עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ns,

אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. NVIDIA ו-Valve יאפשרו לכל בעלי Portal המקורי לחוות אותו מחדש עם רזולוציה גבוהה וטכנולוגיות עקיבת קרניים - בהנחה שיש להם חומרה עדכנית הולמת לשם כךלכתבה

3. באחד משיטוטיי השונים באתרי המשחקים ברשת בחיפוש אחר משהו שווה נכנסתי לי ל"בקרוב" של המשחק הזה לאקס בוקס 360, האמת היא שאף פעם לא ממש אהבתי את הסדרה הזאתי אבל שכראיתי את הגרפיקה בתמונות נשארתי די בפה פעור. שתי התמונות האחרונות הן אלו שהכי הדהימו אותי, איזה איכות ואיזה רמת פירוט, האם בכך הגענו לרמה חדשה של פוטו-ריאליזם?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר, איזה קבצים אני צריך ולאן להעביר אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by xanapox123,

ישלי 1-2 מטר אני חייב תשובה כמה שיותר מהר כדי שאני יוכל לקנות ואם צריך יותר ארוך תגידו לי מאיפה אני יכול לקנות

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by athi,

אני משחק בMarvel - Ultimate Alliance ויש לי שני שלטים אני רוצה לשחק במקלדת וחבר שלי בשלט איך עושים שאפשר לשחק ביחד?תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחק GTA SA לPC ואני מחפש מחירים בחנויות אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול (עד 250) שיכתוב פה קישור לאתר האינטרנט של החנות בבקשה תכתבו רק דברים שקשורים למחיר תודה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by SD Project,

הצלחתי לעבור קצת מהמשחק, אני חייב לציין שהוא אחד הטובים והמורכבים ששיחקתי בהם.. ושיחקתי בהרבה הגעתי לשלב שצריכים להעמיד 3 כלובים על 3 בלטות שהם ירדו ויפתחו לי שער... עכשיו יש במקום הזה שתי קומות, כלוב אחד למעלה ושתיים למטה.. איך אני מעלה את השתי כלובים שלמטה ?! אין רמפות אין כלום... רק מי שגם הגיע לזה יודע על מה אני מדבר... תודה לכם, ניאו עריכה : לא משנה חברים הצלחתי... תודה בכל זאת !!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by navk2,

התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני לא מבין את זה, נכנסתי להגדרות של המקשים, ויש שם סיבוך אחד גדול. איך אני לעזאזל משנה מקשים? אני חייב לציין שיש שם כמה מקשים שרשומים בתור - B5, B6, B7 , וכו'. משום מה גם, אני רואה בכניסה למשחק בכלל מן שלט כזה, וחשבתי לעצמי שזה בכלל בקר לשלט ולא למקלדת ואולי צריך לשנות בהגדרות. אני לא ממש יודע, הורדתי במיוחד למחשב קובץ שבמפורש היה כתוב שהוא למחשב ולא לקונסולה זו או אחרת, ויכול להיות שבאמת הסיבה היא שזה לקונסולה. אנא תקנו אותי, אני צריך עזרה בנוסף. בבקשה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by StorM FighteR,

משחק השנה של 2004/2005 הוא: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Far cry Call of duty HL2 NFSU 2 Sims 2 Cs 1.6 The chronicles of Ridic

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by anri,

נתקעתי בקטע שההוא עם המסוק לקח לי את כל הנשק ואת הכל . ואז הוא זורק אותי במפל שם עם כל המפלצות עם רובה מסכן אחד....קיצר אני לא מצליח לעבור את זה כבר הרבה מאוד זמן אז רציתי שמישהו יתן לי עזרה איך לעבור את זה או שיתן לי צ'יטים והסבר איך להפעיל אותם אם אפשר... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. עשיתי וונדוס חדש ושכחתי לגבות שמירות אין לי כוח להתחיל הכל מחדש, הייתי בקנפיין לפי מה שזכור לי סביב ה 8-10 אחוז , אשמח אם מישהו יכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by GameGems,

לקראת יציאת המשחק השלישי בסדרה, יצא לי להשלים את 2 המשחקים בסדרה הנה הביקורת של המשחק השני.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Bone-Breaker,

