עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ועל מה הוא בדיוק ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........

3. Started by crowbar87,

קבלוהו, שבחוהו, הללוהו... בתופים במחולות!! fallout: new vegas הוא המשחק הבא בסדרת fallout ומתוכנן לצאת בסתיו 2010. המשחק לא יהיה המשך ישיר לfallout 3 אלא רק יתרחש בעולם של fallout. בתופים, במחולות.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. חבר שלי המליץ לי על המשחק באונליין של ENEMY TERRITORY, מישהוא יכול לשלוח לי לינק להורדה ( זו כמובן הורדה חוקית )

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

יש לי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח אם. מעבד AMD64 3200 VENICE וג'יגה זיכרון. על איזה FPSים אתם ממליצים שהכרטיס יכול לסחוב בצורה חלקה ובאיכות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by Salwaby,

ממש שאני נכנס למשחק המשחק עובד לאט, בתפריט המרכזי ובכלל איפה שאני לוחץ. לוקח לו ממש הרבה זמן להגיב. עכשיו גם אם אני מנסה להתחיל משחק רגיל , הוא עושה לי מסך וורוד כזה עם נקודה שחורה איפה שאמור להיות העוגה של ה LOADING, אני שומע את ה loading נגמר, ואז כשאמור להתחיל המשחק אני מקבל מסך שחור לגמרי , שומע את המחשב נלחם, אבל לא רואה כלום... מה עושים ?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by moshe1241,

***צונזר ע"י TheReaper***

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש פתרון להפעלת Israeli Air Force במערכת הפעלה של Windows2000. תודה ...

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-gta-5-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%a3-%d7%98%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%aa%d7%91%d7%a8/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ori24,

היי לכולם אני "תקוע" במשחק וצריך עזרה. בשלב של הRUINS אחרי שמחלצים את המפקדת טקילה מהמלכודת צריך ללוות אותה עד לדלת המעבדה. אני מלווה אותה והורג בדרך את המפלצות ומשגיעים לדלת היא הולכת לצד ולא מפסיקה להשתעל ולעמוד במקום. לפי הסרט של השלב שראיתי היא אמורה לפתוח את הדלת ולא לעמוד בצד ולהשתעל וזה נמשך עד אין סוף. האם זה קרה לעוד מישהו? צירפתי את הסרט,זה בסוף הסרט מה שאני מדבר,לכו לסרט תחת השם" Aliens VS Predator 2010 (3) Walkthrough – Marine Mission 4 “Ruins” part 2 הנה הקישור:http://www.videogamesblogger.com/2010/02/05/aliens-vs-predators-walkthrough-video-guide-for-all-3-species-pc-xbox-360-ps3.htm

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by lmlm,

שלום יש לי התלבטות הקשה באיזו קונסולה לבחור כדי לחסוך לסכום המתאים והנה השאלה: 1. אני יודע שלXBOX יש את ה XBOX LIVE השאלה היא האם זה עולה כסף לשחק נגד אחרים (ברשת LIVE)? 2. כנ"ל לגבי ה PS 3? 3. כנ"ל לגבי ה WII תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ~BaRaK~,

• 50 תגובות
    • 29.5k צפיות
  14. Started by mMmSaK,

שלום לכולם... כרגיל הבעיות המוזרות קורות רק לי... אני נכנסתי פעם ראשונה לאונליין והוא אומר לי לעשות כמה משימות: לגנוב סמים ממישהו, לקחת מכונית כל שהיא לאיזה מוסך כדי שהיא תיהיה המכונית הראשית שלי ועשיתי תחרות עם LAMAR. ואז מגיעה הבעיה.. הוא רוצה לבדוק את יכולת הירי שלי כביכול ואני הוא ל LTS או משהו כזה והוא לא מוצא אף שחקן שיכול להצטרף אלי כדי שאני יעבור את הקטע הזה. אני לא רואה אף אחד איתי שמשחק אונליין ואני לא מצליח להזמין את אחי כדי שיחשק ואז אני יוכל לעבור. מישהו יודע מה צריך לעשות בדבר הזה? שילמתי 240 ש"ח לא רק בשביל לשחק בסינגל פלייר אם מי לא הבין ורוצה לנסות לעזור שיסביר מה הוא לא הבין וישאל שאלות ואני אנסה להסביר יותר טוב

