משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני רואה מלא צ'יטרים ואין לי מושג איך לקחת את הSTEAMID ולדווח לVALVE. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המפיצה הצרפתית חושפת את הכותר האחרון והחביב שאותו תציע לכל מי שירצה חינם אין כסף לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
הדרישות מינימום שלו זה: מעבד 1.7MHz זיכרון 512MB 2.5GB פנוי כ.מסך עם 128MB ותומך DX9 המשחק יפעל לי על הגדרות הכי נמוכות? את המפרט אתם יכולים לראות בצד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת אני לא חובב גדול של RALLY אבל את הסדרה הזאת של המשחקים אני לא מפספס. היה לי את 02. ב03 היו שיפורים והיה מאוד מציאותי 04 נראה ממש ממש טוב. הגראפיקה ה נזק לאוטו מאוד מציאותים. המנוע גראפי חבל"ז הרצתי אותו ב ברמה הכי גבוהה והוא הלך חלק. (אני רק מקווה שישתמש באתו מנוע גראפי לTOCA RACE DRIVER 2 לדעתי זה הולך להיות משחק שיחליף את NFSU). בכלל לא נרא לי שיצא משחק RALLY יותר טוב מהסדרות של COLIN MACRAE RALLY. מספר תמונות: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally04/screenindex.html מה דעתכם על המשחק?
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1 הבנתי שהוא מאוד מאוד כבד. יש לי מעבד DUAL CORE וכרטיס מסך X1800GTO עם 2 ג'יגה זיכרון ומסך רחב. האם המחשב יסחוב לי את המשחק ברזולוציה שאני עובד איתה של המסך ? (1680X1050) 2 האם זה משחק מהנה וכיפי (אני מאוד אוהב FIRST PERSON) או מאכזב ?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחק חדש למחשב החדש ... ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המשחק הזה ...? מה הוא יכול לומר...
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חבר'ה תנו המלצה למשחק טוב שאני יכול להוריד מ& יש לי כרטיס מסך Leadtek Quadro FX
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי שלום לכם.. הגיע לידי גירסאת ה pre-alpha של המשחק הנחמד והמצופה הזה STALKER והחלטתי לרשום פה את התרשמותי הכללית ממנו (מה שאפשר כמובן) דבר ראשון שנתקלתי בו הייתה טעינת השלב במהירות דיי ממוצעת של משחקים נורמלים.. (חחח לא Farcry) אבל גם לא מהירה משהו.. בכל אופן השלב עלה והתחלתי להסתובב בשלב הקטן יחסית ומת מבחינת אנשים או חיות (חוץ מצעקות של אנשים שנשמעים כאילו איזה מחבש עובר עליהם עכשיו) המשכתי בחיפושי אחרי משהו לעשות בשלב אך ללא הצלחה.. אפילו שיריתי על חביות לא קרה כלום חוץ מקול מתכתי שיצא מהן אפילו לא זזו טיפה.. (אני בטוח שזה ישתנה חח) דבר אחר שמשך את צומת ליבי יותר מכל היה קולם של הנשקים... קולות מוכרים מאוד שלא חשבתי שאני אתקל בהם שוב.. אותם הקולות של הנשקים מCoun…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם counter strike 1.6. שאני נכנס למשחק קודם כל אני מפעיל תוכנה לסרברים ואז נכנס למשחק עצמו. אני לוחץ על FIND SERVERS ואז על ADD SERVERS רושם סרבר ולוחץ על OK וזה לא מוסיף לי תסרבר, לא עושה שום שינוי, מה אפשר לעשות? תודה רבה מאוד למי שיזור לי, סהר :-[
