עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המפרט של המחשב:[[ Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 תודה....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DivineS,

*אשכול מעודכן* הבתים המעודכנים: לחצו כאן בשביל החוקים המלאים לכו לאשכול הרשמי. בשביל למנוע שאלות מפגרות: השלב הראשון מתחיל מחר (יום שלישי, 9.3.2013) בשעה חמש בצהריים ונגמר ביום שלישי הבא (9.10.2013) בשעה ארבע בצהריים, זאת אומרת שלכל קבוצה יש שבוע שלם לשחק נגד שאר הקבוצות הנמצאות באותו בית איתן. חוקים: במהלך הבתים הקבוצות ישחקו BO1 מפה אחת, הקבוצה הראשונה שמגיעה ל-13 מנצחת במקרה של 12-12 (תקו) כל קבוצה תקבל נקודה אחת, הגמר ישוחק בשיטה של BO3 שתי מפות ובמקרה שיוצא תקו בשתיהן עוברים למפה שלישית שתקבע מי המנצחת. Anti-Cheat: מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן. על הקפטנים של הקבוצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חברים , אני על סף יאוש. אני במשימה לפני אחרונה (קינסשאה - חלק 2) ומשום מה כל פעם שאני רוצה לטעון מחדש SAVE שלי (כלומר לעשות LOAD) , המשחק עף. ניסיתי להתקין שוב וזה לא עזר , חיפשתי בפורומים ולא ממש מצאתי תשובות. מישהו מכיר את הנושא?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  4. היי יש לי בעיה במשחק מייפלסטורי.. כשאני מפעיל אותו נדלק לי מסך כחול והמסך רושם לי שאני מחוץ לתחום (רזןלוציה לא נתמכת) זו בעיה מוכרת? איך אני משנה רזולוציה במשחק...? HELP

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by eladbu,

לאחר התקנת המשחק הוא אומר לי שאין תמיכה ב DTX TEXTURE COMPRESSION [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 23:51:35 סליחה על ההקפצה הוא פשוט תוקע לי את הברואזר בעריכה...בקיצור ניסיתי להוריד תוכנה שנקראת GTX אבל היא מחפשת קובץ HOG שלא בנמצא יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by klayton,

http://news.bigdownload.com/2008/09/25/download-the-suffering-full-free-game/

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rikus,

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_halo_2.shtml#Halo%202%20WINXP%20LOADER%20v0.2 מה אמרתי לכם שיצליחו?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by Ewingum,

דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by chichy,

שלום כשאני משחק סקורץ' יש לי בעיה עם הקצב ריענון (ריפרש רייט) במסך. אם למישהו יש מושג איך לסדר את העניין. או אפילו איך לשנות את הרזולוציה במשחק... שיגיד!! כואב לי הראש מזה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DivineS,

13-11 GG 1st half 2nd half

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהמון מישחקים בזמן האחרון. לדוגמה במישחק-Prince of Persia T2T עם אני הולך אני שומע את הצעדים,או שאני רב עם מישהו אני שומע את החרבות,אבל נגיד יש סירטון קצר והוא צועק משהו אני לא שומע,ובמישחק SHADOWGROUNDS,אני לא יכול לישמוע את המיפלצות,או את האנשים מדברים,ליפעמים גם נעלם לי הסאונד של הרובע. ואגב ההגדרות שלי זה ככה: [עם זה לא ככה אז אין סאונד ביכלל,ואני מישתמש באוזניות.] אגב הדרייברים שהתקנתי זה RealTek Ac'97 ו K-lite codec pack. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by verynoti,

התקנתי את המשחק ןכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא פשוט נתקע ולא זז לי כלל אני מקבל את המסך של שולחן העבודה אבל בגדול והכל תקוע וכאשר אני נכנס ל-TASK MANEGER המשחק מופיע לי כלא מגיב למישהו קרה דבר דומה או שיש פתרון לזה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by yoni321,

