משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamershell.com/download_11942.shtml המשחק המלא !!!פצצה מצחיק ומשעשע!!! לכל חובבי האסטרגיה...עכשיו לא הבנתי למה זה בחינם למרות שהוא דיי ישן .... יש מולטי למי שמעוניין בואו נשחק כולם...תעשו אימון לפני שתתחילו לשחק ככה יהיה לכם יותר מובן....
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אפשר לשחק בmultiplayer במשחקים: prince of percia- warrior within ו- splinter cell- chaos theory? ואם כן איך הם? מה עושים בהם? נגד מי נלחמים וכאלה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח אם. מעבד AMD64 3200 VENICE וג'יגה זיכרון. על איזה FPSים אתם ממליצים שהכרטיס יכול לסחוב בצורה חלקה ובאיכות גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי..קודם כל זה הדמו. קודם כל שיחקתי משחק Skirmish הכל הלך חלק ניצחתי הכל סבבה. לאחר מכן הלכתי למשימות (התחלתי במשימה הראשונה)והמשימה ממש ממש ארוכה וכשהתחלתי אותה הכל הלך חלק והכל זז טוב וזה.לאחר בערך 3-5 שעות של משחק הזמני טעינה נדפקו לא כולם רק זה שאתה מעביר את התור ליריב (במקרה זה הוא צבע אדום)ולוקח לזה בערך דקה שלמה להעביר תתור של המחשב שלפני זה לקח לו בערך 2-3 שניות.כיביתי את המחשב ושהיום שיחקתי זה עדייך המשיך-אבל זה מאותה שמירה. אם למישהו יש מושג ממה זה קורה שיעזור בבקשה :]
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היתה לי בעיה בוייס סיטי שקראה לי פעם אחת ומאז כבר לא חזרה על עצמה. הבעיה היתה כשנכנתי למשימה והיה סרט אז לא ראו את אחת הדמויות ובחלק השני של הסרט לא ראו דמות אחרת אחרי שהפעלתי את המשחק מחדש זה הסתדר ומאז לא קרה יותר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והוא אף פעם לא עושה לי בעיות (GeForce fx 5500) האם זה באג חד פעמי במשחק? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי , הבעיה שלי כזאת .. אני מנסה לעבור את כל מבחני הנהיגה המתקדמים ואני נתקע בשלב של מבחני המתקדמים (השלב השני) ... ואני יסביר : הדרישות הם לעבור פניה מהירה עם שימוש ב LEFT FOOT BREAK (או משהו כזה) .. עכשיו ... אני משחק עם המקלדת (כן כן אני מודע זה מוריד מכל היופי שבמשחק) ולפי הסרטון אני אמור לעבור את הפניה במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש , אוקיי אני עושה הכל נכון אבל איכשהו אני נכשל שוב ושוב במשחק מהסיבה שאני לא מבצע את הLEFT FOOT BREAK ... איך אני מבצע את השיטה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
ידוע לי לי שיש אפשרות להישתמש בצלף במשחק אולי מישהו יספר לי איך משתמשים בו
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק כבר ב- Demo של Heroes 5 ? נראה לי שזה הולך להיות משחק טוב... רציתי לשאול , האם יש לכם מושג מה האופציה No eyecandies שיש בהגדרות ואיזה מצב עדיף בשביל Best Apperance ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אחד ממנהלי פורטל המשחקים GAME-POSTION שעומד לעלות לרשת. לאתר יהיה דומיין בינלאומי, שרת, עיצוב, תיכנות וכל מה שאתר מצליח צריך. עם אתה חושב שאתה כותב יותר טוב מכל אחד אחר, בלי שגיאות כתיב, יצירתי, מקורי ובעל חשיבה מוזמן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: volikmoshe@012.net.il אימייל: talvolik@walla.co.il *אנו מחפשים עוד שותף לניהול (יתרון למישהו שיכול להשקיע כסף- לא חובה! ) יום טוב, טל.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי עם המפרט שבחתימה שלי ועם ההגדרות הנ"ל הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על התוצאה בFPS יחסית למחשב הישן שלי נ.ב מדובר בPATCH 1.03 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי תמשחק.. עכשיו לפי מה שאני רואה זה סתם ללכת בחושך ולהרוג כל מיני עכרברושים מטומטמים עם איזה חרב ומגן ולפתוח דלתות אין משהו חדש אין כלום... אני סתם לוחץ C וזה עושה איזה משהו כחול כזה פתאום שלא נראה לי שעוזר במשהו... משהו מוכן לומר לי מה כולם אוהבים במשחק הזה? ומה הקטע שלו?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחים שלי, יש דרך להוסיף את מקש הבאקדאוון לNBA 06 ??? למשל איזו העתקה לפינקס רשימות של המקשים[של NBA 06] מהפנקס רשימות של המקשים של NBA 05 את השורה או השורות של המקש באקדאוון??? בבקשה תכתבו דרך להוסיף את זה או שמשהו שמבין בזה קצת ינסה לעשות מה שאני רשמתי תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כנאמר בכותרת, אני מחפש משחקי אסטרטגיה שיעבדו על המחשב שלי (מפרט בחתימה). שלא יהיו ישנים מדי ושלא יתפסו הרבה מקום (מהמפרט אפשר להבין שאין לי מקום). תודה!
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי כמה משחקים: 1.מתי צריך לצאת ה-gta החדש למחשב?(שנה+חודש/רבעון) 2. האם EA Games הולכת להפיץ משחק נוסף בסדרת need for speed? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני צריך שתהנו לי על שתי אלו כדי לדעת אם לשאול אותם
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בקאוונטר סטרייק 60 FPS קבוע, לא זז ולא יורד... עכשיו השאלה שלי היא איך להעלות את זה? אני די בטוח שזה לא המחשב שמגביל את זה כי הגעתי לFPS גבוהה יותר במשחקים אחרים... עשיתי בערך כל קונפיג אפשרי חבר שלי אמר לי שהוא שינה את הקצב ריענון של המסך ועלה מ60 ל100... אני עובד על 85 mhz וזה הכי גבוהה ברזולוציה שאני משתמש בה. ניסיתי גם להוריד רזולוציה ולהעלות את הקצב ריענון ל100 אבל זה לא שינה שום דבר. בבקשה תעזרו
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לינק להורדה לפאצי 1.01 לג'נרלס הרגיל (חיפשתי בגוגל ויש לי גירסה מקורית , אין לינק באתר ברשמי)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני צריך שמישהו ישלך לי את הקובץ SWAT4.EXEבתיקיית סיסטם. אני רוצה לעדכן את המשחק,הבעיה שבטעות דפקתי שם משהו ואין לי ת'דיסק,וכל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון בשביל חבילת ההרחה שרכשתי,הוא אומר לי שחסר לי הקובץ הזה.אז אם מישהו שיש לו SWAT4 יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... תודה,עומר נ.ב:סליחה עם עברתי על חוק של הפורום :
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק ואני צריך פאץ מי שיוכול להביא לי ויש לו אותו אז שיתן לי בבקשה את הלינק להוריד ... תודה שמעון ..
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-