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by ratzabi,

הורדתי את המשחק ואין בו אנגלית, יש אפשרות להוסיף איזה קובץ שיהיה אפשר לשחק בוא באנגלית? מישהו יודע? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by יוסי111,

שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים תמשחק ולא יצא לי הכי לשחק בו... אבל נתקעתי בקטע ממש הראשון שאני צריך לצלם את קייט לחבר איזה משו כמו שמחולק ל- 3 חלקים ניסיתי לצלם תיד שלה שהיא לוקחת תכוס שתיייה במטוס עם אתם זוכרים... אבל לא לא מצליח לעשות כלום מה עושים שמה בבקשה זה מעצבן הקטע הזה?[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:21:12 מישהו?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by nivrob123,

ממש רוצה לנסות לשחק בזה אז למי שיש שילח בפרטי

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם.. מס' שאלות לגבי המשחק.. 1.איפה משנים את הMPH לKPH??חיפשתי בOPTIONS ולא מצאתי..?? 2.מהם הטיפים הטובים ביותר לעשיית כסף?? 3.לגבי ההובלת מכוניות זה ממש ממש משעמם צריך לנסוע ממש אבל ממש לאט ולציית כמעט לכל תמרור בשביל לקבל את הבונוס..יש טיפים מיוחדים למשימות האלו.??

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו חלונות 7 לראשונה. כמו כן הוחלף כרטיס המסך ל- GTX470. לצערי, לאחר שהתקנתי את Steam, לפחות שני משחקים בו מגמגמים ו"קופצים" כל כמה שניות. מדובר ב- TF2 ו-SupCom2. יש לציין שאלה משחקי התלת מימד היחידים שכרגע מותקנים לי בסטים. שני האחרים הם Plans Vs. Zombies ו- Secret of Monkey Island שהם דו-מימדיים לחלוטין ועובדים בלי בעיה. ב-TF2 יש לי גמגומים בזמן משחק שלא נובעים מבעיות התחברות, כי הם קורים גם במשחק מקומי. ב- SupCom2 זה עוד יותר בולט כי אפילו במסך הפתיחה, בו מתנפנפים כמה דגלים- יש לי את אותם גמגומים. בשני המקרים שינוי ההגדרות הגרפיות, עדכון דרייברים, סגירת תוכנות שברקע וכו לא פתרו את הבעיה. חשבו לציין ש bioshock 2 שאינו מחובר לסט…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avi2014,

לאחי יש השבוע יומהולדת ולכן אני רוצה להפתיע אותו עם Playstation2 עכשיו אני מעוניין במכשיר עם צ'יפ טוב אבל לא במחיר מטורף...ראיתי כמה חנויות עם מיליארד סוגים של צ'יפים ואני כבר לא יודע מה לעשות... ככה שהתקציב שלי הוא 1200-1300 כולל צ'יפ טוב.תודה!

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by xyo,

המשחק השלישי בסדרת POSTAL יהיה Postal 3 : Catharsis בנוי על מנוע סורס ויצא מתישהוא ב 2008 *תמונות תוקנו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות ולא מוצא גיטר הירו שכולל משחק + גיטרה למחשב בחנות שנמצאת בארץ, עדיפות לחיפה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. רגילים לחשוב על EA בתור תאגיד גיימינג מפלצתי ותאב בצע? משחק אינדי חדש ומלהיב בשם Unravel ינסה לשכנע אתכם שזה כבר לא נכון לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-unravel-הוא-כנראה-המשחק-המקסים-ביותר-ש-ea-הפ/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.