עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor2092,

עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים…

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  2. אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. הכירו את המשחק הבלתי נשכח שמוכיח אחת ולתמיד כי רושם ראשוני עלול להיות מטעה מאוד בימים אלו די קשה למצוא משחקים שמצליחים להשאיר אתכם בפה פעור, וכזה בדיוק הוא Undertale, משחק אינדי מבית היוצר של אדם אחד בלבד – Toby Fox, שאם הייתי צריכה לתאר אותו בשתי מילים בלבד, הן היו "בלתי צפוי". למרות שמהפתיח של המשחק אתם עלולים לקבל את הרושם שמדובר בעוד משחק תפקידים, כזה עם סיפור סתמי, קרבות אקראיים ועליית רמות, תוך חמש דקות תגלו שאין טעם לנסות ולהדביק עליו תויות, הוא פשוט משחק בפני עצמו, שעושה דברים בלתי שגרתיים, ולכן מצליח להפתיע ולשמור על עניין לכל אורכו, ואפילו לאחר שתסיימו אותו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%94%D7%9B%D7%99-%…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by asihiz,

כל מה שהיה חסר למשחק הראשון כדי להפוך למשחק הטוב בעולם זה הגרפיקה... תקראו ב-GAMESPOT.COM תקראו את הכתבה ותראו את התמונות,משחקיות אפילו יותר משופרת וגרפיקה מדהימה... לאכול ציפורניים עד שיצא...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by amit22,

כמה frps אתם מקבלים אני מקבל בפיפא 2003 50 מקסימום המחשב שלי זה פנטיום 4 1.8 256ddr 333 geforce4 mx http://www.fraps.com/תורידו את התוכנה מהאתר הזה

6. כותרת.. אני צריך בבקשה שמישהו שמכיר טוב סימולטורי טיסה שימליץ לי על אחד ממש טוב.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by methodman,

http://www.gametrailers.com/player/48084.html הטריילר החדש מגלה לנו משהו שפחות או יותר כבר ידענו ומגלה שהמשחק יתרחש באיטליה בתקופת הראנססנס

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by STAN007,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת: והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  9. המעצב של Crysis אומר שהוא חזק מדי בשביל XBOX 360 ו PS3 כדי שיכולו להריץ את המשחק. בנתיים המשחק מתוכנן רק למחשב האישי. מקור: http://news.teamxbox.com/xbox/11651/Crytek-Next-Gen-Consoles-Are-Too-Weak-for-Crysis/ לחדשות הפחות טובות(בשבילי) EA מתעניינת ב Crytek :-X :'( http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4306

• 71 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני רוצה ךקנות את המשחק midnight club 2 אבל אני מתלבט אם לקנות הף ליף 2 ואני גם לא יודע אם זה יעבוד מעבד amd ahtlon xp 2600+ ram 512 2.08 ghz nividia ge fors 4

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by umlal,

מצאתי יומן שמכיל (ומתעדכן) לגבי כל האירועים החמים בסצינה, מקווה שתשתמשו בו. הדבר הכי מיוחד בו, זה שהוא מספק לנו את הזמנים לפי ה time zone שלנו (משנים ~+2), לא צריך לחשב כמה זמן זה בדיוק. http://www.esportcalendar.com/ תהנו, וסתם בשביל הדיון בעד מי תיהיו ב IPL5 ולמה?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. שחקן חובב מירוצים נתקל במפתיע ב'דמות' של חברו, שנפטר לפני כשנה, ואף זכה להתחרות מולו בעולם הדיגיטלי של הכותר הטרי לכתבה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. שיחקתי בסדרות: VIRTUA TENNIS ו - TOP SPIN למחשב ואני מחפש עוד משחקי טניס טובים. יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RonDahan,

