עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ניר.,

מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד את סוניק הקיפוד 1?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. יומיים אני כבר מנסה להתקין ת'משחק הזה עד שסוף סוף עבד לא מבין על מה היתה כל ההתלהבות ! את האמת הוא נראה מצויין בתמונות ב GAMESPOT לדוגמא אבל עכשיו שהוא כבר מותקן אצלי וישבתי עליו איזה חצי שעה .... ממה ההתלהבות ? הגרפיקה פשוט מזוויעה לפי דעתי ! קיוויתי לגרפיקה עוצרת נשימה ! משחקיות ברמה יותר גבוהה מ NFS:MW אבל אין במשחק הזה כלום! סתם נוסע עם רכב בעיר מסיע "MODELS" ...מחליף מכוניות ....השליטה לא משהו ..הגרפיקה לפחות שתחפה על זה אבל גם לא ... יכול להיות שמשחק "ניתפח" בשלב מאוחר יותר .. או שזה המשחק בגדול ? (לאילו שגמרו אותו או משחקים כבר זמן מה) אגב למה אין עוד אפשרויות של גרפיקה לכוונון ? יש רק LOW MEDIUM HIGH ו AA .. ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by mironm,

בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by stingeR-,

חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. לאיזה מכונה כדאי לקנות את המשחק???? בPS2 המשחקיות תהייה יותר טובה!! אבל במחשב שלי יראו יותר טוב מהPS2!(נראה לי לפחות???) יש לי 400 שקל ביד אז אל תתיחסו למחיר! מי שמורי משחק מושקע כל כך זה מה שצריך לעשות לו!!!!

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by ~BaRaK~,

Resident Evil 6 Captivate 2012: Behind The Game Interview המשחק צפוי לצאת ב2 לאוקטובר השנה. - נוכל לשחק עם שתי הדמויות הראשיות מהמשחקים הקודמים, Chris Redfield (מהמשחק החמישי) ו - Leon S. Kennedy (מהמשחק הרביעי) . בנוסף הם יקבלו שותפים חדשים: Piers Nivens יהיה השותף של כריס ו Helena Harper תהיה השותפה של ליאון. - לכל אחת מהדמויות יהיה קו עלילה נפרד. העלילה של כריס תתרחש בסין במקום שנקרא Lanshiang , והעלילה של ליאון תתרחש בבירת ארה''ב - וושינגטון DC, ובעיר Tall Oaks שהותקפה ע''י וירוס שדומה לזה שתקף את העיר Raccoon. - קו עלילה נוסף יהיה על דמות חדשה במשחק בשם Jake Mueller, שהוא הבן של Albert Wesker ובסה''כ המשחק יעקוב אחרי שלושה עלילות שונות. - ישנה דמות נוספת שנוכל…

• 30 תגובות
    • 9k צפיות
  7. Started by ma4351,

התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. מה לעשות פה,כתוב לי שאני צריך להרוס 3 דברים שקשורים לבסיס המנוע אבל אני לא יודע אפיה הם ומה הם בבקשה עזרה למי שעבר את הקטע הזה תודה

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Godmoney,

זו יותר שאלה תיאורטית מאשר מעשית (ובגלל זה השאלה גם לא נמצאת בפורום מפרטים), אבל העניין הוא כזה. מבחינת משחקים עברתי לשוק הקונסולות. בנתיים אני נהנה מאד מה PS2 שלי ובקרוב מאד אני מתכנן לקנות PS3. לפי מה שהבנתי, בניגוד ל C&C - שיצא לקונוסולות - Starcraft 2 מתוכנן לצאת אך ורק למחשב. אני ממש לא ארצה להפסיד את החוויה של לשחק במשחק הזה אבל מצד שני גם כואב לי להוציא 3500 שקל על PS3 ואז עוד כמה אלפים טובים על מחשב חדש (מאחר שלפי המפרט שבצד, אתם רואים שאת Starcraft 2 המחשב שלי כבר לא יוכל להריץ...). כמה נראה לכם אמור לעלות מחשב שיוכל להריץ את המשחק? או יותר טוב - האם יש חדשות בקשר ליציאת המשחק ל PS3?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. השאלה בכותרת, תודה (:

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. הטריילר החדש למשחק הפעולה בכיכובו של ריקו רודריגז יאיר לכם את החדר עם אינספור פיצוצים מרשימים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סרטון-המשחקיות-של-just-cause-3-כולל-יותר-פיצוצים/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לגיימפלי המלא מ-E3: ראיון שהתקיים עם Frank Gibeau, על השנויים במשחק החדש: http://hwzone.co.il/games/news/138531 המחשק ייצא בפבואר 2013.

