתה נשאר להלחם עם שתי גורילות שמכה שלך לא מזיזה להן וכל מכה שלהם מורידה חצי מהבריאות. עכשיו...הבנתי את הדרך לעבור את זה אבל אני לא מספיק ליישם את זה, הם יותר מדי מהירים! אז ככה: א. אם יש לכם טיפים מיוחדים שלא עליתי עליהם...please! ב. אם יש לכם טריינר נוראמלי שעובד גם עם משחקים שמורים ולא עושה בעיות של Safe Mode, כי הורדתי כבר שלושה ואף אחד מהם לא עובד

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by nore0,

שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by alonpartuk,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by EgoManiac,

אני מעוניין לקנות את המשחק ואני לא יודע איפה לקנות :-\ איפה יש מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Jinjis Han,

אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.