משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
ועל מה הוא בדיוק ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני לא יודע אם זה המקום , אבל כבר ממש נואש. כמעט כל משחק שמותקן אצלי על המחשב , נתקע בשלב כזה או אחר , עושה רושם שזאת בעיית סאונד. הנה המפרט שלי , אשמח לקבל כל הצעה או פתרון... AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ DFI nF4 Leadtek Winfast PX7800 GT Extreme 256MB Samsung 1GB DDR 400Mhz אם יש צורך בפירוט נוסף אנא עדכנו אותי. תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.... המפרט בחתימה. 8000 שקל כמעט ואני ממש מאוכזב.! יש הרבה בעיות ובעיקר מעיין תקיעות כאלה במשחקים. לא משנה באיזה גראפיקה אני עושה תמיד יש התקעיות האלה. קוויק4 טס בכל מצב ובכל גראפיקה אבל עדיין יש את התקיעות זה ממש לא יכול להיות עם 2GB זיכרון וכזה כרטיס מסך. הבנתי שיש בעיה עם מעבדי dual core ומשחקים! הורדתי את כל התיקונים של amd ושל MS שאמורים לפתור את הבעיה. ניסיתי לתקן באמצעות affinity לבחור רק במעבד אחד וגם זה לא עזר. פירטמתי כבר פעמיים והתקנתי את כל הדרייברים,העידכונים והביוס הכי חדש ללוח שלי! טמפ' בסדר גמור. התוצאות של 3dmark ושאר בנ'צים מעולות. וכלום לא עוזר!!!! האם למישהו היה את הבעיה ואיך הוא טיפל בה?? מה עלי לעשות? זה ממש עלה לי על העצבים...אולי הבעי…
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ממש ממש ארוך ובלי סוף משימות, אבל אולי מישהו זוכר. כאשר מגיעים לעיר המדברית בשם ald-ruhn הדמות בשם Aengoth The Jeweler (שהוא זה שמחלק את המשימות בעיר לגילדת הגנבים) נותנת לי משימה. הדמות אומרת לי שאין כרגע אף אחד בגילדת הקוסמים ושאני יגנוב משם פריט שנראה: devil tanto קיבינימט. אני לא מוצא שום דבר כזה .אגב, יש שם ארון שצריך בשבילו pick lock 100 ושני תיבות עם pick lock 75 אני ממש לא רואה את עצמי מגיע למספרים האסטרונומים האלה. יש למישהו עצות הסברים או פתרונות???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה משחק נגד המחשב בלי להתחבר לסרברים וכו' יענו שהמחשב ישחק נגדי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הורדתי postal 2 ואני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת DMG... יש איזו תוכנה לזה? הנה תמונת מסך: http://img304.imageshack.us/img304/791/dmg3ma.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שיחקתי בו קצת והוא נראה משחק נחמד ++ , גרפיקה יפה , הרבה נשקים ועלילה מקורית עוד מישהו פה משחק במשחק הזה ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צוות חוקרים בקנדה, הגיע למסקנה שמשחקי מחשב מחדדים את המוח מעניין אולי הם פאן-בויס של ATI http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=224067&sid=10
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לעזאזל זה אפשרי? כל היום סבלתי מבעיות התחברות במשחק...הפינגים היו מזוויעים ומכל שרת שהתחברתי אליו התרסקתי... בשבל מסוים נכנסתי לשרת RANKED כהרגלי...אולם כשהתחלתי לשחק בו,משהו היה מוזר-המפה נטענה,הכל היה טוב ויפה,אבל לא יכולתי לבחור שום SPAWN POINT,על המפה עצמה היו ציורים מוזרים,לא היה סאונד ולא ראיתי אף שחקן,למרות ששיחקו שם משהו כמו 40 שחקנים [השרת כמובן-הוא שרת ראנקד חוקי,לא פרוץ או משהו!] חיכיתי רגע,ואז המשחק התרסק וקפץ חזרה לדסקטופ שניה אח"כ קיבלתי את ההודעה הבאה [מהנורטון אנטיויורס]: norton antivirus has blocked default master paradaise trojan horse והמקור שלו,לפי האנטיוירוס,בא מ-BF2.EXE בבירור קצר על הסוס הטרויאני הזה,מסתבר שהוא נכנס דרך פירצות בפיירוואל [וכמובן,…
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי קובץ rar שבתוכו יש איזה 66 קבצים ואני לא יודע מה עושים איתם!! משהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
מחפש משחקים בסגנון -Max Payne - הסגנון של הסוכן היחיד
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המשחק מדהים איזה גרפיקה אבל הוא עובד בצורה קצת משונה (בסלוו מושין איטי כזה) ככה זה אמור להיות ? אולי צריך איז פא'צ ?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק בד"כ דרך XFIRE, נכנסתי ואז בדיוק כשהוא נכנס לסרבר (לפנישהוא מציג את ה loading ) >> מסך שחור ויוצא אוטומטית מהמשחק ניסיתי להכנס בלי כלום אלה מהתפריט של המשחק, אותו הדבר מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לראשונה בעולם - משחק מחשב שיוצר במיוחד לאליפות עולם - והוא כולו בחינם! הכירו את TrackMania Nations, משחק המכוניות החדש מבית Nadeo. איך משחקים? והאם יש שרת ישראלי? (כן!) היכנסו! כאמור, לראשונה בעולם, מפתחת משחקים עולמית בשם Nadeo, חברה יחד עם יצרנית כרטיסי המסך מהגדולות בעולם Nvidia, ועם אליפות העולם במשחקי מחשב ESWC, והתוצאה: משחק שכולו חינם, עם טורניר באליפות העולם - ופרסים על סך 40,000$. TrackMania Nations הינו משחק מכוניות מרובה משתתפים, המבוסס על שרתים מקומיים, כאשר כל השרתים מחוברים לשרת המרכזי של Nadeo, וכל שחקן מקבל דירוג שנשמר לו. במשחק תוכלו להתחרות נגד מכוניות בשרת אחד, להתעופף לשמיים, לנסוע תלויים מהשרת, והכי טוב? לבנות מפות בקלות יחסית. המשחק הושק במיוחד…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שקניתי את השמחק מקורי לחלוטין - אבל אין CD Key. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תודה לכל המצביעים תודה על התמיכה
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בוא נראה אם באמת יכולים לעזור לי ולהוכיח את הפורום הזה. שאלתי כמה פורומים ואף אחד לא ידע לתת לי. מי יכול לתת לי צ'יטים ל Wolfeinstein:Enemy Territory לEtpro 3.2.4 - גרסת ההגנה של המשחק תודה אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש על BF2 וקראתי חוקים ולא מצאתי אם אפשר לשחק BF2 ברשת. יש לי את המשחק אבל לא ברשת. אז השאלה היא האם אני יכול לשחק BF2 ברשת בחינם או שצריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-