עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tania131,

רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני משחק hitman ן- need fpr speed ובשני המשחקים האלו אני לא יכול לשמור

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  3. Started by kingpin,

מישהו משחק במיקרה במישחק flatout זה המישחק הכי פצצה ששיחקתי בזמן האחרון זה מכוניות מיתנגשות אם שיפורים קלים מרוצים ותחריות בונוס הכי הורגות שיש תיראו בתמונות אתם תיבנו ממולץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KOBRA CHOPER,

מתי יוצא HALO 2 ל PC?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by klayton,

טריילר:

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by dreamt,

שוחרר טיזר קטן על המשחק, בסוף כתוב תאריך מסויים, יש מצב שבקרוב המשחק ישוחרר.. http://modernwarfare2.infinityward.com/

• 75 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. Started by redti,

אני משיג את המשחק הזה בקרוב ורציתי לדעת אם זה אמור להיות משחק המשך למשחק הקלאסי SUDDEN STRIKE 2?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by MalGano,

היי, קודם כל, זה משחק מ-2011 למי שבמקרה חשב שיצא משהו חדש. שמתי לב כי המשחק חסום ב-steam לישראל ולא הצלחתי להבין מדוע. המשחק מופץ ע"י codemasters שבד"כ לא חוסמים, והמשחק הקודם בסדרה מ-2009 (Dragon Rising) גם לא חסום. מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by OC,

תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני בודק עכשיו ספקים/תשתיות לאינטרנט, ומאחר ואני בענייני משחקים ברשת, רציתי לדעת האם מהירות ה-upload יותר חשובה ממהירות ה-download כדי להשיג לאג (פינג) נמוך. האם 1.5 down ו-512 up זה עסקה סבירה? תודה! -דרור

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  11. Started by IG,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087042,00.html המקלדת שלי רטובה מהריר שנוזל לי...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by naoriko,

שלום רב! רכשתי את המשחק GTA V למחשב לאחר התקנה מלאה של המשחק והרשמה אצל רוקסטאר + הורדה ופתיחת חשבון סטים אני מנסה להיכנס משחק, וקופצת לי הודעה שגיאה ( ראו בתמונה מצורפת ) בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות :-(

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום אני מעוניין לרכוש את המשחק "ספיידרמן - חבר או אויב SPIDERMAN FRIEND OR FOE האם מישהו יודע היכן/ באיזה חנות ניתן למצוא אותו? אני מבין שזה משחק בן לפחות שנתיים, 2007 או משהו בדומה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... תוכלו בבקשה לתת לי שמות של משחקים בסגנון המשחק הנ"ל ? מבחינתי זה המשחק אחד היפים שראיתי גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרפיקה. אם אפשר בבקשה משחקים עם גרפיקה ממש טובה ושיצאו באיזור השנתיים האחרונות. שיחקתי כבר: Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 crysis 2 Medal Of Honor 2010 Call of Duty Modern Warfare 3

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

הסוף בכלל לא היה מובן לי. וזה אמור להיות סוף עצוב??? זה הפעם הראשונה שאני מסיים משחק ויש סוף לא טוב :'( מישהו יכול להסביר לי מה קרה בסוף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Salwaby,

שמעו .. איך אני משיג עוד lockpicks ? נגמרו לי כולם ואני צריך לפרוץ לאיזה chest בבית של איזה מישהי במשימה spies אם אתם יודעים על מה אני מדבר .. די בהתחלה... (אני לא מצליח למצוא את המוכרים בעיר, למרות שאני בספק אם הם מוכרים lockpicks ךםך) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נראה חביב חשבתי לקנות המשחק הוא גם בתור SINGLE PLAYER ? כמו COD4 שניתן גם כמשחק עצמו בסינגל וגם ברשת \ או שהוא רק למולטיפלייר ברשת ? ואם רק למולטיפלייר - יש שרתים בכלל בארץ ? 10X

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. כותרת אומרת הכל...יש כזה משחק שאפשר חופשי לשחק משחקי קלפים ברשת מול אנשים?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. אני גיימר וותיק משנת 92. המחשב הראשון שלי היה 386. שיחקתי באינספור משחקים מעולים לאורך השנים. אבל בשנים האחרונות אני מרגיש שהפסיקו לפתח משחקים טובים. נתחיל בזמן שיותר לא יוצאים משחקים מקוריים. כל משחק שיוצא לשוק הוא גרסה העתק - הדבק + מספר שינויים קטנים של משחקים אחרים או שליד שמו מודבקת הספרה 2/3/4. אם זה לא מספיק משחקים גם פונים למכנה המשותף הנמוך ביותר. אין יותר משחקים כמו Deus Ex או Baldur's Gate. היום המגמה היא לפתח משחק כמה שפשוט יותר, שיפנה לקהל רחב יותר, כדי שהחברה תרוויח יותר כסף. בנוסף, יותר לא קיימות חברות קטנות ומקוריות. שוק המשחקים נשלט בידי חברות ענק כמו EA או UBISOFT, שרוכשות מפתחות קטנות וכופות עליהם לפתח משחקים נטולי מקוריות. המצב כל כך גרוע שבשנתיים האח…

