עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rhx,

שלום,דוד שלי ביקש ממני להביא לו משחקי נוסטלגיה ישנים בשביל הבן שלו,כמו אלאדין,דום וכו'. יש אתר שעדיין אפשר להוריד ממנו את המשחקים האלה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. לפני כמה זמן המלצתי על איזה tweak שמשפר את הטקסטורות הרחוקות (LOD tweak). מסתבר שבעקבות תיקון זה יש ירידה משמעותית בביצועים ותוספת באגים על המים פה ושם. עכשיו, אני שמח להציג בפניכם את הדבר הבא !!! הבחורים שהרימו את זה פשוט גאונים. אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייהם ישנם 2 מודים שבהחלט משפרים את הגראפיקה ("הרחוקה") ואין ירידה בביצועים. בנוסף, 2 המודים מחמיאים אחד לשני ושימוש בשניהם יחד מומלץ. בסך הכל מדובר בקבצי טקסטורות נוספים שהוכנו במיוחד. הגדילו את הרזולוציה שלהם ובכך הם נראים טוב יותר מרחוק. אין ירידה בביצועים, אולם טעינת השלב יכולה להתארך \ שימוש גדול יותר בזיכרון - הקבצים הוגדלו משמעותית - 80mb ו-20mb - ביחד 100mb תוספת. מידע ותמונות על המוד של sahaja: http://…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by stone cold,

למישחק קוראים Red Steel והוא מפותח על ידיUbisoft דרך אגב המישחק אמור להיות FPS לפי מה שהבנתי וקחו לינק לחדשות של Ubisoft http://www.ubi.com/US/News/Info.aspx?nId=3882

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by 00000,

טוב אני לא גיימר בגרוש, אבל יש לי מחשב חדש אז החלטתי קצת לחרוש אותו. יש לי Intel Pentium 4 3Gh'z ( 2MB) 64bit NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) וג'יגה הרץ זיכרון(שתי זיכרונות 512 ddr2 של kingstone) המלצות? (600 ג'יגה פנויים..)

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yotam360,

עברתי את האימונים של החובש וכשאני משחק יש לי אפשרות לרפא אנשים. אז השאלה היא האם אני יכול לרפא את עצמי???

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. זה היה משחק שהיה המון במכונות של השקלים (היו זמנים..) זה משחק מכות, שיכלו לבחור שלושה בחורים!, אחד עם תלבושת אדומה, אחד עם צהובה והשלישי עם כחולה! אין לי מושג איך קוראים למשחק הזה, אבל זה כל מה שאני זוכר ממנו...חיפשתי בנרות את השם שלו בכל מיני אתרים, ועדיין לא מצאתי אותו. כמובן שזה משחק בסגנון סטריט אוף רייג', ועם בוסים!... אני אפילו זוכר בוס אחד שהיה מגיע עם בול עץ, והיה כל הזמן מרביץ איתו בסיבובים... איזה זכרונות, יש למישהו אותו?!..מישהו מכיר?פליז!! :s05: :-\ :'(

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by no nick,

אני מנסה להתקין את הסנדק והוא כל הזמן אומר לי שאני צריך את הדיירקט X 9.0C שכבר התקנתי איזה שלוש פעמים והוא עדין אומר לי שזה לא מותקן.. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Pease Brother,

למה ל battlefield 2 יש באגים ואיך אפשר לתקן את זה עם אפשר כי מאוד כשה לשחק ככה רואים איברים דרך הקירות ועוד... אז למה בעצם הם פיתחו את המשחק ככה? :s05: 8)

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Idan-h,

1. שינוי רזולוציה ורמת פירוט 2. לאחר שהמשחק מגיע ל45 דקות המשחק ממשיך ללא הגבלת זמן 3. (!) תוספת של הנבחרות שEA הסתירו מהדמו והן: צרפת איטליה ספרד ברזיל יפן קוריאה גודל הקובץ: פחות ממגה. http://www.mytempdir.com/588094 תהנו

