משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הלהיט של בת'סדה זכה לעדכון לגירסה 1.5, שמביאה איתה בין היתר בטא פתוחה לתמיכה הרשמית במודינג כחצי שנה לאחר שהושק, Fallout 4 הנהדר מקבל מתקרב סוף כל סוף לרגע בו נוכל לקרוא לו משחק 'שלם' – עם ההשקה המלאה של תמיכה במודים ובכלי ה-Creation Kit ליצירתם. ההשקה המלאה עדיין לא כאן, אך עדכון 1.5 של הכותר (שמוסיף רשמית את מצב ההישרדות החדש והמאתגר) אשר הושק עתה מביא בטא פתוחה לתמיכה במודים, שמתבססת על פלטפורמת האתר bethesda.net של המפיצה ומובנית בתוך המשחק עצמו, בניגוד לכותריה האחרים של המפתחת המצליחה בעבר אשר הסתפקו בהתקנה ותמיכה חיצונית ליצירותיהם של המוני החובבים. מודים עבור Fallout 4 היו זמינים, בצינורות פחות רשמיים, כבר מהיום הראשון בו היה ניתן לשחק בכותר הפעולה…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד איזה חודש שיחקתי בו הסרתי אותו מהמחשב ואז רציתי שוב להתקין אותו זה סיים להתקין העתקתי קראק והוא לא עובד
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה החמשת המשחקים שלדעתכם חובה שיהיה בכל מחשב....בלי קשר למערכת חזקה או חלשה...
-
- 103 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
-
שלום, היום התקנתי את המשחק :gladiator sword of vengence ואני רוצה לציין שזה משחק עם גרפיקה מאוד יפה! אבל השליטה שם ממש על הפנים, וגם אי אפשר להגדיר אותה מחדש...... ניסיתי להגדיר את השליטה מחדש ועכשיו הוא לא יכול לזוז לא משנה איזה כפתור אני לוחץ! למישהו יש את המשחק הזה ואולי יכול לעזור לי? מה דעתכם על המשחק (אם יש לכם אותו כמובן)? מה עושים אחרי שרואים את הסרטון שהוא מדבר עם שתי ילדים אחד עם מסיכה של פרצוץ עצובו השני פרצוף שמח! אני מתחיל לרוץ במן שדה כזה ואני צריך למצוא דברים מסויימים מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי את אפשרות המחשב לעזרה (SYSTEM AID) ועדיין אני לא יכול להעביר הילוכים בלי שהמחשב יעביר לי גם! איך משנים את זה? התחרפנתי אני משחק עם הגה וזה מעצבן ביותר...
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כותר הפשע החדש רק הושק וכבר מצליח להסתבך עם השחקנים לכתבה
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה המשחק painkiller אפשר למצוא באתרי חיפוש של ביטורנת(bittorent) ואולי בעוד מקומות אבל לא חיפשתי... המשחק 3dshooter שנראה מעולה!!!! משחק בסגנון סריוס סם... הרבה מפלצות בלי הרבה חשיבה הרבה דם וגרפיקה מדהימה...!!! אצלי הוא רץ לא רע בשביל כרטיס מסך מעפן כמו שלו( כמובן שלא היה חלק ((( אבל הלך..) באמת שאחלה משחק (זה כמובן דמו...ליקד(מודלף) ) אולי נוכל לעשות איזה משחק מולטיפלייר אם עוד אנשים יורידו... ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי את Thief Gold (הראשון) וHL1 והרזולוציה משתנה כל פעם כשאני עובר מהמשחק לתפריט הראשי . יש איזה תוכנה שיכולה לאלץ את המסך להיות ברזולוציה קבועה ? אני זוכר שהייתה אפשרות בדרייבר של ATI ,אבל עכשיו אני לא מוצא אותה.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 14:24:11 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
להיט העולם הפתוח של חברת Rockstar Games מהדור הקודם ינחת סוף כל סוף גם ב-PC, בהנחה שיש לכם גישה לשירות ה-PlayStation Now להזרמה ישירה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את השלט הנ"ל עם החיבור שמחברים למחשב בכדי שאוכל לשחק ב-PC שלי עם השלט של ה-XBOX360. התקנתי את הדרייבר ולחצתי על הכפתור בשלט ובמקלט שלו והוא זיהה אותו אבל שאני משחק GRAW2 ומנסה עם השלט כלום לא קורה. האם פיספסתי משהו ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3... התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר! מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת? תודה מראש! נ.ב: המפרט שלי: amd 2000 512 ddr ge force 4 ti 4200
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
גם בדמו של BF2 וגם בFEAR לא מצאתי אופציה ל 1280X1024, רק על 960. מה ניהיה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קבלו לינק http://www.gamershell.com/news_bHeatOfBattlebv0.3Releas.shtml
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המחשב מספיק חזק, CSS פועל ב1920x1080 חלק 150FPS +- תמונה: http://img389.imageshack.us/img389/9712/aaprobbt9.png
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים.. אני רוצה להעביר חלק מההרחבות לכונן אחר(כבר אוזל המקום ב-SSD). אין אני עושה את זה ושיפעלו, האם הזמן טעינה יהיה משמעותי ביותר?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי פיפא 2007 ויש לי ראוטר אבל אני מנתק אותו כדי לשחק בצורה פשוטה במולטיפלייר בלי להסתבך אז עכשיו יש לי אינטרנט יחיד רגיל במחשב וכל פעם שמישהו מביא לי את האייפי שלו או שאני מביא לו את שלי הפיפא אומר לי שההתחברות נכשלה וגם שיש לי ראוטר אני לא מצליח לשחק עם אף אחדד מישהו יכול להביא לי מדריך ולא מהאתר gamer מדריך טוב שיסביר לי טוב איך לשחק מול מישהו בלי שיעשה לי conection failed
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איך שומרים בFLAT OUT ULTIMATE CARNGAE ? בהתחלה לא עשיתי תמשתמש LIVE או משו כזה..והמשכתי לשחק..ולא הייתה בשום מקום אפשרות שמירה אז כשיצאתי מהמשחק זה לא שמר כלום =\
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתונים עדכניים עבור חודש נובמבר 2017 הגדול מצביעים על כך שקונסולות ה-PlayStation 4 ממשיכות להוביל בהיקפי המכירות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי מהאתר Curse-Gaming.com מספר Addons, שימו לב לתמונה: [ככה נראת התיקיה של הAddons שלי, שמתי אותם ב D:\Games\World of Warcraft\Interface\AddOns]. כשאני נכנס למשחק הכול נראה כרגיל, עקבתי אחרי ההוראות של קובץ ה ReadMe, ועדיין, כלום!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
דרושות המלצות למחשב ממש ישן: p4 + geforce 4. אשמח לקבל כמה המלצות למשחקי FPS שעוד רצים עליו (לא מולטיפלייר). משחקים שאהבתי: Halo חחחחחחחחחחחחח הראשון, call of duty, close combat: first to fight, delta force. לא אהבתי: גוסט ריקון, ריינבו 6. תודה.
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-