משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום! טוב, אני תקוע בוואזיר. אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.
-
יש לי fx5200 עם 128 זיכרון (כרטיס חדש ליפני שבוע ) אני מנסה להפעיל את המשחק וההקול עובד טוב ורצוף אבל במסך אני רואה כמו שיש שלג בטלויזיה רק בצבעים למה זה לא עובד לי???? :s05:
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ראיתי שזה יצא המשחק שווה משהוא? אחרי COD2 נראה לי זה סבבה לא?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני טיפה בבעיה: אני פותח שרת DEDICATED זה נותן לי IP רק של LAN .. ואי אפשר להתחבר מ INTERNET .. וכן עשיתי SV_LAN 0 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם יש שם משימות (כמו COD) או שזה משחק רשת ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה אני ניכנס למשחק והוא יוצא ממנו
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בעיקרון אנחנו רוצים להתחיל ולהריץ את הענינים, משחק היכרות כולל מקרופונים. ובנוסף: אנחנו צריכים להרגן אתר להמשך הדרך. לידר שיקח אותנו בידיו החמות . (רצוי אחד שהיה כבר בעבר ושיודע מה לעשות) שרת בהמשך הדרך. מי שמוכן להשקיע קצת בקלאן החדש הזה , מבורך. רעיונות מעשים ופיתרונות יתקבלו בברכה. יש לציין ששום דבר לא נעשה בכסף אלא מרצון טוב ובכייף.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/news/6145786.html
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק והכל הולך טוב אבל כשאני מנסה לכנס לשחק אני מקבל שגיאה..(תמונה) נסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר ..וגפ נסיתי לעשות RR למחשב גם לא עזר .. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג ASUS ATI X800XL והיום עשיתי עדכון לדרייבר שלו, ומשום מה באמצע שאני משחק ב-NFSMW הוא יצא מהמשחק ומאז אינו יכול להיכנס שוב. למישהו יש אולי המלצות לפתרון הבעיה? אני מאמין שזה בהגדרות של המשחק או בתוכנה של הכרטיס מסך. אגב העידכון הוא ל-CATALYST® Version 06.3 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
יש לי Gran Turismo 1 לפלייסטיישן 1 ואני רוצה לצרוב אותו ולשחק על ה PS2 שלי המשחק הוא בעיקרון CD-R אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD-R? כי אני לא רוצה לאמץ את העינית
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
ענקקקקקקק! חשבתי שהמשחק יהיה ענק,אבל לא ציפיתי לציון כזה מפחיד על המכה הראשונה עכשיו אני בטוח שהמשחק מעולה המגזין OFFICAL XBOX MAGAZINE נתן למשחק [בגירסאת הXBOX360 שלו] ציון של 95 מתוך 100 עכשיו רק צריך למצוא סריקות של המגזין כדי לקרוא ת'כתבה עידכון: המגזין UK PC GAMING נתן ציון 93 מתוך 100 למשחק חשוב לציין שבזמנו,כש-MORROWIND יצא [הכותר הקודם בסדרה],המגזין UK PC GAMING נתן לו ציון של 82...ככה שיש שיפור משמעותי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מתי יוצא battlefield 2 :euro force
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתי יצא crysis ? זה נכון שהגרפיקה שם תהיה לא מהעולם הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-