משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בשביל להריץ את Counter Strike v1.3 אני זקוק למשחק Half-Life שיהיה מתוקן על המחשב שלי?
-
-
היי לכולם, שנים לא רשמתי כאן. אבל בדרך לא דרך, נאגר לי אוסף יחסית גדול של משחקים. שהייתי רוצה למכור (אוסף משהו אחר כיום) קישור לדרייב : https://drive.google.com/drive/folders/1_HFRRj_o4KMLlwwF5Vd5JxFY77VYk-G1?usp=sharing *יש שם תמונות, קובץ אקסל מחולק לכמה קטגוריות, והן קישורים לאוסף של ב MOBY GAMES (אחד האתרים הכי טובים מבחינה של מידע ויצירת רשימה נוחה כמו שם, במיוחד כמאגר מידע על משחקי מחשב). תנו לי דעה לגבי שווי, ובכמה ריאלי למכור את כל האוסף (משחקי מחשב לא הכי משתלם למכור 1 1.. לפחות זה מה שהבנתי מתגובות בכמה אתרים, זה לא כמו משחקי קונסולות שיש להן ערך כספי גדול יותר משום מה)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הקטע שלכם?! מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!! אם אתם לא רוצים אל תענו! אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם) יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח??? אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ אני קורא לכולם להגיב: כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. אני וחבר שלי קנינו היום את המשחק סבבה הכל טוב ויפה יש לו את הבעיה המשחק עושה מסך שחור ויוצא אבל זה רק אחריי שהוא מנסה להתקין את הפאצ' החדש 1.12 משהו כזה וזה עושה לו ארור ולא נותן לו להתקין בלי הפאץ' המשחק עובד ואם הפאץ' זה עושה בעיה (האפץ עצמו מכמה מקורות שונים שעובדים)
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק מתנה להורדה כי קניתי את הכרטיס 6850 אני כבר מחפש הרבה זמן את המשחק ב steam ואני לא מוצא אותו שם להורדה אשמח אם משהו יביא לי לינק
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי את המשחק התקנתי... עכשיו יש לי בעיה -כשאני מסיים רבע במשחק,אז יש כזה קטע שמראים את המאמן מדבר עם השחקנים והמעודדות רוקדות ויש מוזיקה ואז כאילו שאני רוצה להמשיך את המשחק אי אפשר זה פשוט נשאר ככה-המאמן מדבר עם השחקנים המעודדות רוקדות והשיר ברקע חוזר על עצמו... ואז אני עושה QUIT ואז שאני לוחץ על זה המשחק נתקע לגמרי ואז אני נכנס למנהל המשימות ויוצא מהמשחק... אני לא מבין מה צריך לעשות!!! אם יש פאטצים בבקשה תביאו לינקים כל דבר יכול לעזור לי... תודה אה ועוד משהו יש לי ויסטה 64 ביט חשבתי שכדאי לציין כי תמיד זה מסתכם ב-"בגלל שיש לך ויסטה" למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל לו המשחק כמו שצריך?? [br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 20:19:31 הקפצה בבקשה אני חיב שתענו א…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תקשיבו קניתי הגה חדש והכול (של לוג'יטק משהוא טוב ) אני מחבר אותו כול מישחק הוא עובד רק שאני מדליק את הטסט דרייבר נאדה שום דבר לא עובד אולי צריך לשנות שם בהגדרות ? תודה לעוזרים :'(
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד חשובה... איך שמים מודלים חדשים של מכוניות במשחק יש לי את הקובץ של כל מודל של אוטו מהאתר הבא(יש שם כל דבר שאתם רוצים יענו כל מודל כולל מכוניות אופנועים ג'יפים באיכות מדהימה!) ...http://www.gtapro.com/downloads/pafiledb.php?action=file&id=696 ודרך אגב למי שיש שמירה של 100% של המשחק שישלח לי למה סיימתי אותו והיא נמחקה לי..
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערוץ YouTube מציג נסיונות טכנולוגיים מעניינים שנועדו לגלות כיצד בדיוק פועלות הרחבות האחסון בקונסולות הדור החדש מסוני ומיקרוסופטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רק כדי להבין, יהיו שרתים או לא ? אני לא אומר את זה בטון של 'כעס', רק רוצה לדעת אם עוד שווה לבדוק את הפורום הזה כי המנהלים כבר בכלל לא שמים ז*ן לפי מה שנראה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפי אתר can you run it - לא אוכל להריץ את המשחק כי זה מתחת למינימום. מה אתם אומרים? [TABLE=width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD=class: details-grp-name, bgcolor: #ECEEF5]VIDEO CARD[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 619] [TR] [TD][TABLE=width: 615] [TR] [TD][TABLE=class: details-table] [TR] [TD]Minimum: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: you-have-text]You Have: GeForce GT 640[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Click here for the latest Video Card drivers.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=colspan: 2]Upgrade Suggested[/TD] [TD=align: center][TABLE=class: noborder] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכם ידידי, בפעם השלישית במספר אני ממשיך את מסורת "רשמים מ...", אני רואה שזה מקבל תגובות די חיוביות. הפעם בחרתי להתמקד בדמו של NBA 2003 ששמתי לב שיצא רק לפני כשעה וחצי. זוכרים את החבר שלי עם ה-486 וה-FIFA 97? אז היה לנו עוד משחק אהוב, פי שתיים על FIFA והוא היה NBA 98. לצערי שלא כמו עם FIFA אין לי ניסיון רב עם כל הכותרים של הסדרה, רק עם 98, 2000 ו-2001. אני חייב לציין שבאחרונים השינוים מ-98 היו מאוד קטנים בעיקר גראפים. המשחקיות לא השתפרה בהמון ואני אסתכן ואגיד שאפילו נפלה קצת. כידוע חברת EA SPORTS החליטה לא לשחרר גרסת 2002 למחשב על מנת לשפר ולשכתב את המשחק לקראת 2003, ולפי הדמו הם די הצליחו. הדמו אומנם מאפשר רק 4 דקות משחק, אך בכל ה-4 שעות הללו ניתן לראות את הש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני התחלתי לשחק היום בFIFA 2005 וכל פעם שאני נכנס למשחק כל התמונה\מסך קופצת וממש לא ברורה... הורדתי רזולוציות\הגדרות וזה עדיין נמשך... לפעמים אחרי שאני שומר הגדרות חדשות זה עובד טוב למשחק אחד ואחרי זה שוב עושה בעיות מה עושים? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות את אחד מהמשחקים והדגש העיקרי הוא על המולטיפלייר. איזה מהם עדיף? מבחינה של הנאה, שרתים וישראלים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה טילי כתף בBF4 יכולים להנעל על מסוקים?
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL I5 ואייסי טואר גרסה 1.5 מקרטע אני לא מבין למה אני חולה על המשחק הזה ניסיתי משחקים אחרים כמו סטארקרפט 2 ודיוק ניוקאם פוראבר והם עבדו טוב למה איסי טואר מקרטע וגרסאה 1.4 לא עובדת בכלל.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-