• 19 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by klips,

שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מפרט בצד

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. משחק הפעולה הפוסט אפוקליפטי החדש הושק, ולשמחתנו נראה כי רוב המבקרים והשחקנים מסכימים שיש כאן חוויה נהדרת שעושה כבוד למותג, גם אם היא איננה מושלמת לכתבה: http://hwzone.co.il/עומד-בהצלחה-ברף-הגבוה-הביקורות-של-fallout-4-כב/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.gwn.com/articles/article.php/id/747/p/1/ ;D ;D ;D (חיוך של פנבויז של נינטנדו )

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by redti,

אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. Started by wooper,

חברה כל שנה נסגרות חברות שפיתחו משחקים מצוינים Acclaim westwood 3do מה יהיה כפי שאני רואה יהיו רק חברות משחקים ענקיות,וכל המשחקים יהיו די ממוחזרים ולא מקוריים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by ForresT,

מישהו שיחק במשחק?איך הוא? נראה בתמונות משחק חיה..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. כמיטב המסורת המתהווה שלה, מפתחת השבבים הפיקה מדריך מושקע ומקיף גם להגדרות הגראפיות הזמינות במשחק הפעולה-הרפתקאות המצליח אחרי שעשו זאת ללהיטים כמו Fallout 4 ו-GTA V, מומחי הגראפיקה מטעם NVIDIA פותחים את שנת 2016 עם מדריך מפורט ומושקע גם עבור ההגדרות הגראפיות הקיימות במשחק הפעולה Rise of the Tomb Raider – שכבר הוכיח את עצמו בהצלחה כהמרה מושקעת במיוחד מהקונסולות אשר נתמכה בידי מפתחת השבבים הירוקה. גם המדריך הנוכחי מסייע לכולנו לקבל המחשה להגדרות אשר מספקות שידרוג מהותי למראה במחיר פגיעה קטנה יחסית בביצועים (בתמונות למעלה), ומנגד הגדרות שפוגעת בביצועים עם השפעה מזערית עד בלתי מורגשת על המראה בפועל (בתמונות למטה) כמו במדריכים הקודמים, …

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by XxxxBOSSxxxX,

אם אני עושה משחק רשת בין 4 מחשבים ב TITAN MOD האם יש לי אפשרות להוסיף למשחק 44 BOTS?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. מיכוון שאני בחיפוש אחרי משחקים חדשים וטובים אני שואל את אוכלוסיית הגיימרים פה באיזה משחקים הם שיחקו בחודש-חודשיים האחרונים ומי היו הכי טובים.. ***לא לרשום משחקים שיצאו לפני שנה או שנתיים אלה משחקים מהתקופה האחרונה. תודה!

• 70 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by R0ck,

8)

25. Started by 47,

אני עכשיו בחלק הראשון בשלב השני, השדה תעופה עם האיטלקים. אז בשלב מסויים מגיע טנק תיגבורת(אחרי שפוצצתי את המטוס שניסה להרוג את היחידה שלי ). מה שכל מפגר היה אומר לי זה שצריך בזוקה, אז לקחתי בזוקה מחייל איטלקי שהרגתי לפני זה וניסיתי לפוצץ את הטנק אבל זה לא מוזיז לו! בכלל!זרקתי עליו רימונים, ניסיתי גם לירות בו עם ה heavy Machine Gun שיש שם בבסיס אבל לא מזיז לו אפילו קצת, אפילו לא שריטה קטנה!! נ.ב (כבר פוצצתי את כל המטוסים ומיכלי הדלק) נ.ב2 אם זה משנה יש לי חייל עם rifle, חייל על sniper rifle, חייל עם כזה רובה שקט(קצר טווח) וחייל עם m40(אוטומטי של גרמנים).

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.