עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש פאטץ' שמתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by amit123,

תראו....התקנתי עכשיו את הנסיך הפרסי 3 על המחשב אבל אחרי הריסטרט שדרוש כדי להפעיל את המשחק הוינדווס אומר לי שאין אפשרות להפעיל דרייבר סטארפורס(אני חושב שזאת ההגנה של המשחק,שאגב הוא מקורי בהחלט...)והמשחק לא נותן לי להיכנס(הוא אפילו לא נותן לי לרשום את הסידיקי)וכותב שיש שגיאה כאשר הוא מנסה להיכנס לאחת מספריות התוכנית או משהו כזה.... מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש והכול ויש לי ויסטה איך אני יכול להפעיל את מצב האולטרה באפקטים שמעתי שצריך לעשות את זה לא בתוך המישחק מישהוא יכול בבקשה להסביר לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by Omerole,

אני מוכן לקנות משחק...לא רוצה לשלם חודשי...אמן שWOW היה כזה...אין לי בעיה עם חינמיים...בזמנו הייתי קשור לPT ....חבל שהפך ליקר כ"כ. ראיתי MU וחיפשתי פינה להקיא,כמו כן גם את רוד אונליין ועוד הרבה זבל מאח שלי הקטן שלא עוזב את גיימר....מישהו מכיר משחק עם גרפיקה טובה...INTERFACE טוב ובלי באגים בכל פינה אני אשמח לשמוע הצעות ;D תודה לכולם

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אני מדבר על משחקים שהשקיעו בהם והם מבוססים מנוע חזק וDX10 ולא סתם חרטא לילדים בני 7, בד"כ הם שוקלים מעל 5GB התקנה ויכולים להגיע ל10GB. משחקים לדוגמא Call of Duty 5 Empire Total War Bioshok Mass Effect Red Alert 3 GTA 4 Crysis Dead Space Prince of Persia כמה כסף משקיעות החברות המפתחות ממוצע במשחק? הדעות מנוגדות כי שמעתי ממקור אחד שמשקיעים מיליון או שתיים ומקור שני אומר שהשקיעו בכל משחק פה מאה מליון $

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by IG,

אני רוצה להוריד את ההמשך של קמפיין הבונוס לWC3 אבל אין לי מושג איפה הקישור אליו נמצא help תודה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201311&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 ראיתי שזה הגיע לארץ מישהו כבר שיחק בזה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מתי אמור לצאת המישחק B&W 2 ותתנו לי תאריך מדיוק ובטוח. אא ויש לו דמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. Started by round one,

לדעתי מה שהופך גיימר לקשוח זה פשוט לא להתייאש, ולא להשתמש בSAVE לדוגמה הצלחתי לסיים את TORCHLIGHT הראשון בדרגה הכי קשה, ובMODE של מוות מחזיר אותך להתחלה. מישהו הצליח זאת דרך אגב? עם איזו דמות? אין ספק שזה הדיר שינה מעיניי, אבל זה משתלם, כאשר אתה מצלם את תמונת המסך עם הצגת הסוף ואז הולך לעבודה עם מבט של "אל תתעסקו איתי, אני לוחם אמבר מהולל" יש לי הוכחה דרך אגב, ויהיה נחמד אם כל אחד יעלה תמונה שמוכיחה קשיחות מסוימת במשחקים ששיחק... למישהו יש דוגמה נוספת לקשיחות גיימרית? ואני לא מקבל את נינג'ה גיידן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לרגל ליל כל הקדושים, בואו להכיר חמישה שלבים מצמררים ומלחיצים במיוחד במשחקים גדולים שנחתו עלינו ללא אזהרה מוקדמת לכתבה

11. Started by -=DEVIL MAY CRY=-,

קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים

12. Started by bagetrek,

שלום שלום לפני מספר ימים החלה לי תקלה מוזרה במשחק client lowframerate מופיע לי איקון של מסך עם סימן קריאה בצבע כתום ולפעמים גם אדום שחקתי עד כה מאז שיצא המשחק על הגדרות HIGH ב 1080 בלי שום בעיות ותקלות עד שזה הגיע .. גם שנסיתי לשחק בסינגל של המשחק אותו דבר - יש דרופים עצבניים של FPS אני משתמש בכרטיס מסך מדגם HD7950 BOOST , גם עם אוברקלוק שאני עושה ידנית וגם בלי ה FPS מתרסק נסיתי לשחק משחק אחר הורדתי BF1 לניסיון - שם ה FPS בסדר גמור לא מתרסק כמו ב BF4 נסיתי OCCT לכרטיס רבע שעה FPS יציב אין כלום נסיתי SPY 3DMARK נתן לי שגיאה כלשהי לגבי הכרטיס מסך ..ניקוד של 1918 לכרטיס מסך , עזבו את זה שהבנצמארק חזק מידי לכרטיס , בכל מקרה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

בסגנון מסחטת הכספים של EA, בליזזרד מוציאים עוד הרחבה לWOW. בתערוכת blizzcon הקרובה הם יחלקו beta cdkeys להרחבה (כנראה), אבל יציגו אותה רק בתערוכת המשחקים בגרמניה בעוד חודש. עוד בblizzcon, פרטים על הסרט של Warcraft ואפשרות לקהל לשחק בגרסה מוקדמת של Starcraft 2. http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraftwrathofthelichking/news.html?sid=6175938&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 http://www.blizzard.com/blizzcon07/schedule.shtml ואני שואל - איפה דיאבלו 3?!

