עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FIRE-KID,

יש לי בבית P4 1.7 512 DDR FX-5200 וכל השאר... התקנתי את הNBA06 שם אני לוחץ על האייקון הוא פשוט נכנס אחרי 3-4 שניות הוא יוצא ללא שום הודעה!! יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים + דיירקט9 (שאני יודע שלא מנוצל בכרטיס הזה אבל לא משנה)... מה מקור הבעיה ? אני יודע שלמשחק הזה אין דרישות גבוהות... (דרך אגב המשחק כן פועל על מחשב אחר בבית אז אין בעיה בדיסקים או משהו)... התקנה מחדש לא עוזרת..

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by avihneo,

שלום , אני התחלתי לשחק במשחק NBA LIVE 07 הבנתי שיש שם כול מיני כוכבים של FREESTYLE שיש להם יכולות משחק יותר טובות מאחרים כמו למשל XFACTOR או INSIDE SCORER SUPERSTAR וכו' עכשיו ראיתי את זה גם בסרטון של NBA בתוך המשחק , איך אני מפעיל לו את היכולות האלא ? יש לי עוד שאלה : אני זוכר שהיה NBA LIVE 06 היו כפטורים מיוחדים שהיה צריך להוסיף כדי שהשחקנים יעשו תנועות יפות יותר . האם יש כזה דבר גם NBA LIVE 07 ? תודה רבה לעזורים !

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  5. צמד המשחקים הראשונים בסדרת Tony Hawk's Pro Skater האגדית יזכו לגרסאות מודרניות שנבנו מחדש - לאחר שנים של כשלונות צורמים אשר קברו את המותג לכתבה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Access Denied,

אני לא מצליח לבנות או למחוק קירות במשחק הסימס 2... ממש מוזר.. משהו יכול לעזור פה?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  7. התפתחות מפתיעה בהחלט בעולם הגיימינג הופכת את החברות ZeniMax ו-Bethesda לחלק ממערך פיתוח הגיימינג האישי של חברת מיקרוסופט - בתמורה לתשלום אימתני של 7.5 מיליארד דולרלכתבה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. Started by DXT,

תגידו לי אם שחכתי איזה משחק... אני פשוט בחיים לא שיחקתי במשחק ראלי, אבל אני אוהב מרוצי מכוניות כמו NFS... אז איזה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by liadpr,

שלום כולם לפני שעה קניתי cr לbf4 וזה כותב לי שיש לי את זה גם בbattlelog אבל שאני מנסה לשים חפץ של הcr זה כותב ליAVAILABLE IN CHINA RISING ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! תודה לכל העוזרים

10. Started by dids22,

מחקתי את המשחק על ידי מחיקת התיקיה ב program files אבל עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל שגיאה שהוא מותקן כבר מה לעשות :-\

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by udicol,

13. והנה הדברים שאנחנו הכי מחכים להם... שימו לב כמה משחקים שאמורים להיות מעולים יש ברשימה הזאת... וזאת רשימה חלקית בלבד של המשחקים שאמורים לצאת. Unreal Tournament 2003 SEPTEMBER 23 - Sims: Unleashed - ELECTRONIC ARTS 24 - Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS 24 - Heroes of Might & Magic IV: The Gathering Storm Expansion - 3DO 24 - Might & Magic Platinum Edition - 3DO 24 - Monopoly 3 - INFOGRAMES 24 - Rayman Arena - UBI SOFT 30 - Conflict: Desert Storm - TAKE 2 30 - US Special Forces: Team Factor - XICAT OCTOBER 1 - Hitman 2: Silent Assassin - EIDOS 1 - NHL 2003 - ELECTRONIC ARTS 1 - No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - FOX INTERACTIVE 1 - …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה אני מנסה לפתוח שרת DEDTICATED והוא נותן לי כל פעם את הIP של הרשת הביתית ולמה זה כי אני נמצא מאחורי ICS (ראוטר) והוא לא יודע את הIP של האינטרנט יש דרך לסדר את זה ? PLS ANY ONE אהה דרך אגב מישהו פה מוכן לאמץ אותי למשחק QUAKE באינטרנט בPING נורמלי אני מוכן להכל בכיף באמת !

15. שלום רכשתי את העכבר G5 , ואם מישהו שיחק בו משקים כג' Crysis האם הלחצים של + - והצדדי יכולים לשמש פעולות במשחק , כי נסתי ולא הצלחתי . תודה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by yehonatan28,

יש לי באטלפילד 4 שעובד רגיל אבל שאני לוחץ על הכוונת (לחיצה ימנית בעכבר) אני לא רואה את הכוונת והרובה עומד בהלכסון לכיוון שמאל כזה - דיי מטריף כי אני לא רואה לאיפה אני יורה. תודה רבה לעוזרים.

• 41 תגובות
    • 11.2k צפיות
  17. Started by nice-1,

האם שווה לקנות בחו"ל ולהסתכן באובדן אחריות (וגם יש בעיה עם האיזורים) או לקנות בארץ ולשלם מחיר מופרז?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by dj_horse,

יש לכם פה בעיות רציניות בסך הכול ביקשתי עזרה במשחק ונועלים לי את הפורום אין לי מושג למה בסך הכול רציתי עזרה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  20. ....

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/swindle-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a0%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%a7%d7%9d-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by a2-power,

אין אחים שלי לא קולט איך להתקין מה לעשות כלום לא עוזר ......... ניתקתי תדיסקים ידני תוכנות ואפילו ניתקתי אותם מהחוטים זה מה שזה מראה לי תעזרו בבקשה רוצה לראות את המשחק

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lader,

אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים ובלי בלבולי מח על CS כי לא מעניין אותי המשחק הזה אלא למשחקים בכללי... תודה לעוזרים, לא לנעול!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by yirmi_opp,

טעות, תעבירו לפורום משחקים... לא שמתי לב שאני פה... תראו איזה הודעת שגיאה אני מקבל:

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.