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by OR007,

נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cr4ck,

יש לי בעיה , הניד פור ספיד עובד קטלני משהו אבל יש בעיה קטנה , אני רוצה לשחק און ליין , וזה מבקש ממני להוריד איזה פאטש מעצבן זה שואל אם אני רוצה לסגור את המשחק והוא יקשר אותי למקום שממנו אני יוריד את הפאטש , ולכאן זה מגיע http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp אוקי אני לוחץ "download patch" יופי עכשיו הוא רושם "patch installed" wtf? כלום לא עובד וכלום לא הותקן זה נראה לי רק תמונה שמתחלפת שלוחצים עלייה. מה שכן יכול להיות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה אז שאלו אותי את השאלה הזאת אם אני רוצה לתת לאספלוור לגעת במחשב שחכתי מזה השאלה הזאת ואז אתה צריך לענות אם כן או לא ויכול להיות שבחרתי לא אני לא זוכר. יש איזושהיא דרך להחזיר את זה? או איזשהיא דרך ל…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. Started by manbot,

טוב אז ככה, היום השגתי את כל השידרוגי ביצועים רמה שלישית, והחלטתי לעשות בדיקה קטנה של מהירויות של מכוניות עם כל השידרוגים האלו. אז ככה: אם אתם שמים N2O מתחילת הילוך רביעי עד שהוא נגמר (אחרי העברה להילוך שישי בד"כ) אז בינתיים לפי מה שבדקתי הS2000 תהיה הכי מהירה ב338 קמ"ש (עוד לא בדקתי את המאזדות) אם אתם שמים מתחילת הילוך חמישי עד הסוף אז המכונית הכי מהירה בינתיים לפי בדיקותיי היא הסופרה (344 קמ"ש), אבל אם אתם משתמשים במכונית שלכם (שמקבלים במהלך המשחק כל מיני שידרוגים למנוע שאי אפשר לקנות) אז היא תהיה הכי מהירה. הS2000 תהיה גם הכי מהירה פה, ששמים N2O מתחילת הילוך שישי ועד הסוף, ב362 קמ"ש. בלי N2O המכונית הכי מהירה תהיה הסופרה,ב314 קמ"ש, אבל שוב, המכונית שלכם יותר מהירה) השי…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. ממתי המנהג הזה החל? לאחרונה אני נתקל במקרים רבים של חברות אשר מפיצות משחקים בעלי תכונות של שוברי קופות (Halo, Call of Duty) אשר נותנות עדיפות על פירסום של הכנסות ממכירות משחקים על פני מספר העותקים שנמכרו, על מנת להציג את ההצלחה שלהם (מנהג שמקורו בתעשיית הקולנוע). לדוגמא: לאחר ש-Black Ops 2 יצא, אקטיויזן פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 השעות הראשונות להשקתו (חצי מיליארד דולר), כאשר מספר העותקים שנמכרו, נותר בלתי ידוע (לינק) (ניתן לקרא גם בערך בויקיפדיה האנגלית, שבינתיים רק סכום ההכנסות ממכירות משחקים מופיע שם, ללא מספר עותקים שנמכרו). באופן דומה, לאחר ש-Halo 4 הושק, מיקרוסופט פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 שעות הראשונות לשחרורו וכן את הכנסות סוף השבוע שלו, ונכון ל…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by redti,

שלום לכולם, היום היה לי מקרה קשה דיברתי עם חבר בטלפון בסתם התחלתי לשחק עם העכבר : באותו זמן הייתי בתפריט של המשחק Armed and dangerous כמה שניות אחרי שניתקתי לחבר שלי גיליתי שמחקתי שמירה שלי במשחק אחרי 4:30 שעות משחק!!! ואין לי מוטיבציה לחזור לשחק את כל זה מהתחלה זה הרס לי את היום!!!!!!! ומה שדפוק זה היה משחק יפה עם סרטונים נחמדים כאלה, מבאס בטירוף..... אז זה קרה לכם פעם?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.