משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, לאחר שפותח התרד הקודם לא ענה במשך כמה ימים החלטתי להרים את הכפפה ולהמשיך את הטורניר. אני ארכיב כאן רק את הקבוצות שניצחו בשלב הקודם, ולכן אני אצטרך שהם ישלחו לי את התוצאות, קבוצות, ונגד איזה משתמש שיחקתם.הוספתי קבוצות שניצחו בת'רד הקודם. אני אמשיך בדרך הנוק אאוט, כלומר קבוצה שהפסידה עפה מהטורניר (משחקי בתים יקחו הרבה זמן ואני בטוח ש30 אחוז לא עונים ומשתתפים בכלל). אחרי יום-יומיים שתורכב הרשימה התחרות תצא לדרך. אני מבקש שרק אנשים רציניים יהיו פה. בהצלחה לכולם! 1. dante123-ברצלונה\322277850 2. galh_5- צ'לסי\340141383 3. MM{}RTAL][TY][- ארסנל\ yoysy@hotmail.co.i 4. yuval1101 הבנתי שהמתמודד לא ענה לך,נכון? -תבחר קבוצה בבקשה. שאר האנשים שרוצים לשחק מוזמנים לשלוח לי לפרטי…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך אני מתקין את המשחק? אני הורדתי תיקייה שיש בתוכה 72 קבצים של Unknown application וכל הקבתים שוקלים 3.25 ג'יגה , איך אני פותח את הקבצים האלה? בתמונה שני הקבצים שמסומנים בחץ זה אני עשיתי להם... עשיתי מאפיינים ואז כאילו עשיתי שיהיו קבצי ראר אבל לא עזר אז מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
את המשחק הזה הורדתי כי הציון שלו מאד גבוהה .ואני אוהב אסטרטגיה מאד .אבל רק שבונים בסיס ומתקיפים בסגנון גנרלס. בקיצור חבל שעל השלב הראשון אני לא יודע מה צריך לעשות מי שיודע שיגיד לי....
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את COH ונהנתי מאוד מהמשחק, גמרתי וכבר את כל המשימות ורציתי להוסיף שחקנים למולטיפלייר כדי לשחק, ל-Friends, שמי בCOH הוא XCrossFireX, לכול אלה שיש להם את המשחק הזה תכתבו לי בבקשה את הכינוי שלכם במשחק כדי שאוכל לשחק גם עם ישראלים ולא רק גרמנים LoOoOoL בקשה נוספת: יש לי ראוטר ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים למשחק, יש לי את הראוטר TP-LINK TL-R460.... אם תעזרו לי אני מאוד ישמח! (וגם תעזרו לאחרים במקרה שלי)
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת על המשחק איך הוא בדיוק? ואם מישהו שיחק בו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
משחק טוב, מישהו מכיר? http://www.armadillorun.com/
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הסמל של ההתקנה מייד מופיעה לי השגיאה הבאה: כל פעם שאני לוחץ שוב על ההתקנה מופיעה השגיאה של הקובץ IS ואיזה מספר אחריו נקודה tmp כמו שרואים בתמונה למעלה. ניסיתי לאחר מכן להתקין בSAFE MODE ושם השגיאה הזאת לא הופיעה וזה נכנס להתקנה אבל פתאום הופיעה השגיאה הבאה: בבקשה צריך עזרה דחוף תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
-
לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש באנריל 2003 נשק כזה שיש אותו בשלב אחד רק אם אני לא טועה, הנשק הוא מן נשק לייזר כזה מהנשקים הנדירים, רק איך משתמשים בו? אני מכוון על מישהו יותר מכמה שניות ולא קורה לו כלום מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הנושא של התרד כתוב בכותרת. אני דיי אוהב משחקים של חרבות ואקרובטיקה מגניבה כזאת (לדוגמה הנסיך הפרסי) ושמעתי שזה משחק בסיגנון שלו. האומנם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שיחק ? עריכה : http://www.gamespot.com/pc/strategy/caesar4/index.html?q=caesar%204
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה עושים במשימה הזאותי? השם שלה montebourg למי שמכיר צריך לאבטח אתה הכיביש אבל אני לא מצליח לעבור אותה וגם לא מבין את ההסבר שנותנים ...משהו יכול בטובו להסביר לי שלב שלב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD ATHLON XP 2000 1.7MHZ 512 MB זיכרון אבל כרטיס מסך לא חזק במיוחד. האם יש טעם לקנות רק כרטיס מסך טוב וזה ישרת אותי? או שגם הדרישות האחרות לא טובות?? :
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי פיפא 2007 ויש לי ראוטר אבל אני מנתק אותו כדי לשחק בצורה פשוטה במולטיפלייר בלי להסתבך אז עכשיו יש לי אינטרנט יחיד רגיל במחשב וכל פעם שמישהו מביא לי את האייפי שלו או שאני מביא לו את שלי הפיפא אומר לי שההתחברות נכשלה וגם שיש לי ראוטר אני לא מצליח לשחק עם אף אחדד מישהו יכול להביא לי מדריך ולא מהאתר gamer מדריך טוב שיסביר לי טוב איך לשחק מול מישהו בלי שיעשה לי conection failed
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חברים אני רוצה שתביאו לי המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון. משו בסגנון הdelta force.. חח אני יודע שאני מיושן אבל אני מת על המשחק הזה תביאו לי משו בסגנון הזה רק יותר חדש ועוד דבר שהמשחק יהיה למחשב ולא רק לרשת! תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואשמח לקבל המלצות למשחקים שיעלו עליו פצצה וגם עם איזה הגדרות להפעיל אותם(כדי לנצל את המקסימום) מעבד E6300 512X2 זיכרון טווינמוס לוח אם כנראה ג'יגהבייט עם הצ'יפסט של ה965 כרטיס מסך או 7600GT או 7900GS זה רק יום ראשון אני אדע... 250GB שמתוכם אני משקיע...100GB למשחקים חחחחח לפחות)P בכל אופן אני מתכנן לקרוע תמחשב הזה...אשמח לקבל המלצות לדברים הכי חמים שיש.. את המשחקים הנ"ל אני אקבל שבוע הבא אשמח לשמוע המלצות גם עליהם קונסטנטין 25 to life NFS most wanted matrix: path of new enter the matrix GTA SA Bloodrayne 2!! B&w2 swat4 Worms force Under משו DOOM3 FEAR WW II fifa 2006/7 cars the vidoe game hitman bloodmoney!!! serious sam2
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-