שלום לכלוםםם! PoseidonMu מי שמכיר ומי שלא חוזר ובענק! עונה 6.3 קבצים מלאים ומקוריים של חברת IGCN חברה מוכרת בקבצים מאוחסנת! שרת שמבטיח חוויה יוצאת מין הכלל כאן נמצא רון מייסד האמיו נשמח לראותכם בקהילת אמיו פוסידון! כן כן , אולי עברו כמה שנים מאז שפתחתי אמיו אחרון! אבל כן החלטתי לפתוח אמיו.. להנאתכם האישית .. אוקי אז ככה אתם שואלים את עצמכם למה לבוא דווקא לקהילת אמיו פוסידון? בטח כל אחד שואל את זה בהתחלה למה אני יבוא לאמיו הזה מה יש בו שאין באף אמיו כרגיל אמיו אותם דברים אין שינוים אין כלום! הוו! הגענו לעניין: כאן אנחנו מעניקים לכם דבר ראשון : ל20 המשתמשים הראשונים שנכנסים לקהילתנו דרך הפורום וכמובן מגיבים באשכול שנפתח כבר י…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהתקנה של המשחק. טוב אז ככה אני מכניס את הדיסק,וקופץ לי הAutoRun וזה שואל אותי מה לעשות, אני בוחר בלהתקין ואז זה הוא שואל אותי אם לצאת מההתקנה,אם אני אומר כן זה יוצא, אם אני אומר לא זה ממשיך לישאול בלי סוף!!! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. חבר'ה אני רוצה לשתף אתכם במשחק FARCRY ובמיוחד במוד הקטלני שלו PROJECTX תכנסו לפורום שלנו ותורידו את הסרטונים. לפורום: http://www.satla-zone.com/forums/showthread.php?t=46123 נלקח מהפורום: כמו שציינתי, כל ערב אנחנו מארגנים משחק ב-PROJECT X ומדי פעם אני מקליט את מהלך המשחק. אתמול היה משחק צחוקים לא נורמלים והשתגענו עם ה-ROCKETS חבל שאי אפשר להראות לכם את ההקלטה ברזולוציה המקסימלית לכן לא תוכלו לראות ברור את הטקסט שנכתב במהלך המשחק. כי אז באמת הייתם יכולים לחוש את החוויה המצחיקה הזו. אני אפרסם כל פעם סרטונים של קרבות ביננו, ראוי לציין שהקרבות לא נעשו כדי להוכיח מי יותר חזק אלא להדגיש את צד ה-FUN של המשחק, כי כאן ההנאה האמיתית. חלק א' http://rapidshare.com/files…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Salwaby,

שלב 13 , כל הקטע של להשתלט על 4 נקדות , כדאי להוריד את הנקודות ל axis.... איך עושים את זה אלוהים ישמור, יש איזה אסטרטגיה טובה אולי להציע ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה

19. Started by boludo,

שלום לכולם קיבלתי 2 תיקיות - CD1 ו CD2 - יעני CLONE CD כיצד אני צורב אותם בכדי להפעיל את התוכנה אלכוהול ודיימון לא מזהים שום קובץ !?!?!?! תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. סדרת משחקי הקרבות המצליחה מיפן תנחת לראשונה ב-Steam, ולא תדרוש רכיבים מתקדמים יתר על המידה בכדי להנות מקצת אקשן מהיר ומאתגר לכתבה

21. שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אם כן,אשמח לשמוע המלצות. ראיתי שהוא עולה איזה 40 ש"ח ב STEAM מסקרן אותי לדעת אם הוא שווה את הכסף.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

I got the game and its German unfortunately... can someone help me ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ben060,

מאחר וקניתי מחשב חדש אז חבהל שלא לנצל אותו למשחקים. מה שאני צריך ממכם זה המלצה על משחקים. אני אוהב משחקי אסטרטגיה בעיקר , מטוסים מלחמה וכו'. אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2 אני מחפש משהו בסגנון. בקשר למטוסים אני חשבתי על ה FLIGHT SIMULATOR מה אתם אומרים עליו? אבקש גם עוד המלצות בקשר למלחמה אני רוצה משהו עם יריות בסגנון של ניהול מלחמה DOOMSDAY שמעתם? אשמח גם לשמוע על כל משחק שאתם ממליצים. תודה בן

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.