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by 123123,

אני נכנס למשחק, מנסה לשחק בו, אבל כשאני לוחץ על המקלדת על מנת לשחק, המחשב מתחיל פשוט להשתגע, הבעיה הזאת מוכרת לי מפעם אבל, איכשהו פעם טיפלתי בה, ואני לא זוכר בדיוק איך... הכוונה ללהשתגע זה שפשוט שכל מקש שאני עושה הוא פותח לי חלונות ולא פועל לפי הפקודות שהוא אמור לפקוד. (מחשב שבור ) בכל אופן, נראה לי שפשוט או שזה הסתדר מעצמו, או שעדכנתי דרייבר, פרמטתי את המחשב, או החלפתי מערכת הפעלה, יש מצב... זה בעיה שכיחה שלא נראה לי מישהו נתקל בה, אם בכלל, זה רק למחשבים פח כמו שלי, הוא לא כזה טוב, אבל, הוא אמור להריץ את המשחק על הדרישות המומלצות. אם זה משנה זה המפרט שלי : מעבד: I5 4460 כרטיס מסך: HD7950 RAM: 8GB ספק כוח: 550W של Antec זה…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  15. מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by ISRal,

חברה אני צריך עזרה!!!! התקנתי כבר 3 גרסאות של NBA 06 ותמיד יש לי אותה תוצאה איך שאני מפעיל את המשחק מופיע הלוגו של המשחק ובמקום שהמשחק יעלה (לסרטון של EA SPORTS) הוא פשוט יוצא ונסגר ללא כל הודעות שגיאה. אם לעוד מישהו זה קורה אז שיגיד כדי שנמצא מה משותף לנו שאולי גורם לבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. התקנתי ועולה לי הודעה מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. הנה הלינק! http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/index.html?tag=mp_2to9 התאריך הוא הראשון לספטמבר כפי שפורסם בגיימספוט. למרות שלפי הראיון שהם ערכו עם Gabe Newell (מנכל Valve) גייב אמר שהם מתכננים להוציא אותו במהלך חודש אוגוסט. אלה הם חדשות נהדרות ואני מקווה שהם לא ידחו את המשחק.... שוב.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by MUMUMU,

EmpireMU™ Easy Season 1 Epdisode 3 אתר: http://empiremu.zapto.org/ או http://empiremu.sytes.net/ קליינט:http://www.upf.co.il/file/156105664.html פרטי השרת : ? אקספי: 9999X ? עונה: 1 פרק 3 ? פעילות: 24/7 ? אחוז נפילה: 100% ? אחוז שילוב יהלומים: 100% ? אחוז שילוב במכונת כאוס: 100% ? רמה לריסט: 400 ? מקסימום נקודות: 32767 ? חנויות: קלות, כל היהלומים בחנות ? ספוטים: בכל מקום ? נקודות לרמה: 20/25 , דיאל ואמגי 25 ? מצלמת תלת מימד: ? בלס באג: ? אופציה 28%: עדכונים : ? שונה האתר לאתר חדשני ונוח יותר + נוסף אתר בעברית מלאה גם ! ? נוסף שיגור לקאנדן (M) במפה : Kundun1 / Kundun2 / Kundun3 ? נוסף 3 קאנדנים בכל שרת רגיל - שרת מס' 1 ומס' 3 ? הקאנדן חוזק פי 5 מהרגיל ? נוסף נפילת כנפי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by cb,

http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by sagi82,

איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by amirn,

מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Coca Cola,

כשאני עושה JOIN למשחק סינגל, אני בוחר באמריקה, בוחר נשק ואז DONE אחרי כמה שניות התפריט הזה חוזר לי והוא תמיד נשאר על YOU WILL SPOWN IN:0 מה אני עושה? אני באמת רוצה לראות איך המשחק נראה =\

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by The Dom,

שיחקתי באובליביון אתמול. עד אתמול שיחקתי במשחק בערך חודש והוא עבד מצויין.. אתמול באמצע ששיחקתי פשוט אובליביון נכבה, הופיע מסך כחול המחשב עשה ריסטרט ומאז הוא לא עובד יותר (כשמנסים לעשות LOAD זה פשוט יוצא מהמשחק)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.