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את המשחק ושומעים את הסאונד בקטעים מהסרט אך במשחק עצמו אין סאונד בכלל, מישהו נתקל בזה? כל ההגדרות של הסאונד תקינות, ניסיתי על עוד מחשב שלי שיש בו כרטיס קול דומה אך גם בו לא שומעים סאונד, יכול להיות שהמשחק לא מסתדר עם SOUND BLASTER LIVE? אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. מישהו יש לו ניסיון עם זה? עדכון: מצאתי את הבעיה - הבאג הוא במשחק: צריך להוריד בלוח הבקרה את האצת החומרה להאצה בסיסית ואז יש סאונד במשחק. כנראה זה באג של המשחק עם SBLIVE לסוגיו.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המשחק (שמומן בהצלחה ב - KS לפני כ- 10 חודשים) הוא שילוב בין RPG קלאסי עם חבורת דמויות עם אסטרטגיה בתורות (קצת בדומה ל - King's Bounty). המשחק מתרחש בדרום אמריקה של המאה ה - 16 ומשחקים שם את הכובשים הספרדים. המשחק הוא טקטי מאד ועם הרבה עומק בפיתוח הדמויות והדיאלוגים (יש בחירות ודילמות מוסריות), יש אופציות דיפלומטיות במשחק בנוסף לקרבות. המשחק שוחרר שלשום ב: GOG וסטים ו - GMG במחיר של 20$ (כרגע יש הנחה ל - 18$ בשבוע הראשון). אתר המשחק - http://conquistadorthegame.com/ הביקורות הראשונות (בעיקר מאתרים קטנים) די טובות עם ציונים באיזור ה - 8/10, הנה: http://www.softpedia.com/reviews/games/pc/Expeditions-Conquistador-Review-357013.shtml http://www.popmatters.com/pm/review/…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לאוריג'ין כתבו בקוד : BF3E3 תהנו
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי אבא מוזר - הוא אוהב לשחק במחשב. הוא משחק רק משחקי אסטרטגיה, ועכשיו שהוא סיים את WarCraft III הוא רוצה משחק חדש. אז אני צריך המלצות למשחקי אסטרטגיה, עדיף אם עלילה מינימלית (אבא שלי לא אוהב את הסרטים, כל פעם שמתחיל סרט הוא ישר לוחץ Esc), וממשק פשוט ולא חדשני
-
- 54 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום.. הורדתי מהאתר gamershell את המשחק המלא הנסיך הפרסי חולות הזמן.. ההורדה חוקית. עכשיו שאני בא להתקין הוא רושם לי password..מאיפה אני מביא לו סיסמה עכשיו?! (בuser name רשום admin( תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה. כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי. בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם. המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר שנפתח לפני כמה חודשים (וזמין אגב גם בשפה העברית), ומאוד דומה לפוטסטאר או להאטריק בז'אנר - רק שמדובר בכדורסל ובשליטה על שחקן אחד בלבד (ניתן גם לקבל קבוצה, אבל זה טיפה יותר מסובך...) http://www.cyberdunk.com/?ref=80572 (הלינק מציין שאני הפנתי אותכם, אז אני אשמח אם כאשר תרשמו, אז תרשמו דרך הלינק הזה ספציפית מכיוון שאני מאוד ארוויח מזה, תודה :>) כשנרשמתי למשחק הסתייגתי ממנו בגלל אותן 2 סיבות שציינתי למעלה בקשר לייחוד שלו, אבל למעשה זהו משחק מאוד מהנה וש-קל להתמכר אליו. לאחר שאתם מקבלים שחקן, אתם יכולים לאמן אותו וכך לשפר את היכולת שלו, לנסות ולהתקדם במעלה רמות הליגות והקבוצות עד לקבוצת עילית אמיתית, לנסות ולהגיע לHALL OF FAME (המשחק עדיין בליגה השניה שלו, ככה שזה דווקא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו יודע איפה אפשר לרכוש special edition ? אשמח לקישור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש משחק פורמולה לשחק בו אבל אני לא מוצא 2007... הפסיקו לפתח אותם? ראיתי רק 2002 והגרפיקא שם נוראה האם המשחק לפחות אמיתי בפיזיקה? ואם יש אחרים, אז אני מוכן לשמוע תודה!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום,אני מחפש משחקי קלפים,פוקר,טקסס הולדם.וגם משחקי קזינו. עם יש משחק טוב למחשב אפשר המלצות בבקשה? ואם יש משחק כזה שהוא נגיד סטייל Play65 שמשחקים ששבש על כסף לא אמיתי/אמיתי...כזה רק של פוקר. בבקשה תעזרו לי. בתודה דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-