יש לי מודם 56K ותמיד היה לי בסביבות ה-200 פינג עם ווינדוס 98 ועכשיו שהתקנתי XP הפינג קופץ כל הזמן לאיזה 600 או יותר... אפשר לסדר את זה? צריך אולי להוריד איזה דריבר?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by bay,

כשאני מחניס את הדיסק לסידי רום הוא מראה לי שגיאה כזאת THE PROCEDURE ENTRY POINT CREATEPROCESSWITHTOKENW COULD NOT BE LOCATED IN DYNAMIC LINK LIBRARY ADVAPI32.DLL.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. היום בתפריט בחנות של Steam: משחקי מירוצים מכל הסוגים והמינים בהנחות חמימות, וגם הפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. הממשיך הרוחני של Act of War (ואולי גם של C&C Generals 2) יושק בעוד חודשיים, וזמין עתה להזמנה מוקדמת בהנחה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/act-of-agression-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-rts-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-2-%d7%91%d7%a1%d7%a4/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by KOBRA CHOPER,

what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by r1plet,

עוד כ-9 שעות יוצא בSTEAM השפצור של Alien Swarm: Infested שחשבנו שבחיים לא יצא, אבל מה - הוא יוצא להורדה בחינם מסטים! ;D http://store.steampowered.com/app/630/ כמה סקרינים: http://kotaku.com/5589404/swarm-screens//gallery/1

• 63 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. יש איזה שהיא דרך להתחיל לשחק ישר מ IMORTAL THRONE?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by User_Name,

שלום... אתמול הייתה לי בעיה בDungeon Siege, שבעיקבותה המחשב קרס ועשה ריסטרט במהלך המשחק... תיקנתי את הבעיה על ידי התקנת Catalyst 3.5... קניתי את חבילת ההרחבה לNWN, ועכשיו המשחק לא עולה... ניסיתי להתקין מחדש... מה שקורה זה שלוחצים על PLAY, מופיעה "העין", ואז שום דבר לא קורה... עכשיו אני צריך להתקין שוב 3.6? ואם אני ארצה לשחק DSעוד פעם לחזור ל3.5? הדרייורים של ATI יכולים לשגע פילים. מה אני יכול לעשות? עידכון: בדקתי ואני רואה שהמשחק עולה רק עם המקורי, למה אני לא יכול לשחק עם הצריבה שהכנתי? אני לא רוצה שהדיסק ישרט או יתפוצץ. המשחק המקורי לא עשה בעיות שהכנסתי דיסק צרוב שהכנתי........... יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  24. היי, לא מזמן נזכרתי בסדרת המשחקים הישנה של legacy of kain, ומאחר שלא שיחקתי בה אני רוצה לשחק עכשיו, אבל אני רוצה להתחיל את כל הסדרה מהתחלה בסדר הנכון. ( אני יודע שהגרפיקה מחורבנת והכול אבל המשחק גדול ) אני יודע שהמשחק הראשון הוא blood omen שיצא בשנת 1997, אבל אני לא מתכוון לשחק בו כי הוא כבר ממש ממש ישן, הוא שונה מכל שאר המשחקים בסדרה בסגנון שלו, רואים הכול ממבט על והכל פשוט שונה ומיושן. המשחק השני הוא legacy of kain- soul reaver שיצא בשנת 1999, אבל זה מוזר, כי במשחק הזה אתה משחק עם הערפד הכחול הזה, ולפי מה שהבנתי הוא נראה כזה מעוות בגלל מה שקיין עשה לו, ואני חושב שקודם כל צריך לשחק במשחק שבו אתה קיין ואתה עושה לערפד הכחול ( לא זוכר איך קוראים לו ) את מה שהוא עשה לו, …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. המבצע החדש של מפתחת הליבות הגראפיות יספק לכם בחירה חינמית בין Assassins Creed Syndicate ל-Rainbow Six Siege, אם תבחרו לקנות כרטיס GTX 970 או טוב ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/תמיד-לפנק-קנו-כרטיס-מוביל-של-nvidia-וקבלו-כו/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.