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. שמעתי שהוא בא עם STARFORCE 3 שזה דופק את המחשב דופק את הרג'יסטרי שם תוכנות ריגול ועוד. מישהו יכול להסביר מה בדיוק ההגנה הזאת עושה והאם שווה עדיין לקנות אותו? מה יכול לקרות לי למחשב? תודה

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  11. חבר שלי המליץ לי על המשחק באונליין של ENEMY TERRITORY, מישהוא יכול לשלוח לי לינק להורדה ( זו כמובן הורדה חוקית )

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום! אני תקוע פה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Tomb2.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Tomb1.jpg דרך אגב, מישהו מצא מדריך WALKTHROUGH למשחק? חיפשתי ב GAMEFAQS וגם ב IGN ולא ממש מצאתי :-\ תודה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by wkz,

חברים שלום, בשבוע הבא יתנהל טורניר Battlefield2 בחסות WWW.BF2-WARZONE.COM מתרת הטורניר היא לפתח את הקהילה כמה שיותר ולכן, הקבוצה \ קלאן שתזכה במקום ראשון תזכה בחביות הרכבה החדשה EURO FORCE... מקום השני יזכה גם כן בשרת אימונים לשבועיים!!! כל אחד יכול להצטרף לטורניר, גם קלאנים וגם קבוצות שנבנו במיוחד לטורניר! הקבוצות צריכות להיות עם 5 שחקנים ומעלה. המשך החוקים בפורומים של WARZONE ב forums.bf2-warzone.com. בהצלחה לכולם!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by bykeking,

אני זוכר שהייתי קטן הטכנאי מחשבים התקין לי אמולטור לפלסטיישן (1) על המחשב ומתישהו זה הפסיק לעבוד או משהו... בכל מקרה, מישהו מכיר אחד כזה? אני מאוד רוצה אחד! אה ורצוי שיהיה חינמי תודה! אה, אין עדיין אמולטור לps2 נכון?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by nore0,

מישהו יודע מה הבעיה ? מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nehmia,

התקני קאונטר.... ועכשיו זה מעדכן את css רק בעיה אחת..יקל לזה עוד 845 שעות...שזה טיפה יותר מחודש... הממ ולא בא לי לחכות... יש איזה דרך להוריד את העידכון ולהתקין באופן ידני או משהו?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by paulyoung,

האם בשביל לשחק ברשת צריך משחק מקורי או לקנות רשיון או משהו כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by ולרי88,

http://www.gamershell.com/download_13241.shtml תהנו חברה

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי בטוניוק במשימה הזאת בבקשה תעזרו לי?!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  20. מה קורה עם המשחקים שיוצאים? חוץ מ OBLIVION ו SIMS OPEN FOR BUISNESSE ו THE GODFATHER לא ראיתי שום משחק יפה שעומד לצאת בקרוב אה והאכזבה הכי גדולה TRUE CRIME 2 שהיה אמור להיות 10 קיבל 5/6 אז למה מישהו יכול להסביר לי????? :pissed:

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by davidcohen,

הייתי מעוניין לדעת איזה משחק פשע עדיף לי לקנות מבחינת כל התחומים גרפיקה, הנאה וכו' בקיצור תצביעו לפי נתוני שיכלול [לדוג': נגיד שלGTA אין גרפיקה טובה אבל הוא מהנה וכו' ברמה גבוהה אז ניקוד 8 ונגיד שלMAFIA יש גרפיקה טובה והיא גם מהנה וכו' ברמה גבוהה אז 9 ולפי זה תצביעו לMAFIA]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ilaysk,

אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by ^Z^,

שלום אני רוצה לצאת בקרוב לקנות משחק טוב, ורציתי לשאול אותכם איזה משחק עדיף לדעתכם. בלי הגבלות תקציב [למשחק :lol: ] ^Z^

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by poltergeits,

אני מכור למשחקיי ראליי ... עכשיו רציתי לדעת אם כבר הוציאו בארץ את Richard burns למכירה (ל-PC) ... ואם כבר מדברים על הוצאות באיזה אתרים ניתן לרכוש אותו ואת הקולין 2005 ... נ.ב. חיפשתי בזאפ ... והכל רחוק לי מאוד .

• 8 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.