משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.imodernwarfare3.com/take-a-look-at-the-first-modern-warfare-3-dlc-maps-liberation-and-piazza/ נראות כמו אחלה מפות , בעיקר מתאים ל- CTF ו- KC.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני תקוע בשלב שנקרא DEM, ששם זורקים אותי ממסוק עם נשק מסכן, ובו רק 10 כדורים, והמקום שורץ מפלצות. יש לי שתי אפשרויות ללכת אליהן: הראשונה היא לטפס על ההר אבל שם כאשר אני הולך קצת מגיע המסוק והורג אותי, והדרך השניה היא ללכת דרך הנהר כאשר מסביבו יש מלא מפלצות. ניסיתי את שתי הדרכים מספר פעמים ולא מצליח לי!! מה לעשות? אולי יש דרך נוספת?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול דלף הדמו של המשחק השלישי בסדרת SPLINTER CELL וכרגע ניתן להורדה רק בביטורנט. המשחק עצמו פשוט מדהים, הגראפיקה מדהימה והמשחק מהנה מאוד פשוט תורידו ותהנו! *צונזר לינק לא חוקי* מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום מכיוון שזה לא דמו רשמי אלא דמו שקיבל איזה מגאזין גרמני ומישהו הדליף אותו אז אני מאוד מקווה שזה חוקי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
במשחק LOTR-BFME2 [המשחק אסטרטגיה] בסוף המשחק יש ציונים, שניים מהציונים הם strategic skill ו-tactic skill והציונים שם די הזויים מה שמעלה את השאלה המתבקשת מה הם אומרים בכלל? עפ"י מה הם משתנים ובמה הם תלויים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
איפה אני משיג את כל הסודות של כל הריבועים הנסתרים שנותנים לי מתנות ???? ובכלל המלצות למשחק....... תצילו אותי !!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-the-witcher-3-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אני אקנה את גאן או אחליף לא יודע. בקיצור איך המשחק הזה? שמעתי שהוא קצר אבל זה נכון גם לגבי המשימות הצדדיות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנייה אל תגיבו, פירסמתי לפני שסיימתי לרשום את ההודעה בטעות עריכה: די מתגעגע לשחק ב-unreal tournament, שהיה המשחק הראשון שקניתי למחשב הראשון שלי . חשבתי לקנות מכאן, את המשחק QUAKE 4, כי הוא נראה מאוד דומה למשחק UT. מישהו שיחק בשני המשחקים, ויכול לאמת את זה? עריכה 2: אני מוריד את הדמו אגב, רק רציתי לשמוע עד אז דעות.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כשאני מתחיל לשחק במשחק, כל המשחק קופץ. יש לי Ge-Force 2 Mx 200 64Mb דרייברים הכי חדשים. עזרו לי בבקשה לגלות מה הבעיה כאן....
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לשנות את הרזולוציה ב The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay? בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, מופיע לי חלון קטן שאומר "Resoloution not supported. Recomened resoloution 1280*1024 @ 60Hz", ואחרי כדקה המסך הופך שחור. יש לי Samsung SyncMater 710n, 6800GT, ForceWare 75.90. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי פורמט למחשב, לאחר הפורמט אני התקנתי את המשחק מחדש אני נכנס למשחק ברשת והמשחק לא מוצא לי שום סרברים (לפני הפורמט הכל עבד), כמו כן כאשר אני פותח משחק אף אחד לא יכול למצוא אותו ואני לא יכול למצוא משחקים שאנשים אחרים פותחים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ההתקנה של max payne 3 , מנסה להכנס למשחק, בזמן העלאה עולה לי הודעה שצריך לעדכן , מבצע עדכון , מיד אחרי עולה לי מסך שחור , מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שיש לי את כל דרישות החומרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה כל מי שמשחק אנמי טריטורי בטח ראה אותנו אנחנו מחפשים שחקן או 2 כל המעוניינים שלחו לי הודעה פרטית.... אנחנו מצפים למישהוא שיודע לשחק טוב........ ILK_CKY!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הדעה הכללית על המשחק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה MULTIPLAYER SERVERS יש בPREY ? מישהו משחק בו במולטי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את האיש שהוא צלף בהתחלה והמפקד אמר לי לחזור לבסיס ואני חוזר ואני לא יודע מה לעשות כלום לא קורה אוליי צריך לעשות משהו אחר בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שעה את Homefront: The Revolution דרך האתר הגיע לי קבלה במייל שגבו את התשלום אבל לא קיבלתי שום סיריאל לסטים נכנסתי לקישור בקבלה הזו וזה רושם לי : " You have not made any previous downloadable orders! "
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאמור, אני מנסה להקליט בעזרת FRAPS מWorld of Warcraft אבל ההקלטה ממש איטית וקשה לשחק תוך כדי הקלטה, לא משנה על איזה FPS אני מקליט, (ואני מקליט גם רק וידאו לא סאונד).. אני ידוע שאני צריך לשדרג אבל השאלה מה... יש לי : intel pentium 4 2.66a ghz radeon 8500le 128mb ddr 256mb ddr pc2100 kingston + 256mb ddr noname כל מה אני רוצה זה להקליט ב"זרימה חלקה" אל תתקעו לי פה איזה חלקים באלפי שקלים אהה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תקציר: הובא מאתר WWW.NFO.CO.IL סימולציה של חיי פיראט/קברניט עצמאי בתקופת הזוהר של ספינות המפרש. גרסה משודרגת של Pirates of the Carribean, שהחל פיתוח כ-Sea Dogs 2 והפך למבוסס על מותג הסרט של דיסני לאחר שהמפתחת נקלעה לקשיים כלכליים. המשחק נקרא בעבר Sea Dogs 2 לאות הזדהות עם מקורותיו, אך שמו שונה ל-Age of Pirates. אני שיחקתי במשחק הקודם של הסידרה הזאת ואני חייב לציין שזה אחד המשחקים הכי טובים ששחיקתי בחיים שלי ! (ושיחקתי הרבה !) ... זה עולם שאתה יכול לעשות בו הכול בתור פיראט , לשדוד , להילחם, לבנות ספינות , לחפש אוצרות וכו' וכו' ... כל כך הרבה דברים לעשות , כל כך הרבה סיפורים ומשימות ,כל כך כיף !! תתארו לכם עולם שלהם וחיי שאתה בתור פיראט יכול לעשות מה שאתה רוצה ואיך שאתה ר…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אנשים היייייייייי אז ככה אני כבר כמה חודשים (לא הרבה משחק חדש בדוגרי) משחק NFS על מחשב יחסית ישן אבל הוא מריץ אותו ועכשיו יש לי מחשב חדש (סתכלו במפרט ממש שווה) ואמרו לי שיש כול מיני אפקטים מיוחדים שאפשר לעשות במשחק (מבחינה גרפית) כול מיני מריחות ועוד משהו אז מזה העוד משהו הזה ואיך עושים את המריחות יותר רציניות (התחלתי מחדש אז זה יכול להיות בגלל שהמכונית לא זזה אני לא יודע) בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-