אנשים שלום קניתי HALF LIFE 2 שבתוכו יש את הקאונטר עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הFPS שלי בזמן אמת? לגבי המשחק אני הבנתי שאפשר לשנות באפשרויות או משהו כדי שאני ייראה בצד את הFPS. אם מישהו יודע איך בבקשה דחוף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  15. כן כן כמו שאתם רואים בכותרת !פורס אמיו מחפש טריילר חדש וייצוגי לרשת שרתי המשחק המובילה בישראל . אנחנו מחפשים אנשים רציניים שחושבים שהם יודעים לערוך סרטונים ולביים אותם, והמשתמש שיצליח להשיג טריילר שהוא עומד על הקריטריונים שלנו יזכה בפרס שווה !דברים שחובה שיהיו בסרטון : • בראש ובראשונה אנחנו מחפשים מישהו שעורך ברמה גבוהה • חשוב מאוד שבטריילר תציגו את הדברים המיוחדים בשרת כמו הדואל, הסייג' , איוונטים למיניהם, חפצים מיוחדים , להציג את חנות ה X שלנו . • הסרטון צריך להיות לפחות 4 דקות !•חשוב לדעת שזה לא משנה מי עורך, הכי חשוב שאנחנו בסופו של דבר נקבל את הסרטון מוכן ! בין 4 ל 5 דקות הסרטון אמור להיות . פחות זה כבר ממש קצר . ואת הטקסט זה עניין של העורך, הכי חשוב להציג את זה …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by aviel3634,

אחרי תקופה ארוכה שלא העלתי סרטון מונטאג' חדש שלי במשחק battlefield 4אני מקווה שתאהבו ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם או לא ואם כן אתם מוזמנים לתת לייק ואם אתם חדשים ולא מכירים אותי אתם מוזמנים להרשם אז קחו לכם שתייה קרה תשבו בנוח וצפייה מהנה , גווד נייט

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by roc,

לאחר עצומה ענקית שבפורום גיימר בטלפילד שכולם ביקשו מחשב חזק יותר לשרת מאשר המחשב החלש שהם שמו,מה שגרם גם ללאגים..בסוף החליטו להשאיר את אותו מחשב ולקוות שלא יהיה לאגים בכל מקרה השרת חזר לתמיד עכשיו אם אני לא טועה. וגם אני צריך עזרה שטחנתי את הנושא אבל היא לא עוברת :( אני משחק בטלפילד 2 עם OC כמובן,אני יתן דוגמא..אני בתוך מטוס בWAKE ISLAND טס גבוהה פתאום חצי מפה שאני רואה (רק הרצפה לא המים) נהיה תכלת לשנייה ועובר..דאגתי והורדתי את הOC ובדקתי שוב.....שיחקתי קצת בSTRIKE AT KARKAND ופתאום אני רואה ריבוע לבן בהיר מאוד (כמו המשחק) אז זה נראה משתלב...בכל מקרה מה שאני כן יכול להגיד שהכרטיס גם במשחק אחרי שעה של משחק הטמפ' לא עוברת את ה50!! יש לי ספק של טרמלטייק 400WATT ובמשחקים א…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by Thug Love,

יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו יש הצעות פתרונות??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Toxin II,

http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/demo.html מבלי להרחיב יותר מדי, הדמו למשחק החדש בסדרת טומב ריידר. עם מנוע גראפי משודרג, שכולל את כל מה שאתם יכולים לצפות ממשחק בשנת 2008. מוריד עכשיו. אשמח לחוות דעת מכל מי שהוריד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בנושא נמצא הבעיה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by passanger57,

יש לי PS2 עם ציפ' ואני מחובר לפלזמה בחיבור COMPONNET מה עדיף משחקים ב PAL או ב NTSC - בחלק מהמשחקים בNTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN לדוגמה GOD OF WAR בPAL רואים אותו מצוין אבל במשחק בגירסת NTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ואז התמונה בפלזמה היא פשוט פזג ( האם אין ב PAL אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ) ??? אז מה עדיף ?????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by giliboy,

כשאני בא להפעיל את המשחק הוא אומר לי: the appliction has failed to start becouse OpenAL32.dll was not found העתקתי את הקובץ לספרית system וזה גם לא עזר... וזה זה גם אומר UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1577 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine מה לעשות???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Don_Makaveli,

אני רוצה לעשות משחק פורום, כל אחד משחק x תורות מעלה את השמירה שלו ושולח להבא בתור, מעלה תמונות ומידע על מה שהוא עשה בתור. מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. שלום,לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט ופה זה נראה הכי מתאים. האם מותר מבחינה חוקית לקנות מוצר אנדרואיד (טאבלט,סמארטפון,דונגל) להתקין עליו משחקים ישנים קלאסיים ולמכור את זה בתר מוצר אחר? אני אסביר אני אצטרך לקנות רישיון כדי למכור מוצר עם משחקים כאלה? (אפילו שהם ישנים קלאסיים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.